Program bemutatása


"Segítségével a fúziók és felvásárlások folyamatot a részvényesi értéket."


A fúziók és felvásárlások program célja a felső vezetők és a felelős akvizíciók. Ez a négy napos program célja, hogy segítsen váz és végrehajtása az egyesülések és felvásárlások stratégiák kidolgozása versenyelőnyt és a részvényesi értéket. Kifejlesztett együtt Columbia Business School, fúziók és felvásárlások a London Business School határozottan nemzetközi fókuszban.

Rajz a tapasztalt oktatók és gyakorlati szakemberek mindkét oldalról az Atlanti-óceán, ez a program az Ön számára a szükséges kereteket és eszközök lehetővé teszik, hogy részt magabiztosan minden szakaszában az akvizíciók folyamata.

A fúziók és felvásárlások program célja a felső vállalati vezetők, üzleti egység vezetői és tanácsadóik, akik meg kell érteniük, hogy az egyesülések és felvásárlások építhet versenyelőnyt és a részvényesi értéket.

Tartalom


Keretek fúziós és megvalósíthatósági


A fúziók és felvásárlások program megvizsgálja az összes kulcsfontosságú szakaszában az akvizíciók folyamata. Ön megbeszéljük, hogy milyen szerepet játszanak az akvizíciók vállalati stratégia és megvizsgálja a különböző motívumok folytatásához beszerzési tevékenységet. Meg fogod tanulni a értékelésére akvizíciós célpontokat és az akvizíciók hatását a jelentett teljesítmény. Ezen felül, akkor tárja akvizíció utáni prioritások, valamint a tervezési és végrehajtási sikeres akvizíció utáni integrációs stratégia.

A fúziók és felvásárlások program három fő témája:

  • Stratégiai szerepe felvásárlások - különböző logikák folytatásához akvizíciók, felvásárlások és versenyelőny, tesztek egy jó egyesülések és felvásárlások stratégia
  • Pénzügyi és értékelési - értékelésével akvizíciók célok, a finanszírozás különböző formái, hatása a fúziók és felvásárlások jelentett teljesítmény
  • Akvizíció utáni integráció - hozzászólás acqu isition prioritások, a különböző megközelítések akvizíció utáni integráció, tervezése és végrehajtása a sikeres akvizíció utáni integrációs stratégia.

Tanulási tapasztalatok


A program működik az átfogó esettanulmányok, amely összeköti a stratégiai, pénzügyi és humán vonatkozásait felvásárlások folyamatát. Ez egy intenzív "hands-on" program, így míg az előkészítő olvasás szükséges, hogy lehetővé teszi a résztvevőknek meg kell birkózniuk a nagy kérdés gyorsan.


Tanítási módszerek változatosak, és egy olyan előadások, plenáris viták, munka szindikátus csoportok és időszakok egyéni tanulmányi és előkészítése. Számok korlátozottak, így szoros munkakapcsolat kialakítása a résztvevők és oktatók, megkönnyíti a közös elképzelések, élmények és aggodalmait.

Célközönség


A fúziók és felvásárlások program célja a felső vállalati vezetők, üzleti egység vezetői és tanácsadóik, akik meg kell érteniük, hogy az egyesülések és felvásárlások építhet versenyelőnyt és a részvényesi értéket. Helyénvaló továbbá az üzleti fejlesztési menedzserek, stratégiai tervezők és más felelős kidolgozása és végrehajtása felvásárlások stratégiák.

Egyes munkaköri leírások az utóbbi résztvevők:

  • Vezérigazgatója
  • Vezérigazgatók
  • Business Development Manager
  • Stratégiai tervezők

Program oktatási nyelve:
  • Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
4 napok
Részidős oktatás
Price
5,450 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date