FAA rész 141 Pilótaképzés

Az FAA Private Pilot tanúsítvány természetesen a bejegyzés során az összes pilóta, akár folytatódik tovább egy légitársaság karrier vagy megőrizni kívánó, mint egy rekreációs pilóta ez az első Természetesen mindannyian vállaljuk. Alatt az edzés meg fogja tanulni az alapvető készségek a manőverezés repülőgépen, navigációs technikákat, valamint az alapvető eszköz a repülő készségeket járaton nap látási meteorológiai körülmények között. A képzés általában folytatják egymotoros repülőgép.

  • 35 óra repülés oktatást (20 óra oktatóval) - 20 óra aikido iskola

FAA rész 141 - Szakmai Pilot Tanfolyamok

A következő kurzusok csomagolták össze az a személy, aki akar jönni, hogy Nápoly Air Center és 7 hónap múlva hagyja kész Pilot karrier.

A FAA rész 141 Karrier Kísérleti tanfolyamok megadja a legjobb felkészülés ugrik kezdeni a karrier, mint a kereskedelmi pilóta.

FAA rész 141 - Commercial Pilot eszköz és értékelés

Akkor valószínűleg kíváncsi, mikor fogok, hogy fizessenek repülni hanem a kifizető minden repülési idő? Itt az ideje, hogy komolyan, itt az ideje, hogy a kereskedelmi pilóta engedélyét. Egyszer nyert ez lehetővé teszi, hogy repülni repülőgép bérlése. Csak egy alapvető kereskedelmi engedéllyel végezhet, így például a felirat vontatás, csővezeték járőr, és a légi felmérés építeni a repülési idő.

Nápoly Air Center (NAC) a premier Flight School Floridában kínál professzionális és magán / szabadidős repülés képzés alatt EASA (korábban JAA) és az FAA engedélyező hatóságok. 2012 áprilisától, az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) Pilótaképzés az újonnan bevezetett szabvány helyébe lépő JAA bármely pilóta célja, hogy repülni Európában. NAC ajánlatok jóváhagyva EASA Pilótaképzés az USA-ban EASA engedélyezett és jóváhagyott nagy tapasztalattal repülési és földi oktatók. A NAC is kínál FAA képzés alatt FAR 141 képzési és FAR Part 61 képzési programokat. Akár teljesítik az álma vált a pilóta szakmailag vagy magántulajdonban, segítünk elérése a cél.

Nápoly található Southwest Florida a Mexikói-öböl és jól ismert a kiváló egész évben repülő körülmények között.

A trópusi időjárás lehetővé teszi a pilóták, hogy építsenek óra és nyereség képesítések egy töredéke a szükséges időt más amerikai államban, sok európai és más jó időben országokban.

A kisváros Nápoly egyik Florida legjobban őrzött secrets- kifinomult, mégis érintetlen. Hét mérföldre a fehér homokos tengerpart, a 45 golfpályák, 140 mérföldre a vízi utak, akkor gyorsan értékelni mindazt, amit Nápoly kínál.

Van városnézés, vásárlás, éttermek, szabadidős létesítmények, rengeteg szabadtéri sportok és tevékenységek, valamint néhány, a legszebb strandok a világon - mindezt egy rövid távolságra Nápoly Air Center.

Repülőgép

NAC tulajdonosa 24 a 27 repülőgép, hogy a használt Pilótaképzés. Semmi sem fontosabb, mint birtokló mi repülőgépek mi érdekli a fenntartásukat. Birtokló mi repülőgépek is kínál a diákok a bizalmat a gazdasági helyzetben a cég. NAC kínál képzést a különböző repülőgépek eredeti "6 darab" a "üveg" és LOFT (Vonal orientált Flight Training). Ez a képzés elengedhetetlen, mert nyit a foglalkoztatási kilátások minden repülőgép.

A légiflotta van egy kiváló múlttal a biztonság és a megbízhatóság. Kialakításuk egyesíti a stabilitás és mozgékonyság, amelyek az optimális igényeinek a képzési világon.

Service Centers

NAC által kiosztott néhány nagy név a repülőgép-gyártási például terület karbantartása képviselőit, hogy fejezzék be garanciális munka új repülőgépek. A karbantartás a legmagasabb színvonalú, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tartsa a képviseletére Piper és Cirrus több mint 10 éve, csak hogy néhányat említsünk. NAC tudja biztonság sarokköve műveletek és ezek a vállalatok elismerik, hogy. A karbantartási létesítmény már jóváhagyott FAR §145 javítóállomás több mint három évtizede; ez igaz a lehetőség, hogy magasabb szintű, mint a normál töltőállomásokon. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizzék több, hogy ezt a magasabb szintű minősítés; Maintenance személyzet fenntartja ezt a szabványt könnyedén át tudásukat.

sikeres Pályakezdő

A diplomások önmagukért beszélnek, mert sikeresen elérjék céljukat dolgozik egy Airline. Azt is beveszünk a kapcsolatot a már sikeres pályázók, hogy valós élettapasztalat.

EREDMÉNYEK

Te csak annyira jó, mint a pilóták edzünk így mérjük magunkat az Ön sikere. És 96% -os első első alkalommal át arány, a diplomások között néhány a legnagyobb teljesítők az iparban. A számok önmagukért beszélnek,

osztálylétszámok

Ez a sok kis különbségek hogyan csináljuk a dolgokat, hogy kitesz egy nagy különbség a találatok között. Egy ilyen funkciót hitünk képzése kisebb csoportokban, ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy sokkal személyre szabott, kedvező megközelítés az egyes. Továbbá, NAC használ egy szinkron képzési megközelítés. Más szóval, ha a tanulás elmélete a kezdeti szakaszban, akkor is a fejlődő repülő készségeket tandem. Meggyőződésünk, ez a megközelítés segít a diákok megérteni az elméletet, azok gyakorló, amit tanulnak.

Munkatársaink

NAC nyújt világszínvonalú képzés és oktatás minden a diákok.

Elkötelezettek vagyunk, hogy válassza ki a legjobb értékeket és gyakorlatokat, hogy a légitársaságok a legtöbb értéket a pilóták szakmai. NAC foglalkoztat állandó, teljes munkaidős oktatók, akik között egyaránt élethosszig tartó szakmai oktatók, valamint a nyugdíjas kereskedelmi és üzleti repülőgép pilóták.

Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy vadonatúj Redbird FMX hiteles szimulátor ,!

hkpàù

Új technológiailag fejlett EASA ATPL elmélet Learning

gitopàs

Használjuk a következő generációs mobil tanulás és az első olyan alkalmazás, amely teljes és teljes mértékben jóváhagyott EASA ATPL tanfolyam amely integrálja a digitális táskát.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Naples Air Center »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019