Hivatalos Leírás

Mi a Cal Poly Pomona Academic Studies Program?

Az Akadémiai Studies Program (ASP) a Cal Poly angol nyelv Intézet ad képzett nemzetközi diákok számára a lehetőséget, hogy beiratkozik a hitel osztályok a California State Polytechnic University, Pomona (CPP). Ezen túlmenően, az ASP diákok a különböző osztályok és támogatási szolgáltatások célja, hogy fokozza hallgatói sikert ezekben hitel osztályok. A diákok meg a programot, különböző szakaszaiban a hivatalos átiratát és a hivatalos angol nyelvtudás pontszámok (IBT TOEFL, IELTS, és / vagy ITEP) nyújtott az ASP alkalmazás. Minden egyes szakaszában a program, a diákok beiratkozik kombinációja hitel osztályok és nem hitel kontakt órás osztályok fenntartása érdekében egy teljes tanulmányokat.

Mik a céljai az Academic Studies Program?

Az ASP célja, hogy a képzett nemzetközi diákok kombinációja angol nyelvtudás fejlesztése és egyetemi szintű tanfolyam, amely illeszkedik a különleges szintű angol nyelvtudás és a tanulmányi eredmény. Minden fokozat hitel osztályok rögzítésre kerül a hivatalos Cal Poly Pomona átirat.

Ki kell alkalmazni az Academic Studies Program?

Az Academic Studies Program egy látogató hallgató programot. A hallgatók képesek beiratkozik Cal Poly Pomona jóváhagyott osztályok alkalmazása nélkül az egyetem. Diákok, akik tanulni az ASP nem matriculating, nem-fokos kereső diákok. A nemzetközi diákok, akik érdeklődnek folytat diplomát Cal Poly Pomona kell alkalmazni a teljes elfogadás, hogy a programot a választás a rendszeres felvételi folyamat.

Minden szakaszában, az Akadémiai tanulmányok program célja szimulálni egy teljes idejű tanulmányokat egy amerikai egyetemen. Diákok kell várni a szigorú tudományos tapasztalat, amely tükrözi a legjobb hagyományait Cal Poly Pomona a "cselekvés által tanuljanak" filozófia. Ezért a diákok, akik motiváltak, hogy végre következetesen magas tudományos szinten igaz, hogy a ASP

Meddig lehet tanulok az Academic Studies Program?

A hallgatók tanulmányozzák az ASP akár négy negyedév szintjétől függően felvett kurzusok. A forma I-20 nem hosszabbítható elmúlt négy negyedévben.

Jogosultsági Irányelvek Diákköri

  • Benyújtása középiskolai és / vagy egyetemi átiratok / Marksheet. Átiratok kell megadni az egyes tanév óta 9. évfolyam. Átiratok jeleznie kell befejezését átfogó minta főiskolai előkészítő vizsgálat (egy CSU iránymutatások minőségű "C" vagy annál jobb minden egyedben van szükség. Középiskola átlag és teszteredmények együtt használjuk jogosultság megállapításához.
  • Fokozatú pont átlaga 2,5 vagy annál jobb (A = 4,0) a vizsgálat során, mivel 10. évfolyam van szükség.
  • Elérjék a minimális angol nyelvtudás pontszámok. Az alábbi táblázat mutatja a ASP szakaszban, hogy a diákok valószínűleg jogosult alapuló szakértelem pontszámokat és felülvizsgálata átiratát. Ez a táblázat is azonosítja szintjén hitel-óra és nem hitel osztályban kontaktóra minden ASP színpadon.
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Cal Poly English Language Institute »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019