Egyhetes Streetwear és Brand Drop kulturális tanfolyam

Általános információk

Program leírás

Ez az egyhetes intenzív tanfolyam izgalmas lehetőséget kínál arra, hogy betekintést és ismereteket szerezzünk arról, hogy az utcai ruházat miként nyerte el fontos pozícióját a divatkereskedelemben.

A piac az utóbbi években gyors ütemben bővült, az utcai ruházat szintén bekerült a luxustérbe. A Bain & Company a közelmúltban becslése szerint 2025-re a piac globálisan 425 milliárd dollárt fog elérni, ezért e piacon lehetőségek rejlenek; de hogyan jutsz el ezekhez a lehetőségekhez? És miután megszerezted őket, mit csinálsz? Tudja meg, hogyan azonosíthatja az ügyfelet, hogyan vásárolhat, és hogyan hozhat létre olyan gyűjteményt, amely hype-t eredményez és hitelességet szerez.

A program előadásokat, szemináriumokat, problémamegoldó műhelyeket és esettanulmányokat tartalmaz a következő témákról:

 • Az utcai ruházat története;
 • Az utcai ruházat fejlődése a luxuspiacon;
 • Streetwear stílus;
 • Bevezetés a kreatív üzleti tervezésbe;
 • Fogyasztói magatartás és az utcai ruházat vásárlója;
 • Márkaépítés és márkafejlesztés utcai ruházathoz;
 • Kiemelkedő utcai ruházat kollekció létrehozása;
 • A közösségi média használata márka elindításához és felépítéséhez;
 • Márka-együttműködések és cseppkultúra.

Az ülésekkel, amelyeket szakemberek, vendég előadók és tudományos szakértők tartanak.

Akár a saját márkájának elindítását kívánja, akár egy márkáért szeretne dolgozni, vagy stílus vagy tervezés iránt érdeklődik, vagy csak egy hatalmas utcai ruha szerelmese, ez a kurzus az Ön számára készül.

Ránézésre

 • Időtartam: 1 hét
 • Helyszín: Soho, London
 • Teljes tanfolyamdíj: 894 £ (áfával)
 • Kurzus dátumai: 2020. szeptember 14–18

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

További információ

Minden tanfolyamon 24 hely áll rendelkezésre, és mindegyik helyet az érkezési sorrend szerint osztják ki. Felhívjuk figyelmét, hogy helyét nem erősítik meg, amíg nem kapjuk meg a teljes tandíjat.

Mielőtt foglalna, kérjük, győződjön meg arról, hogy elolvasta a Általános Szerződési Feltételeket, beleértve a lemondási és visszatérítési irányelveinket.

A hallgatók várhatóan hétfőtől péntekig 10 órától 17 óráig vesznek részt az osztályban.

Az egyetemen

A Condé Nast College egy korszerű épületben található, Soho szívében, London kreatív és kulturális központjában. A térség számos film-, divat- és médiaháznak ad otthont, amely páratlan lehetőségeket kínál a szakmai hálózatépítéshez és kulturális élményekhez. A Főiskola 10 perces sétára fekszik a Condé Nast International központjától, valamint a Vogue Házától, amelyet hallgatóink meglátogatnak a szakmai világnak való kitettségük részeként.

Ki tanít a Condé Nast divat- és dizájnerkollégiumban?

A tanfolyam során az oktatói munkatársak, valamint az iparági látogatók és a látogató előadók tanítják.

Tanfolyamvezető - Lisa Mann

Lisa díjnyertes akadémikus, 14 éves tapasztalattal rendelkezik a BA és a MA divat kurzusok oktatásán keresztül számos brit egyetemen. Első osztályú BA fokozattal rendelkezik a divatösztönzés területén és MA a kreatív gyakorlatban. Lisa szakterületei a divatüzlet, menedzsment / marketing, márkaépítés, kiskereskedelmi innováció, vállalkozói készség és kreatív vállalkozás.

Lisa a Re: Szóval, az első állandó állandó diákkereskedelmi vállalkozás alapítója Nagy-Britanniában. Elnyerte az Egyesült Királyság felsőoktatási vállalkozásainak oktatóinak díját és a BCSC Purple Pip díját a közösségi együttműködésért, és ma is nyitott és kereskedelmet folytat.

Lisa jelenleg PhD-t kutat a feltörekvő tervezők tapasztalatairól a divatiparban.

Felvételi és belépési feltételek

Belépési követelmények

Nincs formális belépési követelmény, de a pályázóknak a kurzus kezdete előtt legalább 18 évesnek kell lenniük, és jó angol nyelvtudással kell rendelkezniük.

Angol nyelvi követelmények

A tanfolyamra nincsenek hivatalos angol nyelvi követelmények. Ha azonban nem angol hallgató vagy, és az angol nem az Ön első nyelve, javasoljuk, hogy az Academic IELTS pontszáma 5,5 legyen, vagy tudjon angolul ezt a szintet használni, mielőtt megkezdi a tanulmányait. Az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy teljes mértékben részt vehessen az angol nyelvű képesítés és képesítés megszerzésében.

Hogyan kell alkalmazni

Jelentkezni lehet a honlapunkon található jelentkezési űrlapon keresztül.

Nincs határidő a jelentkezésre, a helyeket pedig az érkezési sorrendben osztják ki.


Ha elfogadják a tanfolyamra, akkor a hely biztosítása érdekében előzetesen be kell fizetnie a teljes díjat.

A divat karrierje

A foglalkoztathatóság és az ipar számára való felkészülés minden kurzusunk központi eleme. Célunk az, hogy diplomáinkat hatékonyan felkészítsük a divat, a média és a szélesebb körű kreatív ipar sikeres karrierjére.

A Condé Nast Divat- és Tervezési Főiskola páratlan ipari kapcsolatokat és márkapartnereket kínál, amelyek lehetővé teszik a hallgatóknak, hogy diplomájuk előtt széles körben vegyenek részt a szakmai világban. A munkatapasztalatot és a gyakorlati lehetőségeket versenyképességgel kínáljuk hallgatóink számára.

A Főiskola széles körű karrier-támogatást nyújt, és megfelelő bevezetéseket és ajánlásokat tesz hallgatóink számára egy-egy találkozón és az iparági előadói sorozat révén - a korábbi előadók között szerepelt Victoria Beckham és Edward Enninful.

Karrier csapata tanácsadni tudja a hallgatókat a további tanulmányokról, foglalkoztatási lehetőségekről, szakmai gyakorlatokról, gyakorlatokról és releváns projektekről, az egyéni tehetségekre, készségekre, törekvésekre és igényekre szabott professzionális szolgáltatást nyújtva.

Karrier-tanácsadói műhelymunkákat tartanak az önéletrajz-írás, a portfólió bemutatása, az álláskeresési készségek és az interjútechnikák területén, és öregdiákjainkat jóval a diploma megszerzése után is támogatjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes pályaválasztási tanácsadás és az öregdiákok támogatása nem érhető el nyári, egyhetes vagy hétvégi tanfolyamokon, azonban karrier-műhelyeket és általános tanácsokat kínálunk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Tovább

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Kevesebb