Nemzetközi Alapítványi Program (Számítástudomány) - Hitel

A Kent International Foundation Program (IFP) elsősorban a nemzetközi hallgatók számára készült, lehetővé téve számukra, hogy fejlesszék tudományos ismereteiket és készségeiket, és szükség esetén angol nyelvtudásukat az egyetemi alapképzésre való belépéshez.

A magasan képzett University of Kent oktatók által oktatott tárgyi modulok moduljain a Computer Science IFP a Számítástechnikai Főiskolán (Technológia Tanulmányok) és a Műszaki és Digitális Művészeti Iskolákon különböző szintű programokat vezet.

Áttekintés

A Kent Egyetem több mint 25 éve kínálkozó programja a Canterbury-i campuson zajlik, és a diákok az Egyetem teljes tagjai, akik hozzáférnek az egyetemek szállásához és az egyetemek minden akadémiai, jóléti, szociális és sport létesítményéhez. A magasan képzett University of Kent oktatók által oktatott akadémiai modulokkal és akadémiai képesítési modulokkal a Számítástudományi IFP a Számítástechnikai Főiskolán számos programot vezet.

A Computer Science IFP csak szeptemberben kezdődik.

Oktatási kiválósági keret

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a TEF testület úgy ítélte meg, hogy a Kent Egyetem folyamatosan kiváló tanítást, tanulást és eredményeket biztosít a hallgatók számára. Ez a legmagasabb minőségű az Egyesült Királyságban.

A tanfolyam szerkezete

A Nemzetközi Alapítványi Program moduláris tanfolyam, melyet három cikluson keresztül oktatnak szeptembertől. Minden diák vesz egy egyetemi modulot az Akadémiai Szakmai Fejlesztésben, és vagy befejez egy Alapítványi Projekt modult vagy egy angol nyelvű modulot vesz fel az Akadémiai Tanulmány számára.

Az Akadémiai Skills Development osztályok segítenek abban, hogy dolgozzon ki minden szükséges készséget, hogy teljes mértékben élvezhesse az Egyesült Királyságban szerzett akadémiai tapasztalataikat, például a szeminárium és a csoportmunka kommunikációs készségeit, független diákként fejlődhessen, az elemzés, kritika, időgazdálkodás, és a projektmenedzsment. Ezután olyan modulokat veszel, amelyek relevánsak a kiválasztott alapképzési programhoz.

Ez a kurzusszerkezet jelzi a program számára rendelkezésre álló modulokat. A modulok a jelenlegi tanterven alapulnak, és évről évre változhatnak az új tantervfejlesztések és az innováció terén.

alapítási év

A modulok közé tartozhatnak: Credits

  • CO012 - Egyetemi tanulmányozás, 30
  • LZ013 - Matematika és statisztika az egyetemi tanulmány számára, 30
  • LZ035 - Alapítványi Projekt, 15
  • LZ036 - Tudományos készségek fejlesztése, 15
  • LZ037 - Angol nyelvtanulmány, 15
  • LZ003 - Egyetemi tanulmányok szociológiája, 30

Karrier

A hallgatók fokozatosan tanulnak a számítástechnika és az elektronika területén. Lehetséges programok közé tartozik a Business Information Technology, a Computer Science és a Computer Systems Engineering.

Belépési követelmények

Főoldal / EU diákok

Ahhoz, hogy bejusson az IFP programba, szüksége van a következőkre:

  • jó akadémiai oklevéllel rendelkező bizonyítvánnyal rendelkezik, olyan speciális témákban, amelyek relevánsak a kívánt tanulmányi területen.

Minősítés és tipikus ajánlat / minimális követelmény

GCSE

GCSE A / B / C osztályú matematika vagy azzal egyenértékű bizonyos fokú programok esetében. Ha nincs ilyen képzettségi szintje, akkor az IFP Maths modulot kell elvégeznie.

Hozzáférés a felsőoktatáshoz

Az Egyetem nem feltétlenül tesz feltételes ajánlatokat minden hozzáférési jelöltnek, de továbbra is értékeli őket egyéni alapon.

Ha kínálunk neked egy ajánlatot, meg kell szerezned / átadnod a teljes hozzáférést a felsőoktatási diploma számára, és felkérheted arra is, hogy a teljes 3 kredit és / vagy kreditek egy részének egy részét érdem szerinti vagy magasabb szintű tárgyakon szerezze meg.

BTEC 3. szintű kibővített oklevél (korábban BTEC National Diploma)

Az egyetem eseti alapon vizsgálja a BTEC National Diploma és Extended National Diploma Qualifications (QCF, NQF, OCR) birtokosokat. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az egyedi körülményekre vonatkozó további tanácsokkal kapcsolatban.

Nemzetközi diákok

Az egyetem üdvözli a nemzetközi diákok pályázatát. Nemzetközi munkaerő-felvételi csapatunk vezetheti Önt a belépési követelményekhez. Tekintse meg nemzetközi hallgató weboldalunkat további információkért az ország belépési követelményeiről.

Ha fokoznia kell az alapképzésre kész képesítési szintet, számos nemzetközi alapítványi programot kínálunk.

Ismerje meg munkatársainkat az Ön országában

Ha többet szeretne megtudni a Kenthez való jelentkezéshez, számos nemzetközi rendezvényen találkozhat munkatársainkkal.

Angol nyelvi követelmények

A pályázóknak teljes egészében át kell adni az IELTS-et, mind a négy kategóriában 5.0-at. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IELTS tesztet egy jóváhagyott UKVI tesztközpontban kell elvégezni, és a vizsgálati jelentésnek tartalmaznia kell egy UKVI számot.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus University of Kent - International Pathway Programmes »

Utoljára frissítve September 12, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
UK / EU; £ 15700 tengerentúli
Helyszínek szerint
Dátum szerint