Minden cég egyedi tulajdonságokkal. Ezért is rendkívül aktív a fejlődő egyedi testre szabott programok, szabott, hogy megfeleljen a szervezeti és gazdálkodási követelmények.

Akár kínálják a székhelyén, vagy a munkahelyi, személyre szabott program, minőségi, testre szabott alternatívát mi ofering tanúsítási programok és intenzív modulok.


Együttműködési megközelítés tervezésekor PROGRAMOK

Igény szerint professzorok, partnerségben veled, tervezési és dolgozzon ki egy egyedi programot. Azt vizsgálják a történelem, célok, stratégiai tervek, és az emberi erőforrások kezdeményezést. Következésképp, húzza össze a releváns szempont, tervezni a tananyag, hogy elfogadja, hogy megfelel az Ön igényeinek, és úgy döntött, a legmegfelelőbb tanítási technikák.

Kiterjedt expertize tervezése és tanítás ilyen programok, valamint a folyamatos kutatás új megközelítések a menedzsment átalakítását egyes szabott tanfolyamán ASEBUSS egy hasznos tapasztalatot, amely hozzájárul a nagyobb teljesítményt a megbízó cég.

Ezt a teljesítményt lehet elemezni, a kívánságod, belül nyomon követési sesions szervezett egy-két hónapon belül a képzési program befejezését. Karunk is, hogy értékelő jelentést, amely leírja a csoport jellemzői és a jövőbeni fejlesztési igények a résztvevők.


HATÉKONYSÁG ÉS OKTATÁSI interaktivitás

Egyedi képzések elfér 10-15 tagjainak egy csoportja, megfelelően kiválasztott az azonosított képzési igények. Élvezik kiterjedt interaktivitás, kreatív és gyakorlati tanítási technikák. Ezek nagymértékben függnek az esettanulmányok, feladatok, szerepjáték, viták. A résztvevők tanulhatnak a professzorok, és egymástól is. Vissza dolgozni, ezek azt mutatják, jobb hatáskört, nagyobb motiváció, jobb kapcsolatokat és a kölcsönös támogatás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

24 további kurzus Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date