* Fejlessze általános igazgatási szempontból
* Forge vezető program és stratégia a HR funkció
* Végre gyakorlatok hozzáadott értéket a kulcsfontosságú üzleti döntésekKiknek ajánljuk a rendezvényt?

Ha egy HR vezető, vagy egy általános menedzser, aki felismeri annak fontosságát, HR hogy az üzleti siker, meg fogja találni ezt a programot a hatalmas érték. HR szakemberek a nagy cégek, akik valószínűleg HR szerepek három-öt évben is megfelelő jelölteket.Tanulási célok

Az Advanced Humán Erőforrás ügyvezető Program jelentősen növeli a tudás és hozzáértés, hogy végre a kettős szerepet, mint egy tagja a felső vezetés, és a vezető az emberi erőforrás funkció.Egyedi tulajdonságok

Az Advanced Humán Erőforrás ügyvezető Program tekinthető kiemelkedő program vezető humán erőforrás vezetők. Lesz szorosan együttműködnek a világhírű kutatók és tanárok területén a humán erőforrás gazdálkodás.

A bemutatott anyag a program alapja egy átfogó díjnyertes által végzett tanulmányban Ross School of Business kar Wayne Brockbank és David Ulrich, megvizsgálja, hogyan HR gyakorlat és a szakemberek egyre jelentősebb szerepet játszanak a versenyképes előnyt az üzleti életben. Most, a negyedik fordulóban, ez a tanulmány tartalmazza legfrissebb információk a kompetenciák és a tendenciák alapján gyűjtött adatok több mint 20.000 HR szakemberek több száz vállalat világszerte.

Az eredmények a Humán Erőforrás Kompetencia Tanulmányi biztosítja az Ön számára a legfrissebb ötleteket arra, hogyan épít új lehetőségeket a következő gyakorlatokat, valamint a kompetenciák, amelyek meghatározzák a stratégiai hozzájárulását a HR-szakember.


32 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Részidős oktatás
Price
20,300 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date