1

A fodrászati ​​szekció Kensington and Chelsea College van egy híres barátságos és támogató környezetet, amelyben a diákok tanulmányi NVQ Level 1, 2 és 3, fodrászati ​​tanfolyamok.

Minden fodrász tanfolyamok zajlanak a jól felszerelt szalon, ahol meg lehet tanulni fodrászati ​​ismeretek és a kliens eljárások szakmai környezetben.

Van kiváló siker aránya és lenyűgöző foglalkoztatási rekordot múltunk diákok. Élvezzük szoros kapcsolatban áll a fodrászok, hogy nekünk sok lehetőséget a szakmai gyakorlatok. Átvételi rá is Továbbképzési fodrász tanfolyamok egyéni interjú, hogy mi lehet építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő, hogy tanulmányozza. Célunk, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni hallgatói igényeket.

A diákok is kap a lehetőséget, hogy a Digital Media diákok során a projektek, hogy mindkét képzés részesülnek a többiek sikerét.

Tanfolyam áttekintés

Fejlesztése és bővítése a készséget beiratkozott a fejlett vágás során. A vágási Természetesen akkor frissíti a korábbi ismeretek és kompetenciák leválasztás és aszimmetrikus stílusok. Ismerje texturálószerként és személyre összes frizurával. Ehhez persze szükség lesz, hogy a 2. szintű képesítés hajvágás, és be kell bizonyítania a tapasztalat.

  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Mon 10:00-16:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
945 GBP
Teljes díj £ 465; A nem EU-díj £ 945
Helyszínek szerint
Dátum szerint