Program bemutatása
Speciális tudás a legújabb kutatási kérdések

&nbsp

A fedezeti alapok program célja, hogy megmagyarázza, miért fedezeti alapokat hoztak olyan vonzó az elmúlt években, és tervezi-e ez a teljesítmény fenntartható legyen.

&nbsp

Kezdve azzal, hogy áttekinti a fedezeti alapok, hogy áttekinti a különböző fedezeti alap befektetési modellek létezését. Segíti a kutatást vezet be állítani egy átfogó keret, amely magában foglalja számos fedezeti alap stratégiák.

&nbsp

Ez a keret ezután alkalmazzák, hogy igazolják, hogy a fedezeti alapok befektetési modellek eltérnek a befektetési alapok, és hogyan alfa mérhető. A program felhívja a kutatási munkát végzett a BNP Paribas Hedge Fund Központ.

&nbsp

&nbsp

Szponzorok: CFA Institute


A program mind tudományosan szigorú és összehangolt szakmai gyakorlat. CFA Institute tagjai, akik a program befejezéséhez fog szerezni 24 folyamatos szakmai fejlődés óra hitel.

&nbsp

Tartalom


A program profilok befektetők fedezeti alapok és elemzi, hogyan válasszuk adatok és mutatók mérésére fedezeti alap teljesítményét. Részletesen meg konkrét kritériumokat, részt vesz a fedezeti alapkezelő kiválasztási folyamat és az azt követő szerződéssel kapcsolatos tárgyalások. Funkciók, mint például a magas vízjel vagy akadály között, amelyeket kifejezetten a fedezeti alapok, a bevezetésre.

&nbsp

Alkalmazás során a program a résztvevők fogják kérni, hogy nyújtson be a három kérdésre szeretnék látni a programot választ. Kara majd ezeket a kérdéseket, hogy meghatározzák a hangsúlyt fektetni a konkrét témákat.

&nbsp

Főbb témák a következők:

 • vissza történő bontás alfa-és béta-szerte számos fedezeti alapba kereskedési stratégiák kifinomult statisztikai technikák
 • fennmaradása alfa, hogy az életkor, a tőkeáramlás, és a mérete fájt alfa
 • milyen ösztönző vezetők (delta a vételi opció az ösztönző díj szerződés) kapcsolatos jövőbeni teljesítmény
 • hatására a változó befektetői elvárások és a szabályozás (UCITS III)
 • mi a futur e az iparág lehet, mivel a replikák, illetve klónjai, amelyek felajánlották.


Előnyök


Előnyök a résztvevők


A program felhívja a legfrissebb kutatásai mind a London Business School és a többi vezető egyetemek, és tükrözi a legújabb gondolkodás így a szakértelem a fennmaradáshoz.

 • sokfélesége a tanfolyam résztvevői azt jelenti, hogy kapnak egy valóban nemzetközi perspektívát különböző érintő kérdésekre a fedezeti alapok
 • valós üzleti ügyek és a kölcsönhatások érkeztek résztvevők a világ minden tájáról új betekintést
 • építeni egy hálózatot, mint a program résztvevői az összes aktív az iparban ma és a jövőben is nagy kapcsolatokat
 • nyereség mind elméleti és gyakorlati betekintést a kiegyensúlyozott perspektíva
 • találkoznak és vitatják meg a legújabb kérdéseket és fejleményeket a fedezeti alapok a vezető tudósok és iparági szakemberek.

Előnyök a szponzorok és a munkaadók


Vezető üzleti iskola szakképzésben tapasztalható megbízható technikai szakértelmet, hogy a szervezet.

 • gyakorlati programok jelentenek azonnali előnyökkel jár: a program résztvevői képesek lesznek alkalmazni, amit megtanult, amint kapnak vissza az irodába
 • tanulás mellett más gazdasági szereplők és megvitatása valós üzleti esetek lehetővé teszi számukra a új betekintést, hogyan oldják kihívásokat és problémákat.

&nbsp

Célközönség


A legtöbb résztvevő lesz néhány előzetes ismerete a fedezeti alapok és a befektetési stílusok, kereskedési stratégiák, struktúrák, és az ellentételezés módszerek.

Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 napok
Részidős oktatás
Price
3,350 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date