Soha többé már a tervezői oktatási közösségek még elektromosabb módon jöttek össze! Bemutatkozik a V School felhasználói élménytervezési kurzusán.

Szó szerint összeállítottuk az alapítók / alkotók az ország legjobb kreatív ügynökségei között, hogy hozzanak létre egy tantervet az ipar vezető vezetőinek.

V School készségépítő (részmunkaidős) kurzusa az egyén számára a tervezési vagy frontend fejlesztési területeken tervezett, hogy áttérjen az UX Design-re, vagy szintetizálja általános képességeit.

Mint tervező

Megtanulják a drótkötészet, a prototípusok, a tesztelés és az UX-folyamat lényegét a tervezési és fejlesztési munkafolyamatokhoz.

Fejlesztőként

Akkor hagyja abba a szilárd megértést, hogy a felhasználói élmény és a tervezés hogyan tájékoztatja a nagyszerű alkalmazások szerkezetét. Minden diák elhagy egy robusztus portfólióprojektet, beleértve a drótköteleket, a felhasználói adatokat és egy interaktív projekt kinyitható prototípusát.

Az oktatóról: Ryan Potter

Ryan BFA festménye és rajza az Utah-i Egyetemen, de ahol valójában a mágia valóban megtörténik, a képpontokban van.

Ryan több mint 21 éve dolgozik az interaktív tervezésben és fejlesztésben. Tervezőként kezdett. Ezután fejlesztőnek, majd producernek dolgozott. Ryan háttere egyedülálló perspektívát jelent, hogy alapvetően megértsék az egyes puzzle darabokat, amelyek interaktív műalkotást alkotnak. Ő dolgozott a vállalati szoftverekben, az oktatásban és az internetes induló vállalkozásokban, és látta, hogy a siker és a kudarc okozta a pont com boom. Python, AS3, C #, PHP, JavaScript és HTML5 / CSS3 kódokat kódolhat. Alapjában véve ez azt jelenti, hogy egy beteg interaktív szamuráj, aki olyan dolgokat tehet, amiket még csak nem is tudott. Csukott szemmel.

Stelláris helyszíneket készített a De Beers, a Walmart, a Nintendo, a Sandisk, a Sweets Candy, a North Face, a Clorox, az Adobe, az Alltel, a specializált kerékpárok, az Old Spice, a General Motors, a MINI USA, a Ski Utah, Nike, Ski Utah, Burton Snowboards, Powder Mountain, Microsoft, Street League, Oregon Egyetem, Rossignol, TBWA / Chiat / Day, Getty, Ubisoft, Golds GYM, GYM Jones, Adrenalin Lacrosse és Beats által Dre. Talán

Ryan legnagyobb ereje a tökéletesen illatozott Leonidus szakáll mellett, nemcsak képes az elképzelhetetlen dolgot megtenni, hanem az a képesség, hogy egyszerűen megmagyarázza nekünk a nem zseniális típusokat. Ryan múltbeli koncertjei a Contravent elindítása előtt, ő volt a Super Top Secret alkotója, és mielőtt a Struck Salt Lake-ban, ahol az interaktív díjat vezette. Ha szeretné tudni, hogy hol dolgozik, küldje el nekünk egy címzett borítékot, és elküldjük a listát. Javasolunk 5 bélyeget. Ryan offline életében a felesége és két lánya körül forog. A szórakozásért egyéni bobber motorkerékpárokat épít, és csak abban az esetben, ha kíváncsi vagy, hűvösebb, mint te.

Tantárgyi tanfolyam

Ryan Potter végigfuttatja az alkalmazás vagy webhely tervezéséhez szükséges folyamatokat. Átkerül a felhasználói élmény minden lépésében. A kurzus végén a tervezők teljes körű ismeretekkel rendelkeznek a felhasználói élmény gyakorlatáról.

A részmunkaidős osztályok jellege miatt a diákok olyan házi feladatokat kapnak, amelyek az osztálytanulásokon alapulnak azáltal, hogy kiterjesztik és kihívják az elmét, hogy meglássák és elsajátítsák az ux-et a mindennapi életben.

Felfedezés és kutatás

  • Wireframing
  • Információs architektúra
  • Tervezés, fejlesztés és tesztelés a bevezetésen keresztül.
  • Osztály projekt
  • Prototípus
  • Felhasználói történetek és utazások
  • Egy mélyebb tanulási Sketch és XD
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus V School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019