Read the Official Description

Hozd el a tortádat és enni

A sütés nagyon technikai készség, és ezen a területen végzett képzettség vonzóvá teheti Önt a munkáltatók számára. Ez a kurzus segít fejleszteni a készségeket, hogy egy nagyon sikeres sütőipari technológává váljon: olyan szakirányú vezetői készségeket fejleszt ki, amelyek kapcsolódnak a sütés szakma kereskedelmi és technológiai vonatkozásaihoz.

Ez a szakosított kurzus lehetőséget kínál arra, hogy a sütés-termelést és az élelmiszer-termelés táplálkozási, egészségi és jóléti szempontjait ötvözze.


Miért sütik a tudományt és a technológiát az LSBU-nál?

 • Csodálatos örökségünk: az LSBU az Egyesült Királyság legrégebbi pékség iskolája.

 • Ez az iparág szempontjából releváns tanfolyam széles körben elismert a sütőiparban, és szakmai kapcsolatban áll számos szervezetrel.

 • Mi vagyunk a No.1 londoni modern egyetemi kutatási minőség az Élelmiszertudományban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).

 • Ezt a kurzust a Bakers The Worshipful Company támogatja.

 • Rengeteg hálózati lehetőség kínálkozik, részt vesz az iparági rendezvényeken és a vendégelőadásokon, és beszámol az általunk szervezett szakemberekről.

 • Kiváló péksüteményeink közé tartoznak a laboratóriumok is - a kutatási alapú tanulás az egész tanulási tapasztalatot tájékoztatja.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Ez a kurzus lehetővé teszi, hogy különböző szervezeti kontextusokban dolgozhasson, és kezelje a gyártási és sütési szolgáltatásokat vagy termékeket a kezdetektől a piacon keresztül. A tanfolyamod alatt tananyagokat, feladatokat, osztályon belüli problémamegoldó gyakorlatokat, esettanulmányokat és gyakorlati és elméleti vizsgák keverékét vizsgáljuk.

1. év

 • Sütőipari élelmiszer tudomány
 • Táplálkozási egészség és betegség
 • Sütőipari élelmiszerek, egészség és biztonság és HR-menedzsment
 • A termelés menedzselésének kenyere, elmélete és elemzése
 • Csokoládékészítés, számítógépes címkézés és csomagolás
 • A lisztáruk technikája

2. év

 • Az élelmiszer összetételének tulajdonságai és elemzése
 • Az emberi táplálkozás
 • Haladó kutatási módszerek
 • Fejlett kenyértechnika
 • Artisan csokoládé
 • Kreatív cukrászda


A foglalkoztathatóság

Mivel ezt a kurzust széles körben ismerik a sütőiparban - és munkakapcsolatainknak köszönhetően sok lehetőséget kapsz, amikor végzett. Jól felkészült lesz arra, hogy elindítsa a saját működését, kisvállalkozással vagy nemzetközi élelmiszeripari vállalkozásban dolgozhasson. A jelenlegi légkörben jelentős szükség van a diplomások számára, akiknek a műszaki kompetenciájuk és kreatív hangulatuk van ahhoz, hogy lehetővé tegyék az NPD-n belüli innovációt és a kutatást - és ezen a kurzuson végzettek pontosan ezt látják.

Az Egyesült Királyságban a pékgyártók többsége növényi pékségekben és pékáruházakban dolgozik. Ezek általában nagyvállalatok, ahol a továbbképzés és a szakmai előmenetel lehetőségei inkább pozitívak. A sütés előmozdításának lehetőségei jóak lehetnek, lehetőségeket kínálnak felügyeleti szerepekbe, termelésirányítási szerepekbe vagy tanácsadói szerepbe lépéshez - attól függően, hogy mely szakterületre specializálódtak.

Ha képesek összeállítani a sütési készségeket az üzleti készségekkel, kiváló lehetőségek nyílnak saját vállalkozás megkezdésére. Az egyik karrierlehetőség az, hogy az utat egy sütőipari termelési menedzsernek tartsa. A gyártási folyamat felügyeletéért és a gyártási ütemtervek elkészítéséért számos feladattal rendelkeznek, hogy a termékek időben készüljenek és jó minőségűek legyenek, a költségek becslése és a minőségi előírások meghatározása.

A pékségben való munkavégzéshez szenvedélyt kell szednie az élelmiszeriparban, nyomás alatt kell dolgozni, jó kommunikációs készséggel és sok kitartással kell rendelkeznie. A péksütemények gyakran dolgoznak órákon, és a műszakos munka gyakori. A sütés fizikai munkát igényelhet, míg a pékségek forróak és zajosak lehetnek.

Miután sikeresen befejezte az Alapítványi fokozatot, felveheti a képesítést Bachelors szintre a Baking Science and Technology (Táplálkozás) Top-up to BSc (Hons) programhoz.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Tanítás és tanulás

A kurzus a kevert tanulás elemeire összpontosít, amelyek kombinálják a gyakorlati bemenetet, vendégelőadást, terepjárókat és támogatást a virtuális tanulási környezeten keresztül. Minden tanítás és tanulás a Clarence Központ Enterprise Team csapata és a Library és az LRC témakörben dolgozó személyzettel való együttműködéssel / együttműködéssel is javítható. Az együttmûködést más iskolákban is fejlesztik, hogy a kombinált bevitel gazdagítsa a diákok tanulását és elérését.


Személyes oktató

Mint egyetemi hallgatók, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Az oktatónak kell az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézséged van, ami befolyásolja a munkádat.

Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus során 30 percig minden félévben találkozik a személyi oktatóval. A heti letöltési idők rendelkezésre állnak, és további segítséget kérhet az oktatójától e-mailben, telefonon vagy személyesen.


Belépési követelmények

 • A DEE vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma MPP vagy
 • A felsőoktatásban való részvételhez 9 érdem és 36 járat vagy
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés 64 UCAS pontért.
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 23, 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 16500 £.
By locations
By date
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
jan. 24, 2021
Application deadline

szept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
jan. 24, 2021