Nemzetközi Alapítványi Program (Biosciences) - Hitel

A Kent International Foundation Program (IFP) elsősorban a nemzetközi hallgatók számára készült, lehetővé téve számukra, hogy fejlesszék tudományos ismereteiket és készségeiket, és szükség esetén angol nyelvtudásukat az egyetemi alapképzésre való belépéshez.

Ez a kurzus a biotudományok és a sport- és gyakorlati tudományok iskoláinak széles skáláján halad.

Áttekintés

A Kent Egyetem több mint 25 éve kínálkozó programja a Canterbury-i campuson zajlik, és a diákok az Egyetem teljes tagjai, akik hozzáférnek az egyetemek szállásához és az egyetemek minden akadémiai, jóléti, szociális és sport létesítményéhez.

A Biosciences IFP által a magasan képzett egyetemi oktatók által oktatott akadémiai modulok és akadémiai képességek moduljai a Biotudományi Iskolában vagy a Sport- és Mozgástudományi Iskolában, köztük a biokémiai, biológiai, biomedikai tudományok Pathways , Sport- és gyakorlati tudományok és sportterápia.

A Biosciences IFP csak szeptemberben kezdődik.

Oktatási kiválósági keret

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a TEF testület úgy ítélte meg, hogy a Kent Egyetem folyamatosan kiváló tanítást, tanulást és eredményeket biztosít a hallgatók számára. Ez a legmagasabb minőségű az Egyesült Királyságban.

A tanfolyam szerkezete

A Nemzetközi Alapítványi Program moduláris tanfolyam, melyet három cikluson keresztül oktatnak szeptembertől. Minden diák vesz egy egyetemi modulot az Akadémiai Szakmai Fejlesztésben, és vagy befejez egy Alapítványi Projekt modult vagy egy angol nyelvű modulot vesz fel az Akadémiai Tanulmány számára.

Az Akadémiai Skills Development osztályok segítenek abban, hogy dolgozzon ki minden szükséges készséget, hogy teljes mértékben élvezhesse az Egyesült Királyságban szerzett akadémiai tapasztalataikat, például a szeminárium és a csoportmunka kommunikációs készségeit, független diákként fejlődhessen, az elemzés, kritika, időgazdálkodás, és a projektmenedzsment. Ezután olyan modulokat veszel, amelyek relevánsak a kiválasztott alapképzési programhoz.

Ez a kurzusszerkezet jelzi a program számára rendelkezésre álló modulokat. A modulok a jelenlegi tanterven alapulnak, és évről évre változhatnak az új tantervfejlesztések és az innováció terén.

alapítási év

A modulok közé tartozhatnak: Credits

  • BI305 - Alapvető humán biológia, 15
  • LZ045 - Élettudományi Egyetemi Tanulmány, 30
  • LZ013 - Matematika és statisztika az egyetemi tanulmány számára, 30
  • LZ035 - Alapítványi Projekt, 15
  • LZ036 - Tudományos készségek fejlesztése, 15
  • LZ037 - Angol nyelvtanulmány, 15

Karrier

A hallgatók fokozatosan tanulnak az alábbi tudományágakban:

Biokémiai, biológiai, biomedikai, sport- és gyakorlati tudományok és sport menedzsment.

Belépési követelmények

Főoldal / EU diákok

Ahhoz, hogy bejusson az IFP programba, szüksége van a következőkre:

  • jó akadémiai oklevéllel rendelkező bizonyítvánnyal rendelkezik, olyan speciális témákban, amelyek relevánsak a kívánt tanulmányi területen.

Minősítés és tipikus ajánlat / minimális követelmény

Hozzáférés a felsőoktatáshoz

n / a

BTEC 3. szintű kibővített oklevél (korábban BTEC National Diploma)

n / a

Nemzetközi diákok

Az egyetem üdvözli a nemzetközi diákok pályázatát. Nemzetközi munkaerő-felvételi csapatunk vezetheti Önt a belépési követelményekhez. Tekintse meg nemzetközi hallgató weboldalunkat további információkért az ország belépési követelményeiről.

Ha fokoznia kell az alapképzésre kész képesítési szintet, számos nemzetközi alapítványi programot kínálunk.

Ismerje meg munkatársainkat az Ön országában

Ha többet szeretne megtudni a Kenthez való jelentkezéshez, számos nemzetközi rendezvényen találkozhat munkatársainkkal.

Angol nyelvi követelmények

A pályázóknak teljes egészében át kell adni az IELTS-et, mind a négy kategóriában 5.0-at. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IELTS tesztet egy jóváhagyott UKVI tesztközpontban kell elvégezni, és a vizsgálati jelentésnek tartalmaznia kell egy UKVI számot.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus University of Kent - International Pathway Programmes »

Utoljára frissítve September 12, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
UK / EU; £ 15700 tengerentúli
Helyszínek szerint
Dátum szerint