Read the Official Description

Kérjük, vegye figyelembe, akkor beiratkozik egy nappali tagozatos diák a The American College of Norway, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulni 5 kurzusunk (Összesítés 15 hitel). Mi lesz kommunikálni, hogy megvitassák, amely másik tanfolyamok szeretne tartalmazza.

Ez természetesen lesz alakú körül egy beszélgetés a szociális vállalkozás és szerepe a szociális vállalkozók teremtsék pozitív társadalmi változás a gyorsan változó globális közösségben.

A kormányok és gyakran nagy, jól megalapozott civil szervezetek is lassan alkalmazkodik, és küzd, hogy biztosítsa a szükséges szolgáltatásokat, hogy több millió marginalizált és hátrányos helyzetű emberek nagy szükségünk van.

És ez az, ahol a szociális vállalkozók is vegye fel a laza. Az egész tanfolyam hallgatói fogják azonosítására társadalmi kérdéseket, amelyek úgy érzik, szenvedélyes és megtanulják, hogyan lehet ezeket a problémákat orvosolni a szociális vállalkozás. Minden diák egy olyan üzleti tervet egy fiktív társadalmi vállalkozás, amely valamilyen módon foglalkozik a szociális kérdés.

Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by American College of Norway »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019, jan. 2020
Application deadline

aug. 2019, jan. 2020

Location
Application deadline
End Date