Fõ kreatív média termelés

City and Islington College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Fõ kreatív média termelés

City and Islington College

Creative Media Production (Moving Image) HND

Központ: Üzleti, Művészeti és Technológiai

Diák típusa: Felnőttek (19+) Felsőoktatási Szeretné folytatni a pályafutását mozgókép? Szeretné, hogy építsenek egy portfolió létrehozására magát a TV / film és web-alapú broadcast iparban?

Ez a kurzus felkészíti Önt egy sor pályára a műszaki és kreatív területeken, mint a kamera, világítás, hangosítás, szerkesztés, 3D modellező, animációs, forgatókönyvírás, kreatív írás, ötletek generációs, és előre és utómunka.

Dolgozik a projekt-alapú gyakorlatok közvetlen kapcsolatot biztosít a kreatív szervezetek, akkor jön létre a mozgó-kép tartalmát, és dolgozzon ki egy sor gyakorlati, iparág-specifikus készségek. Egy félév szakmai gyakorlat a 2. évben, akkor kapnak felbecsülhetetlen tudást és tapasztalatot a valós munka gyakorlatban. Előző kollaboratív munka zajlott a The Science Museum, a BBC Panorama és a Barbican Cinema.

Lesz készítsen egy szakmai show-tárcsás, hogy bemutassa a legjobb termelési projektek során, kifejezetten létre a szakmai előmenetel.

Tanulva a tanári csapat sok éves tapasztalattal rendelkezik, beleértve a személyzetet, akik továbbra is gyakorolni szakmailag, akkor előnyös a jelenlegi, szakértői iránymutatások alapján a kreatív és technikai folyamatokban.

Mit tanulni

A következő egységek tanítják kombinációja révén gyakorlati és workshopok: 1 év modulok 2014-15: Script Writing for Moving Image Fiction; Gyakorlati készségek Moving Image termelés; Objektív alapú felvételi technikák Art and Design; Digitális Képalkotás és fejlesztés; Mozgó kép dokumentumfilm; Animációs technikák; Projekt tervezés, végrehajtás és értékelés; és Film Studies.

  1. év modulok 2014-15: kutatási technikák Creative Media Production; Kontextuális tanulmányok Creative Media Production; 3D-s számítógépes modellezés és animáció; Sound Design Moving Image termelés; Fejlesztési és technikái Film és videó szerkesztés; Különleges Téma Nyomozó Creative Media; Igazgatója Moving Image termelés; és Karrierfejlesztési a Moving Image Industries.

Munkavégzés új létesítmények, beleértve a szakmai fotózás stúdió, akkor használja state-of-the art berendezések és szoftverek, például a Mac suite: Adobe CS6 Master Collection és a Final Cut Pro X; PC suite: Adobe CS6 Master Collection plusz Maya, Softimage, vázlatfüzet, Mudbox és 3D Studio Max; Kamerák: Canon EOS 5DM Mk111 HD DSLR fényképezőgép kit; Sound: Sony ECMHW2 bluetooth Mic; Világítás: DTS Quarza és Redhead Lighting Kit; Mozgás: Hague Dolly és Track and Steadicamnél egységet.

Értékelések

Értékelés alapját a tanfolyam, de akkor is vállalják kompetencia tesztek a kamera működését, hang és szerkesztése.

Mi a következő lépés

Kapsz egy magasabb nemzeti diploma Creative Media Production.

A kurzus, akkor lehet alkalmazni, hogy belépjen a 2. vagy utolsó évében a BA Hons. Azt is mozgatni egyenesen foglalkoztatás számos szerepet, többek között Production koordinátora, Creative Sound Designer Camera Operator, Script biztos, Junior Graphic Designer, kutató, Motion Graphics / VFX Artist, Runner, vágó, 2D / 3D animátor.

Belépési követelmények

Be kell 160 UCAS pontokat az alábbiak egyikét:

  • 2. A szintek kapcsolódó tantárgyak érdemjegye C
  • BTEC nemzeti vagy Extended Diploma at MPP
  • Btec National Certificate, vagy diploma MM
  • Hozzáférés a felsőfokú képesítés (tantárgyi) a Pass

Ezen kívül:

  • A portfolió a vonatkozó munka, beleértve a kirakat bármilyen videó, animáció vagy hang munka és egy up-to-date CV
  • 4 GCSEs fokozatba C, beleértve a matematika és angol. Felhívjuk figyelmét, hogy funkcionális készségek matematika és angol Level 2 vagy a legfontosabb készségek alkalmazása száma és Kommunikációs 2. szinten fogadják helyett érettségi angol és matematika.
  • A diákok számára, amely az angol a második nyelv kötelesek átadni a IELTS teszt eléréséhez minimum szinten 5,5.

A pályázók, akik nem felelnek meg ezeknek a belépési kritériumoknak figyelembe kell venni alapul egyenértékű végzettség, a korábbi tapasztalatok, a College értékelést, a pályázó interjú és a portfolió megfelelő munkát.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
8,500 GBP
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt