Előkészítő egyéves program: Holland, mint idegen nyelv egyetemi környezetben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tudományos kutatások és több mint 25 éves tapasztalat alapján a Linguapolis , az University of Antwerp Nyelvi Intézet módszereket dolgozott ki a nyelvek hatékony és motiváló módon történő tanítására. Diákjainkat stimuláló környezetben tanítják, és magasan képzett tanárok irányítják őket. Programunk fő jellemzői az interakció, az eredményorientált megközelítés és a magas hallgatói elkötelezettség.

Az egyéves programot, a holland mint idegen nyelvet egy akadémiai környezetben , nem holland nyelven beszélő hallgatóknak szánják, akik felkészülni akarnak lépni a holland nyelvű felsőoktatásba. A program öt nyelvtanulási szint és három modul kombinációjából áll, amelyek célja a résztvevők ismereteinek elmélyítése: akadémiai tanulmányi készségek; Kultúra, politika és társadalmi kapcsolatok; holland fonetika és kiejtés.

128926_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Nieuwjaarsreceptie20172.jpg

Programtartalom

A nyelv elsajátításán belül a Linguapolis abszolút kezdő szinten kezdődik, és az 5. szinten fejeződik be, és a záróvizsgaként szolgál a holland, mint idegen nyelvű egységek közötti teszt. A vizsga teljesítése azt jelenti, hogy a hallgatók megfelelnek a felsőoktatás nyelvi követelményeinek, és fel tudnak jelentkezni holland nyelvre egy flamand egyetemen vagy egyetemi főiskolán .

A legtapasztaltabb Linguapolisz tanárok edzik a hallgatókat mind a nyelvtanulási folyamat, mind a végső felsőoktatási választásuk során . A program magában foglalja a kulturális tevékenységeket (múzeumi látogatások, színházi esték, karácsonyi party, tanulmányút Gentbe stb.). A hallgatók részt vehetnek a Taalmaatban , a nyelvi haver programban, amelyben a hallgatók megfelelnek a különböző karok holland nyelvű egyetemi hallgatóinak. A Taalmaat lehetőséget teremt arra, hogy informális kontextusban és reális környezetben gyakorolja a mindennapi holland kortársait. A hallgatók elképzeléseik vannak a hallgatói életről is, amely segít optimálisan felkészülni Flandria tanulmányaikra.

Miért válassza az UAntwerp ?

A világ minden tájáról való találkozás ezen egyéves előkészítő program egyedi aspektusának bizonyult. Mindenkinek megvan a saját története, és különböző nézeteket, hagyományokat hozott ... Ez az év lehetőséget adott számomra, hogy körültekintően gondolkodjam a jövőbeni tanulmányaimban . Az egyetemi nyílt napokon előadásokon való részvétel lehetővé tette számomra, hogy megalapozott választást tegyek a flamand egyetemek széles körű tanulási lehetőségei közül. ”

Haroun | Marokkó

128904_PrepyearDutch_Fotofiche_1180op361_meisjesinzuilengang1.jpg

Olvassa el a beszámolót az iskola weboldalán

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Tovább

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Kevesebb