1

Kínálunk széles skáláját sokszorosított grafika tanfolyamok Londonban a Chelsea Központot nyúlik ki a király út.

Van kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamok. Ezek részben tagozatán fut a nap folyamán és este.

Oktatóink nagy tapasztalattal printmaking szakemberek kínál egy egyedülálló betekintést a sokszorosított grafika fegyelem.

A technikákat tanulni fog, izgalmas módon építeni a készségek és újraértelmezni meglévő grafikát nyomtatott formában. Az egyedülálló tulajdonságokkal printmaking nyit egy új világot a képalkotás és kinyit a kreatív potenciál. Sok tapasztalt diákok jött kezdők és sok kifejlesztettek egy hosszú távú elkötelezettség folytatódnak fok és az MA szinten, valamint, hogy saját stúdióban.

Sok diák mondja printmaking függőséget okoz, ha elkezdi! Akkor miért nem jön, és próbálja meg a mi tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít tapasztalt printmakers, hogy elősegítsék a feltárása, a különböző folyamatok és technikák kínált nyomtatásban. Meg fog működni a jól felszerelt stúdió speciális szolgáltatásainak további fejlesztése a gondolatok és a képek egy portfoliót nyomatok. Belül dolgozó stúdió egyedülálló dinamikus, amely arra ösztönzi a csoportos beszélgetések, az együttműködés és a kölcsönös beporzás ötleteket és megközelítéseket, és lehet egy nagyszerű módja a művészek, hogy átfogja a gyakorlat mind műszakilag, mind fogalmilag. Ön fogja támogatni ezt a tevékenységet egyéni konzultáció és a csoportos kritikák, amelyek arra irányulnak, hogy ösztönzi a hasznos reflektív gyakorlatban.

Tanfolyam leírása

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít tapasztalt printmakers, hogy elősegítsék a feltárása, a különböző folyamatok és technikák kínált nyomtatásban. Meg fog működni a jól felszerelt stúdió speciális szolgáltatásainak további fejlesztése a gondolatok és a képek egy portfoliót nyomatok.

Belül dolgozó stúdió egyedülálló dinamikus, amely arra ösztönzi a csoportos beszélgetések, az együttműködés és a határokon beporzás ötleteket és megközelítéseket, és lehet egy nagyszerű módja a művészek, hogy fokozzák a gyakorlatban mind műszakilag, mind fogalmilag. Ön fogja támogatni ezt a tevékenységet egyéni konzultáció és a csoportos kritikák, amelyek arra irányulnak, hogy ösztönzi a hasznos reflektív gyakorlatban.

Milyen alapon és képesítések mit kell csatlakozni? (Belépési követelmények)

Ez az osztály célja, hogy a tapasztalt printmakers, ezért a pályázóknak biztosítani kell, a rézkarc és sokszorosított grafika berendezés.

Mit jelent a kurzus vezet?

Ez a tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy megszerezzék a bizalom és az autonómia, amikor dolgozik egy gépteremben. Meg fogják ösztönözni, hogy építsenek egy portfolió nyomatok, amelyek segíteni progresszió magasabb szintű képzés.

Hol fogok tanulni?

A sokszorosított grafika stúdió áll a Chelsea-központ, Hortensia Road, csak le a Kings Road, a Carlyle épület a földszinten, a szoba CG05.

Mennyit kell tanulni az órákon kívül?

Javasoljuk, hogy készítsen képeket és anyagokat, a választás, az osztályon kívül, így használhatja az időt a stúdióban nagyobb mértékben a nyomtatási és feldolgozás technikai, amelyeket nem lehet tenni otthon. A vázlatfüzet dokumentálása ötleteit fejlesztés, műszaki kérdésekkel és kutatási szintén ajánlott.

Vannak olyan tananyagok az interneten?

Miután beiratkozott a tanfolyam kerül bevezetésre, hogy a főiskola virtuális tanulási környezet. Itt található anyagok és információk alátámasztására a vizsgálatok.

Milyen könyveket és eszközökre van szükségem?

Meg kell, hogy: a vázlatfüzet és néhány korszerű berendezések, mint például ceruza, radír, egy sor ecsetek, Stanley kés, olló és a kötény. Azt is el kell nehéz gumi kesztyűt, amely megvásárolható a stúdióban.

Mi mást kell vásárolni? Milyen extra költségek vannak?

Van egy stúdió díja £ 20,00 távon fizetendő tutor, amely magában foglalja az alapvető anyagok, kivéve a papír és lemez, amit külön kell fizetni, ahogy használja őket. Minden anyag megvásárolhatóak a stúdióban.

Erőforrások

Mi egy jól forrásokkal részleg, és egy jól felszerelt PRINTROOM. Nem kell a forrásból a lemezeket vagy papír az természetesen van a nagy készletek, különböző anyagokból megvásárolhatja tőlünk kis mennyiségben.

A stúdió kiváló fény és speciális létesítmények minden mélynyomó technikák és a következőket tartalmazza:

  • 2 Rochat prések, ágy mérete 26 "X48"
  • 1 megkönnyebbülés sajtó linóleum vágások, ágy mérete 16 "x20"
  • Az UV fény hatására egység képek átvitele lemezek
  • A3 síkágyas szkenner digitalizálni, amit rajzolt vagy fényképezett Mac és PC számítógépek használatával Photoshop utómunka munka képek lövés vagy szkennelt (rajzok vagy fényképek)
  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: P 10:30-16:30
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
450 GBP
Teljes díj £ 450
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date