Fejezd ki magad! kísérleti festés

Általános információk

Program leírás

fejléc

"FEJEZD KI MAGAD! Kísérleti FESTÉS «

FIND nem tárt lehetőséget FORMÁK kreativitásukat kísérletezést SZÍNES és festészeti technikák.

A kurzus elsősorban az alábbi ismereteket a kézműves alapú művészeti munka a stúdió gyakorlat. Megtanuljuk használni festék (akril), ecsetek, és ötletes festési technikák révén koncentrált, tapasztalati megközelítések fejlődésének előmozdítására képességeit ezen a területen. Kísérletezni stencil, nyomatok és a különböző módokon alkalmazása kefe. Lefordítani formát (azaz a természet vagy a város) és megfigyelések a festészet és megtanulják az új technikákat kezelésére szín. Ön is létrehozhat saját festmények és a munka a saját. A kurzus segítséget nyújt és stimuláció megtalálásában készítmények és a festék felhordására.

Eltekintve attól, hogy mi lesz megfigyelni, hogy a Bauhaus művészek festették és létrehozza a saját festmények és kollázsokat a saját stílusát. A kurzus áttekintést ad Bauhaus festmény és művészeti gyakorlat és elmagyarázza azok tartalmát. Ezen felül, akkor kapnak egy áttekintést a fejlesztés festmény "után Bauhaus" Amerikában és Európában, és megismerjék a kortárs festészet gyakorlatok újraéleszteni Bauhaus témákat. Egy emulált Bauhaus mester leckében jobban megértsük Bauhaus elvei. Te festmény gyakorlatokat színben és formában, és bővítse a megértést a kapcsolatukat.

Mint kimenetelét természetesen akkor van festményeket és / vagy kollázsok kell használni, mint: az eredeti műalkotások, pályázati anyag művészeti iskolák, illetve új formák keretében a szomszédos területeken, mint a tervezés és az építészet. Arra a következtetésre jutottunk során kiállítással gyártott művek, és megtanulják, hogyan kell bemutatni festmények.

Tanulási cél:

A kurzus a művészeti és kézműves alapú készségek birodalmában festmény, ahol a hangsúly a kísérleti alkalmazások festék, ecset és festési technikákat. Meg fogja tanulni, hogyan kell megszervezni egy funkcionális munkaterületet az ilyen gyakorlatokat, és rajta keresztül vizsgálja meg, és észre az új témák és alkalmazások belül festés. Továbbá megtanulod megfigyelni a festmény Bauhaus művészek analitikusan és új képességeket fejlesszen a színre, formája, szerkezete és összetétele az ő stílusuk.

Bővítheti kreatív képességek megvalósításában saját művészi elképzeléseit. A tanfolyam résztvevői a szomszédos területeken, mint például az építészet és a design a lehetőséget, hogy új formák, felületek, amelyek nem számítógép által generált. Fejleszteni, hogy értik a művészet és ötletek a Bauhaus és áttekintést kap a fejlesztés festmény "után Bauhaus" Amerikában és Európában.

A végén természetesen megtanulod a kiválasztási kritériumokat kiállítására és prezentál. Veszel festmények és / vagy kollázsok otthon van a további fejlődéshez.

A kurzus nyelve az angol.

Tanúsítvány és kreditpontokat

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

A résztvevők keresnek 3 kreditpont (ECTS). A tanfolyam zajlik minden nap hétfőtől péntekig. Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot.

Célcsoport

A diákok, a leendő hallgatók, vagy a diplomások (bachelor és master) művészeti és design szakterületek, a diákok az építészet, és az emberek, akik szeretnének alkalmazni magukat koncentrált és kísérleti festés kapcsolatban Bauhaus. Kezdő és haladó gyakorlatok várjuk.

Alkalmazás

1. Online regisztráció

Annak érdekében, hogy regisztrálni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapot.

2. Dokumentumok

Kérjük, küldje el a következő dokumentumokat a május 1, 2017 egy pdf file-mailben.

 • Önéletrajz: max. két oldalt
 • Portfolio: Kérlek, mutasd be 5 a jelentős művek / sorozat!
 • Angol nyelvvizsga: legalább szinten B1 vagy hasonló

Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Minden kérelem alátámasztására benyújtott dokumentumok egyetlen PDF dokumentumba (max. 5 MB)
 • E-mailben a tárgy »Application Kísérleti Festés«
 • Neve pdf dokumentum »Experimental_Painting_family name_first neve«

Csak a teljes és helyes elnevezése pályázatokat veszik figyelembe!

3. kiválasztási folyamat

Minden pályázó kap felvételi értesítést május 15, 2017 e-mailben, és neki is meg kell erősítenie a részvétel 3 napon belül. Ha a kérelmező nem ezt, települések kapnak, mások a várólistára.

Miután megerősítette részvételét megkapja a számlát az Ön szakkurzus amíg a május végén.

Ha szüksége van egy VÍZUMAzt javasoljuk, hogy tájékoztassa őt a követelményeket, és hogy egy találkozót a német nagykövetség az Ön hazájában. Maximum 12 pályázók kerül kiválasztásra, hogy részt vegyenek ezen a kurzuson.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 700 EURO.

 • 500 EURO a hallgatók és öregdiákok
 • 300 EURO BUW diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Tájékozódás és támogatás
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Igazolás
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb