Előkészítő egyéves program: Holland, mint idegen nyelv egyetemi környezetben

Általános információk

Program leírás

Tudományos kutatások és több mint 25 éves tapasztalat alapján a Linguapolis , az University of Antwerp Nyelvi Intézet módszereket dolgozott ki a nyelvek hatékony és motiváló módon történő tanítására. Diákjainkat stimuláló környezetben tanítják, és magasan képzett tanárok irányítják őket. Programunk fő jellemzői az interakció, az eredményorientált megközelítés és a magas hallgatói elkötelezettség.

Az egyéves programot, a holland mint idegen nyelvet egy akadémiai környezetben , nem holland nyelven beszélő hallgatóknak szánják, akik felkészülni akarnak lépni a holland nyelvű felsőoktatásba. A program öt nyelvtanulási szint és három modul kombinációjából áll, amelyek célja a résztvevők ismereteinek elmélyítése: akadémiai tanulmányi készségek; Kultúra, politika és társadalmi kapcsolatok; holland fonetika és kiejtés.

128926_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Nieuwjaarsreceptie20172.jpg

Programtartalom

A nyelv elsajátításán belül a Linguapolis abszolút kezdő szinten kezdődik, és az 5. szinten fejeződik be, és a záróvizsgaként szolgál a holland, mint idegen nyelvű egységek közötti teszt. A vizsga teljesítése azt jelenti, hogy a hallgatók megfelelnek a felsőoktatás nyelvi követelményeinek, és fel tudnak jelentkezni holland nyelvre egy flamand egyetemen vagy egyetemi főiskolán .

A legtapasztaltabb Linguapolisz tanárok edzik a hallgatókat mind a nyelvtanulási folyamat, mind a végső felsőoktatási választásuk során . A program magában foglalja a kulturális tevékenységeket (múzeumi látogatások, színházi esték, karácsonyi party, tanulmányút Gentbe stb.). A hallgatók részt vehetnek a Taalmaatban , a nyelvi haver programban, amelyben a hallgatók megfelelnek a különböző karok holland nyelvű egyetemi hallgatóinak. A Taalmaat lehetőséget teremt arra, hogy informális kontextusban és reális környezetben gyakorolja a mindennapi holland kortársait. A hallgatók elképzeléseik vannak a hallgatói életről is, amely segít optimálisan felkészülni Flandria tanulmányaikra.

Miért válassza az UAntwerp ?

A világ minden tájáról való találkozás ezen egyéves előkészítő program egyedi aspektusának bizonyult. Mindenkinek megvan a saját története, és különböző nézeteket, hagyományokat hozott ... Ez az év lehetőséget adott számomra, hogy körültekintően gondolkodjam a jövőbeni tanulmányaimban . Az egyetemi nyílt napokon előadásokon való részvétel lehetővé tette számomra, hogy megalapozott választást tegyek a flamand egyetemek széles körű tanulási lehetőségei közül. ”

Haroun | Marokkó

128904_PrepyearDutch_Fotofiche_1180op361_meisjesinzuilengang1.jpg

Olvassa el a beszámolót az iskola weboldalán

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Tovább

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Kevesebb