FELSŐ HATODIK

Általános információk

Program leírás

A felső hatodik tanfolyam alkalmas a 13. és az A2 éves hallgatók számára.

A felső hatodik a kétéves A-szintű tanfolyam második éve, amely nyilvános vizsgák sorozatával zárul. A hallgatók tovább tanulják a specifikáció tartalmát, és egyre több időt töltenek a korábbi dolgozatok gyakorlásával és a vizsgatechnikák tökéletesítésével. Tanulmányaik támogatása érdekében a hallgatók minden héten önálló tanulmányi foglalkozásokat folytatnak annak biztosítására, hogy elegendő önálló tanulást végezzenek tanulmányi céljaiknak és munkájuknak megfelelően. A felső hatodik kurzus olyan kritikus készségeket népszerűsít, mint az érvelés, a kutatás és az önálló gondolkodás.

A személyes fejlődés a tanfolyam szerves része. A hallgatók számtalan témát ismerhetnek meg, beleértve, de nem kizárólag, az egészséges életmódot, a pénzügyek kezelését és a stresszkezelést. A Gondolkodó Karakterbe (TiC) program révén a hallgatókat arra ösztönzik, hogy változtassanak gondolkodásmódjukon az akadályok leküzdése és a siker érdekében. Ezenkívül a főiskola megismerteti a hallgatókat a karrier témájával, hogy segítsen nekik meghatározni jövőbeli céljaikat, és ami még fontosabb, az elérésükhöz vezető utat.

TANTÁRGYAK

MŰVÉSZET

BIOLÓGIA

ÜZLETI TANULMÁNYOK

KÉMIA

KÖZGAZDASÁGTAN

MATEMATIKA

FIZIKA

PSZICHOLÓGIA

Más tantárgyak konzultáció útján állnak rendelkezésre: szociológia, történelem, angol irodalom, további matematika, kormány és politika. Az IKT-szolgáltatás és a társadalmi, erkölcsi, spirituális és kulturális témák beépülnek a tantárgyi tantervekbe.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Acorn House College offers an education that empowers each student to unlock and reach their potential. Acorn House College provides expert support programs helping students in applying to university ... Tovább

Acorn House College offers an education that empowers each student to unlock and reach their potential. Acorn House College provides expert support programs helping students in applying to university. Kevesebb