Áttekintés

Ha a Flexi English nem felel meg az Ön igényeinek, csatlakozhat önálló standjainkhoz. Az osztályok különböző napokon vannak ütemezve a hét folyamán, ezért nézze meg az alábbi ütemterveket. A klaszterek időpontjai 18.30 és 20.30 között vannak, és 10 órakor indulnak. A program során a tanáraink ingyenes kihelyezési tesztet végeznek, és elemzésre van szükségük a szint ellenőrzéséhez. Anyanyelvű, angolul beszélő személyzetünk nyomon fogja követni a fejlődést minden lépésnél, hogy megbizonyosodjon róla, hogy eléri a célokat.

Az osztályok a következők:

  • Cambridge első bizonyítvány
  • IELTS vizsgaelőkészítés
  • Üzleti angol és írásbeli órák
  • Általános angol

Native English Speaking Staff

Munkatársaink mind képesített angol anyanyelvűek, akik minden korosztály és diák hallgatókat oktatnak.

Miért tanulhat a BWE-nél?

Nagyszerű létesítmények, kiváló tanárok, központi elhelyezkedés és megfizethető áron. A Birchwater Education másképp csináljuk a dolgokat. Virtuális tanulási platformunk segít a tanuló-tanár kommunikációjának fejlesztésében, az előrehaladás nyomon követésében és 24 órás hozzáférést biztosít az általunk használt tananyagokhoz, így jobban irányíthatod a tanulásodat.

Esti menetrend

Az angol osztályokat úgy tervezték, hogy a legfontosabb nyelvi készségekre összpontosítsanak, amelyekre építeni kell a bizalmát és folyamatosan javítani kell.

Osztályidő: 18.30 - 20.30

Heti óraszám: 2

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Birchwater Education »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
200 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint