Amirõl tanulni fog:

  • Hogyan szervezetek létrehozása és támogatása légkör, a bizalom. Hogyan etikai befolyásolja a személyes és szakmai életüket. Milyen szerepet játszanak a csatlakozás a vállalkozások számára egyre közösségi érzést felelősséget. Van egy jobb módja annak, hogy összekapcsolják a szervezeti és a személyes értékek szolgáltatás az ügyfél?
  • Hozzon létre új eszközöket bizalmat megerősíteni
  • Létrehoz következetes vállalati magatartás a legmagasabb etikai normákat
  • Készítsen Win-Win megállapodások és cselekvési tervek vezetés
  • Megérteni, mekkora értéket az együttműködő leszerelési folyamat

Hossza:

Öt - félnapos ülés a tantermi oktatást.

E kurzus:

Áttörni a hit erkölcsi döntéseket hajtja körülmények, szervezeti kultúra, a rövid távú igényeinek és a tulajdonosi elvárásoknak. Legyen megtételére jogosult értéket vezérelt döntések minden szintjén a szervezet. Ismerje meg a valódi erkölcsi viselkedés gyökerezik az egyéni és az egyetemes elvek alapján, a kölcsönös nyereség és a szellem a függetlenség.

Körülbelül Seattle Research Partners, Inc.

Seattle kutatási partnerek megfelelő tanulási igényeinek igazgatók, felügyelők, és az egyes közreműködők szervezetekben. Akár egy kis üzlet tulajdonosa, a humán erőforrás szakember, a szervezeti egység vezetője, vagy vezető tisztségviselő, a csúcs alatti tanulás program ™ célja, hogy felajánlja kiváló minőségű tanulási és fejlesztési tapasztalatokat. Mi vagyunk az oktatók és az üzleti vezetők elkötelezettek a teljes fejlesztési szakemberek nem számít, tevékenységi területén, illetve az ipar.  
 


Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019