FDA Divat és Textil

Központ: Üzleti, Művészeti és Technológiai

Diák típusa: Felnőttek (19+) Felsőoktatási Ez divattervező tanfolyam ideális, ha szeretné fejleszteni a karrier a divat és textil, vagy halad egyenesen a foglalkoztatás, rá az utolsó év a kitüntetéses diploma Textil Design London Metropolitan University vagy rá kitüntetéses fokú egy másik egyetemen.

London vitathatatlanul az egyik legjobb hely a világon, hogy tanulmányozza a divat. Ez a divat és textil természetesen Londonban felvértezi az Ön számára a készségek és ismeretek, amire szükség van a karrier ebben a gyors tempójú ipar, beleértve a előállítása és forgalomba hozatala a saját ötleteit.

 • 6 hét kötelező értékes szakmai gyakorlat a divatipar, egyre munkavállalási készségek vezető divatházak, mint Alexander McQueen, Gareth Pugh, Burberry és még sok más
 • Ismerje meg a stúdiókban, melyek teljesen felszerelt ipari gépek számos olyan tevékenységet, beleértve a szitanyomás, minta vágás, a felszíni textil design, divattervezés, digitális tervezés (Photoshop és Illustrator) és a ruhaipar
 • Tartsa naprakészen a legújabb trendek a látogatók a kereskedelmi bemutatókon, kiállításokon és kifutón eventsYou tanulhatnak tapasztalt oktatói kiváló kapcsolatokat a Munkaadók és Gyáriparosok.
 • A szakember stúdiók divat, textil, nyomtatás, tervezés, és egy teljesen felszerelt Mac programcsomag, akkor használja ipari szabvány berendezések és szoftverek pl varró-, kötőgép, hőátadás sajtó, selyem-nyomtatás és digitális szoftver, beleértve a Photoshop és Illustrator .

Mit tanulni

A program projekt, a munka és a stúdió székhelye, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg és értelmezze témák alapanyagból fejlesztésére vonatkozó tervek.

Lesz fejleszteni a gyakorlati és technikai ismeretek kezdve kezdeti tervezéstől a ruhavarrás.

Akkor is lehetősége van arra, hogy értékes munkatapasztalatot belül a divatipar, valamint részt vesz divatbemutató projekt munka és feladatok.

Látogatás a kiállítások, kiállítások és rendezvények kifutón is kulcsfontosságú része a kurzus, amely lehetővé teszi, hogy trendeket és a legújabb kollekciók, hogy növeli a feladatokat, és lépést tartani a gyorsan mozgó ipar. 1. év: Divat és kulturális háttér, Design Exploration in Fashion, módszerek és eljárások a textil-, technikák és folyamatok a divat, a vizuális kommunikáció, szakmai tanulmányok, Advanced Design Exploration Divat a számítógéppel segített tervezés (CAD), Pattern vágás Ruházati gyártása éve 2: A munka alapú tanulás és fejlesztés, Design Research in Textil, Advanced Pattern Vágó és ruhaipar, Kutatási és Fejlesztési Fashion Design, Critical Studies, felismerve a Fashion Collection, kreatív mintázat Vágó és konfekcióipari gépek, speciális technikát és folyamatok Textiles.

Értékelések

Az értékelés szerint a modul tanfolyam, gyakorlati projekt munka, írásbeli feladatok és bár prezentációkat a két évet. Gyakorlati értékelés tartalmazni fogja a munkát a végső divat kollekció.

Mi a következő lépés

Kapsz egy alapítvány diploma a Fashion Textiles.

Befejezése után a tanfolyam akkor a haladás második vagy harmadik évében BA (Hons) Textil Design London Metropolitan University. Egy interjú kerül sor, hogy melyik évben akkor a haladás.

Pályakezdő már beköltözött karrier, beleértve Design for női viselet, PR, marketing, Kiszabási, Styling, Merchandising és kialakításával és működtetésével kapcsolatos szabadúszó vállalkozások számára. Előző hallgatók a tanfolyam mentek dolgozni a tervezés házak, mint Alexander McQueen, Gareth Pugh és a Burberry.

Belépési követelmények

Minimum 18 év és 160 UCAS pontokat egyik, vagy a kettő kombinációja a következő:

 • 2. A szintek kapcsolódó tantárgyak érdemjegye C
 • BTEC nemzeti vagy Extended Diploma at MPP
 • BTEC Level 3 nemzeti bizonyítvány vagy diploma MM
 • Hozzáférés a felsőfokú képesítés (tantárgyi) a Pass

Ezen kívül:

 • A portfolió a megfelelő szakmai, például rajzok, a divattervezés, a fotózás és textil minták
 • 4 GCSEs fokozatba C vagy annál magasabb, beleértve az angol
 • Matematika 1. szinten van szükség
 • A diákok számára, amely az angol a második nyelv kötelesek átadni a IELTS teszt eléréséhez minimum szinten 6.

Felhívjuk figyelmét, funkcionális készségeket vagy Key Skills Level 2 fogadható el helyett Érettségi angol.

A pályázók, akik nem felelnek meg ezeknek a belépési kritériumoknak figyelembe kell venni alapul egyenértékű végzettség, a korábbi tapasztalatok, a College értékelést, a pályázó interjú és a portfolió megfelelő munkát.

Idősebb diákok (több mint 21 éven felülieknek szóló lépésének időpontjától) akiknél a megfelelő készségek, ismeretek és kompetenciák is figyelembe kell venni. Megjegyzés: Várható, hogy érett diákok lesz néhány szakmai tapasztalat és jártasnak használatát angol és matematika.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus City and Islington College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
8,500 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint