európai kulináris művészetek

DCT University Center – Switzerland

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

európai kulináris művészetek

DCT University Center – Switzerland

DCT átfogó európai konyha menedzsment program volt az első nemzetközi programot akkreditálni kell az amerikai Culinary Federation (ACF). DCT oktatási vezetés által elismert Világszövetsége Szakácsok Társaságok (WACS), amely jelöli DCT mint rendkívüli tag, és újra legutóbb az ACF odaítélő DCT példamutató Program állapota - így DCT egyik csak 22 programok világszerte, és az egyetlen olyan program az Egyesült Államokon kívül el kell ismerni ezen a módon a maga következetesen magas színvonalú és szakmai színvonalon.

Európai Kulináris Művészetek programmodulok

Alapítvány az európai konyha (FEC) fog bevezetni, ha az európai főzéssel, konyhai felszerelések, gépek és eszközök, valamint a receptet költségszámítási és konyhai eljárások. Most megtudhatod, hogy használják az európai összetevők; fejleszteni a előkészítési technikák és késsel készségek, megtanulják, hogy készítsen az alapvető készletek, levesek, mártások és sütőipari és cukrászati ​​termékek, és betekintést nyerjen a konyhai terminológia. FEC, vagy megfelelő előzetes tapasztalat előfeltétele EGC.

Európai Gourmet konyha (EGC) épít, hogy az Ön alapvető megértését svájci és európai gasztronómiai elvek és terminológiát. Ön meg fogja vizsgálni az európai nemzeti és regionális konyhák, a hagyományos a modern, elkészítésével számos receptek, beleértve a tipikus előételek, hal, vegetáriánus és főétel ételek. Most megtudhatod, alapvető front-of-house készségek és hangsúlyozza a jó ügyfélkapcsolatok. Étterem projektek az Ön számára a lehetőséget, hogy alkalmazza a tudást és fejleszteni a vezetés és a csapatmunka.

Európai Péksütemény & Chocolate (EPC), majd megtanít minden szempontból a modern konyha tészta, a hagyományos svájci és európai sütemények, tortes, zsemle, kenyér, sütemények, kekszek, egészen a mai modern receptek és trendek bevont desszertek. Most megtudhatod, a legjobb technikákat létrehozására számos vonzó és divatos meleg, hideg és fagyasztott desszertek mind aranyozott és svédasztalos bemutatása, valamint szarvasgomba, praliné és a csokoládé, és művészeti cukrot és csokoládét show darab.

Bevezető Management Studies (IMS) egy része a Associate fokozat program, amely akkor beiratkozik a tanfolyamok összpontosít menedzsment kompetenciák, mint például a számítógépek, Étel és Ital menedzsment, etika, és az emberi erőforrás menedzsment.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
feb. 2019
Duration
Időtartam
3 hónapok
Nappali
Locations
Svájc - Lucerne, Lucerne
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Svájc - Vitznau, Lucerne
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Svájc - Lucerne, Lucerne
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
feb. 2019
Svájc - Vitznau, Lucerne
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
ápr. 2019
Svájc - Lucerne, Lucerne
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Július 2019
Svájc - Lucerne, Lucerne
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Svájc - Lucerne, Lucerne
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt