Hogyan tudja kezelni a saját maga és csapata ezen a kificamodott környezetben elérni és fenntartani egy nagy teljesítményű kultúra? Hogyan tud maradni motivált és motiváló egyre nagyobb mennyiségben a nyomás és a változás? Ezt a programot dolgoztak ki kifejezetten, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek. Tanfolyamok, mint gyorsított tanulás és a kockázatvállalás, kreatív gondolkodás, a válságkommunikáció / Média PR, hatékony üzleti fogalmazás: A E javaslatok, kihívása, konfliktus, és többet is kell tenni, mint fél nap osztályok vagy kombinált öt osztály szegmensben teljesítette a Certificate in Szakmai és személyes hatékonyság.


Növelje szakmai és személyes értékét rugalmas egy-másfél napos osztályok, amelyek erősítik a vezetői képességek. Kombinálja kötegek osztályok keresni bronz, ezüst, arany, platina és a bizonyítványok.


Áttekintés

Fejlesztése szakmai és személyes hatékonyság célja, hogy segítse elfoglalt menedzserek javítják a szakmai és személyes hatékonyság érdekében, hogy hozzásegítse a nagyobb látást és készségeket. Félnapos osztályok összpontosít gyakorlati eszközök, amelyek célja eredményez gyors és érdemi eredményei vannak, megegyeznek a felkínált SMU Cox MBA hallgatók számára a Cox Business Leadership Center. Keress egy bronz, ezüst, arany vagy platina igazolást az egyetlen országos rangú üzleti iskola az ipartelep, és megtanulják, hogyan lehetne jobban kezelni magát, a csapat és a projekteket.


Hogy kinek szól?

- Középszintű a felső szintű, akik szeretnének hatékonyabban erősítve szakmai és személyes készségek
- Vállalkozók
- Bárki, aki azon dolgozik, hogy megfeleljen egy személyes fejlesztési terv


Időpontok:

Elindítja 2006 május - néz vissza a konkrét program időpontokat

9 további kurzus Cox School of Business, Southern Methodist University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 nap
Részidős oktatás
Price
850 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date