Hivatalos Leírás

1

Kínálunk széles skáláját sokszorosított grafika tanfolyamok Londonban a Chelsea Központot nyúlik ki a király út.

Van kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamok. Ezek részben tagozatán fut a nap folyamán és este.

Oktatóink nagy tapasztalattal printmaking szakemberek kínál egy egyedülálló betekintést a sokszorosított grafika fegyelem.

A technikákat tanulni fog, izgalmas módon építeni a készségek és újraértelmezni meglévő grafikát nyomtatott formában. Az egyedülálló tulajdonságokkal printmaking nyit egy új világot a képalkotás és kinyit a kreatív potenciál. Sok tapasztalt diákok jött kezdők és sok kifejlesztettek egy hosszú távú elkötelezettség folytatódnak fok és az MA szinten, valamint, hogy saját stúdióban.

Sok diák mondja printmaking függőséget okoz, ha elkezdi! Akkor miért nem jön, és próbálja meg a mi tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

Ez a sokszorosított grafika műhely gyakorlati stúdió alapú program kezdőknek és haladóknak. Akkor kapnak egy jó áttekintést a printmaking média és alapozás sokféle technikát, mint hidegtű, Collagraph, Lino vágott, Monoprinting, marató és fotógravírozás.

Tanfolyam leírása

Most megtudhatod, hogy a munkát a fény és a jól felszerelt Print Studio szakorvosi szolgáltatások és fejlesztése a gondolatok és a képek egy portfoliót alkotó nyomatok. Meg fogják bevezetni, hogy minden sokszorosított grafika technikával bemutató, miközben nézi a munkát más művészek. Következő technikák fogják fedezni az év során; Hidegtű, Collagraph, Lino vágott, Monoprinting, marató és fotógravírozás.

Informális egy-egy oktató, csoportos konzultáció és visszajelzést fog ösztönözni minden hallgató egyéni erősségek és érdekeit. Ön arra ösztönzik, hogy vizsgálja meg a kreatív és több kísérleti lehetőséget ezeknek a folyamatoknak, ugyanakkor egyre szakmai ismeretek a hagyományos képességek. A harmadik ciklus, bemutatása nyomatok, editioning iránymutatások és szerelési ismeretek tanítják majd a felkészülés befejezése munka látható a sokszorosított grafika év végén nyári show-t a Hortensia Galériában.

Milyen alapon és képesítések mit kell csatlakozni? (Belépési követelmények)

Ezek az osztályok célja, hogy kezdőknek, akik szeretnék, hogy újra friss azok printmaking készségek, valamint azok, akik az alapvető művészeti élményt bármilyen más vizuális művészetek fegyelem.

Mit jelent a kurzus vezet?

Ezek a tanfolyamok lehetőséget adnak, hogy építsenek egy portfolió nyomatok, hogy segítse progresszió a továbbfejlesztett printmaking tanfolyamok vagy más művészeti kurzusok.

Hol fogok tanulni?

A sokszorosított grafika stúdió áll a Chelsea-központ, Hortensia Road, csak le a Kings Road, a Carlyle épület a földszinten, a szoba CG05.

Mennyit kell tanulni az órákon kívül?

Javasoljuk, hogy készítsen képeket és anyagokat, a választás, az osztályon kívül, így használhatja az időt a stúdióban nagyobb mértékben a nyomtatási és feldolgozás technikai, amelyeket nem lehet tenni otthon. A vázlatfüzet dokumentálása ötleteit fejlesztés, műszaki kérdésekkel és kutatási szintén ajánlott.

Vannak olyan tananyagok az interneten?

Miután beiratkozott a tanfolyam kerül bevezetésre, hogy a főiskola virtuális tanulási környezet. Itt található anyagok és információk alátámasztására a vizsgálatok.

Milyen könyveket és eszközökre van szükségem?

Meg kell, hogy: a vázlatfüzet és néhány korszerű berendezések, mint például ceruza, radír, egy sor ecsetek, Stanley kés, olló és a kötény. Azt is el kell nehéz gumi kesztyűt, amely megvásárolható a stúdióban.

Mi mást kell vásárolni? Milyen extra költségek vannak?

Van egy stúdió díj £ 16.50 fizetendő minden távon a tutor, amely magában foglalja az alapvető anyagok, kivéve a papír és lemez, amit külön kell fizetni, ahogy használja őket. Minden anyag megvásárolhatóak a stúdióban.

Erőforrások

Mi egy jól forrásokkal részleg, és egy jól felszerelt PRINTROOM. Nem kell a forrásból a lemezeket vagy papír az természetesen van a nagy készletek, különböző anyagokból megvásárolhatja tőlünk kis mennyiségben.

A stúdió kiváló fény és speciális létesítmények minden mélynyomó technikák és a következőket tartalmazza:

  • 2 Rochat prések, ágy mérete 26 "X48"
  • 1 megkönnyebbülés sajtó linóleum vágások, ágy mérete 16 "x20"
  • Az UV fény hatására egység képek átvitele lemezek
  • A3 síkágyas szkenner digitalizálni, amit rajzolt vagy fényképezett Mac és PC számítógépek használatával Photoshop utómunka munka képek lövés vagy szkennelt (rajzok vagy fényképek)
  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Mon 18:30-21:30
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
270 GBP
Teljes díj £ 270
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date