close

Szűrők

Lásd a találatokat

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Burlington az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A felkészítő év célja, hogy segítse a hallgatókat az egyetemi szintű képzésre való felkészülésben. Általában szövegértési, írásfejlesztői és történelem kurzusokból épül fel, de nagy hangsúlyt fektet az idegen nyelvek tanulására és megértésére is.Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Áll… Tovább

A felkészítő év célja, hogy segítse a hallgatókat az egyetemi szintű képzésre való felkészülésben. Általában szövegértési, írásfejlesztői és történelem kurzusokból épül fel, de nagy hangsúlyt fektet az idegen nyelvek tanulására és megértésére is.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Burlington tartalmaz egyharmada Vermont teljes népességének. Ez a metró területén a gazdaság elsősorban támaszkodva oktatási és egészségügyi szolgáltatások, így ideális hely a feltörekvő diplomával.

Tanfolyamok Megtekintése az Amerikai Egyesült Burlington az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Saint Michael's College
Burlington, Amerikai Egyesült Államok

A nemzetközi diákok szívesen tanulni a Szent Mihály-időszakokra csak egy szemesztert, vagy egy év.

A nemzetközi diákok szívesen tanulni a Szent Mihály-időszakokra csak egy szemesztert, vagy egy év. -
Előkészítő Év
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek