Kompetencia alapú tanulás a vezetői készségek fejlesztése érdekében

Ez a sorozat célja, hogy felépítse a készségfelügyeleti szakembereket a vezető alkalmazottaknál a nagyobb egyéni, csapat- és szervezeti teljesítményre.

Alkalmazott vezetés: Belülről vezetés (I. rész) készségeket fejleszt ki a jobb kommunikációban, azonosítja a szerepeket és felelősségeket, az interperszonális stílusokat és az önigazgatást.

Alkalmazott vezetés: A nagy népszerűségű vezetők (II. Rész) személyes hatékonysági készségeket fejlesztenek ki a motiváló éghajlat kialakulásának területén, ami a növekedéshez és a teljesítménykezeléshez vezet.

Az Alkalmazott Leadership: Lead with Purpose (III. Rész) az ügyfélszolgálat, a látás beállítása, a problémamegoldás és a folyamatfejlődés ismereteit vizsgálja.

Alkalmazott vezetés: Lead for Legacy (IV. Rész) az etikát, a konfliktusmegoldásokat, a tárgyalási készségeket és a változáskezelést vizsgálja.

Különleges bejelentés: kevert program A híres Alkalmazott Leadership programunkat egy "blended learning" formátumban kínáljuk fel, amely ötvözi a legjobb online és személyes tanácsadást az eredmények élvezetes és hatékony eljuttatására.

Szállítás heti 3 és 4 óra hetes online tanulmány 8 hét, zárva le 3 teljes napi szemtől-szembe osztályteremben képzés. Előnyök:


Csökkentett utazási költségek
8 napos edzés mindössze 3 nappal az irodától
Tanulja meg, mikor és hol akar
Hamarosan kezdődő!

1 további kurzus Boise State University College of Business & Economics »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
8 hetek
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint