Egy év során a globális tervezési

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Egy év során a globális tervezési

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Ez a program tanítani angol nyelven

A Egy év során a globális terméktervező címzettje mindazoknak, akik érdeklődnek egyre bevezetés a több tudományág design (termék, enteriőrök, a divat, grafika, reklám és marketing), és ez a segítség a diákok kiválasztani, milyen lesz a karrierjét. Minden egész évben a hallgatók elsajátítják a lényeget létrehozásával és design.

A világ teremtés változik, design egyre olvasztótégelye tudományágak és a gyakorlat liberalizálása. A multidiszciplináris megközelítés része keveréke folyamat az alkalmazási területei cretivity. Ez a hibrid oktatási üdvözli a diákokat, hogy nyitott tanulmányi tervet világos szándékok: piquing a kíváncsiság, a kreativitás és felfedezni több kifejezést a design.

Miért érdemes EGYÉVES Design pálya Barcelonában?

Az éves tanfolyam globális terméktervező hallgatók megismerkedhetnek a tudományág a termék design, belsőépítészet, divattervezés, grafikai tervezés, reklám és marketing, valamint delves a kifejezés a cretivity és fejlesztése a sokoldalúság és a rugalmasság. Ez természetesen zajlik a multikulturális összefüggésben IED Barcelona, ​​amelynek célja, hogy biztosítsa a tudás határain túli konkrét területeken, ösztönzi és biztosítja a természetes képességek, a minden tanuló számára, ugyanakkor tanulni más tudományágak és a köztük lévő kapcsolatok minden. Továbbá IED Barcelona rendszeresen menetrendek konferenciák, szemináriumok, előadások és tevékenységek kiemelkedő szakemberek minden területén a tervezés, hogy segítse a diákokat, hogy vegyenek részt a dinamika a multidiszciplináris

Objetives

A cél az egyéves kurzus Global Design tanításának alapjait a teremtés, mind elméleti, mind gyakorlati szinten, hogy szerezzen egy széles oktatás, amely lehetővé teszi a hallgatók "beépítése a különböző tudományágak. A kurzus felkészíti a diákokat, hogy legyen képes létrehozni egy olyan fogalom, és kifejezni egy ötlet révén több tudományág.

Módszertan

A tanfolyamot kell indítani a három modulból áll:

  • Atheoretical modul megszerezni a tudományos ismeretek
  • A gyakorlati modul szerezni technikák
  • A modul multidiszciplináris projektek

Student's profil

Az egyéves kurzus Global Design címzettjei mindazok, akik érdekeltek abban, hogy a tudományág a termék design, belsőépítészet, divattervezés, grafikai tervezés, reklám és marketing, segítve őket, hogy útját válassza akarnak lenni a karrierjét. Ebben az évben, a diákok megszerezzék a lényeget a teremtés és a design.

Továbbá, a végén a kurzus hallgatói létrehozhatják saját munka portfólió, nélkülözhetetlen eszköze a design világa, hogy betörjön a szakmai életben több garanciát. Az említett portfólió rögzíti a gyakorlati képességeit a tervező, aki bizonyítani tudja, hogy a jövőben az ügyfelek vagy más tervezési intézmények, iskolák.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
14,000
Locations
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt