Mi kell ahhoz, hogy vezetni a társaság a Fortune listáján 100 legjobb munkahely In America? Van Southwest Airlines sarokba a piacot az ügyfélszolgálat és az alkalmazottak elkötelezettsége? És a tanulságot Southwest kultúrája kell sokszorosítani a munkahelyén?

A legtöbb ember nem hiszem, hogy lehetséges, hogy egy cég szeretni, és sokan nem értik, hogyan lehet szeretni egy cég szerint a korábbi vezérigazgató Herb Kelleher. Tény, hogy ma sokan élnek „vállalati félelem,” félnek azok hibáznak, és tartály karrierjüket. A film, ez olyan egyszerű, megmutatja, hogy lehet változtatni, hogy a félelem, hogy a szeretet.

A film elvisz a színfalak mögött a Southwest Airlines, hogy megtudja, miért vannak az egyik legkeresettebb munkáltatók a nemzet, és az egyik legsikeresebb és csodált szervezetek a bolygón! A legújabb alkalmazottja a vezérigazgató, van benne valami ez olyan egyszerű mindenkinek!

Ez olyan egyszerű, megmutatja, hogy milyen bizalom, a tisztelet és támogatás körében munkatársai növeli a termelékenységet és a visszatartás és javítja az ügyfélszolgálat és a növekedést. Mindez történik, hogy a munkavállalók szabadságát, hogy munkájukat jól, a szabadságot, hogy tanulni a hibákból, és azt a szabadságot, hogy szeretik a munkájukat!

Csatlakozzon hozzánk, mint megnézzük a hat tényező, amely megváltoztathatja a szervezeti élet, többek között:

Vezetés

felelősségre vonhatóság

Látomás

Vevőszolgálat

Minőség és termelékenység

változás

Hallgassa meg a dolgozói Southwest, és fedezze fel, milyen sokat is lehet alkalmazni, hogy a szervezet.

Új időpontok be kell jelenteni


31 további kurzus University of Tulsa College of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 nap
Részidős oktatás
Price
175 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint