Program bemutatása
"Az emberek a stratégiai központ"


Mint üzleti stratégiák változása, a humánerőforrás-funkció szembe óriási kihívásokkal. Az erős partneri készségek üzleti vezetők és irányító komplex változási folyamatok egyre kritikusabb.

Ez a humán erőforrás stratégia program célja, hogy azok, akik a nép oldalán az üzleti nyerő előnyt. A program egyesíti vezetők naprakészen a legújabb gondolkodás és kutatás a legfontosabb HR témákkal, mint például a vállalatok hogyan tudják kezelni együttműködve egész határait, és mi kell ahhoz, hogy építsen a világszínvonalú "aláírását folyamatokat". Ugyanakkor, ez a program jelentősen erősíti a személyes tapasztalataikra alapozva, létre hozni és a megélhetési stratégiák, valamint azokon a területeken a cselekvésre.

Tartalom


Ez a humán erőforrás stratégia program által vezetett Lynda Gratton, egyike a világ vezető szakértői az emberi erőforrás stratégia, ez a workshop-szerű program létrehoz egy izgalmas és ösztönző tanulási környezetet. A program lényege a következő:

  • Hogy a jövőkép a szervezet hozható létre építve a hat lépésben az Élet stratégia folyamatát
  • Milyen magas energia-és az innovatív szervezetek alakítására és támogatni
  • A szerep kultúra és értékek játszanak az épület-és támogatja a két szervezet alkalmazkodó, és elkötelezett, és hozzáigazították a munkavállalók
  • Hogyan maximalizálja a humán erőforrások - a szerepe a munkavállalói választás
  • Hogy az integrált emberi erőforrás impl emented és hogyan szervezetek kezelhessék a változásokat sikeresen.

A program alapja a kifejezetten esettanulmányok vezető szervezetek. Különlegessége, a legjobb helyek szimuláció, amely lehetővé teszi a résztvevők megtanulják interaktív és gyorsan változó környezetben szimulált.

Mielőtt a program kezdetét kapni fog egy előre program diagnosztikai
kérdőívet, amely segít értékeli a jelenlegi erősségeit és gyengeségeit az emberek gyakorlatok a szervezetben.

Mivel ez az öt nap az emberi erőforrás stratégiai program előrehaladtával dolgozik egy tanulási napló és a tanulás Partner hogy dolgozzon ki egy stratégiát Élet. Aztán, a gondolkodás révén a jövőkép a szervezet, akkor megmutatták, hogyan kell azonosítani a pozitív lépéseket meg kell tennie annak érdekében, hogy megfeleljen, hogy a látás, ravaszkodó egy utazás a változás.

Célközönség

Ez a humán erőforrás stratégia program célja azoknak felelős az emberek oldalán az üzleti, akkor lehetne egy emberi erőforrás igazgatója, vezetője a változás program, vagy egy speciális emberi erőforrás tanácsadó. Lesz felelősséget kidolgozása és végrehajtása hosszú távú stratégiák, erős emberek kezelése elemeket. Ez a program nem alkalmas a vezetési tanácsadók.


Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Price
5,450 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date