Read the Official Description

Próbálja meghatározása a "stratégiai" kapcsolódik a szerepe és a szervezet.

Ez nem mindig könnyű, ugye? De ha nem tudja azonnal meghatározni, mit jelent, hogy a stratégiai, hogyan tud fejleszteni a vezetés és a szervezet így? Próbáld ki ezt a meghatározást, mint irányadó keretet: az egyének, csoportok és szervezetek stratégiai amikor azt gondolják, járnak és befolyását oly módon, hogy hatékonyan elősegíti a szervezet tartós sikeréhez. Szóval, hogyan verem ki a szervezet?

Egy egyre bonyolultabb világban, vezetők gyakran felkérik, hogy hozzon létre környezetben, ahol a stratégiai prioritást élvez. És mégis, ez túl sok egy vezető, hogy az egyedül sikeres legyen, meg kell részt mások. A legsikeresebb vezetők észre, meg kell építeni a stratégiai kultúra a szervezeten belül, az egyik, hogy fogadja a változást, miközben támogatják a betekintést és az innováció biztosítása érdekében a mai változtatások jogát a jövő kihívásaira.

Fejlesztése a stratégiai Leader segíthet. Lesz először vizsgálja a személyes hatékonyság, mint a stratégiai vezető - majd lépjen hogyan lehet javítani a működését a csapat és a szervezet. Megtanulod, hogyan vezetői magatartás befolyásolja és irányítja a stratégiai folyamatok. És megtanulod a valós tapasztalatok. A szabadtéri kifutók ad egy csapat-alapú fórumot fejlesztése stratégiai vezetői képességek - és mélyreható stratégiai szimuláció segítségével azt tapasztalja, a vezetők kihívásokkal szembesülnek hatékony stratégia kidolgozásában és végrehajtásában.

Eredmények

  • Megérteni, mit jelent a stratégiai vezetés, és használja azt a keretet adnak útmutatást a személyes fejlődés, a fejlődését a csapatok és a fejlesztés a szervezet.
  • Növelje az egyes stratégiai vezető hatékonyságát három kulcsfontosságú területen: a gondolkodás stratégiailag eljárva döntően befolyásoló és a kötelezettségvállalás mások a hosszú távú stratégiai célkitűzések.
  • Elismerik, hogy mennyire hatékonyak a csapatok a szervezet a stratégiai gondolkodás, cselekvés és befolyásoló - és használja, hogy a tudás, hogy javítsa a csapatok e mozgatni a szervezet előre.
  • Értse meg a tanulási folyamat szükséges stratégiai szervezetek és hogyan lehetne javítani ezen folyamatokat a saját szervezete.
  • Fogadása átfogó értékelést és visszajelzést, amely tartalmazza a bizalmas egy-egy ülésen egy CCL vezetői coach, elsősorban az Ön egyéni, csapat és szervezeti kihívásokat.
  • Fejleszteni kell az elérhető célkitűzésekhez a jövőben együtt tervezik elérni őket.

Célközönség

Felső szintű vezetők és magas rangú vezetők, akiknek a munkája hosszú távú stratégiai kihatása a szervezetek számára.

A program filozófiája feltételezi, hogy a stratégia folyamatának kiterjed valamennyi magas rangú vezetők, akik a kulcsfontosságú üzleti kérdésekre, ezért célja, hogy egy széles skáláját magas rangú vezetők, nem csak a vezérigazgató és a vezetői csapat.See 15 more programs offered by Center for Creative Leadership »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Price
6,900 USD
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline