• Spanyol osztályaink dinamikusak, szórakoztatóak és sokféle hiteles tanulási tevékenységet foglalnak magukban, amelyek megfelelnek minden tanulási stílusnak, kultúrának és kornak.
 • Programunk kiterjed az európai nyelvtanulási referenciakeret által meghatározott hat különböző szintre. A diákok általában mindegyik szinten (vagy egységben) körülbelül 2-3 hétig maradnak, összesen 12-16 hétig, hogy a kezdőtől kezdve a magasan fejlett szakértelemhez menjenek.
 • A diákok megtanulják beszélni értelmes, valós élethelyzetekben, amelyek megtanítják őket megfelelő módon kommunikálni egy társadalmi és nyelvi környezetben.
 • Tantervünk és kerettantervünk a diákok igényeihez igazodik egy merülő programban, és a kulturális tevékenységeket a tanulási folyamatba integrálják. Ökológiai utak, közösségi interjúk és egyéb tevékenységek segítik a diákokat a spanyol "en vivo" gyakorlásában a helyi Costa Ricans-szal.
Spanyol osztály opciók
 • Napi 4 óra, vasárnap, két 15 perces szünettel
 • Kis csoportok (minimum 2, legfeljebb 6 diák). Az 1 osztályt tartalmazó osztályok napi 3 órára lesznek helyett 4 helyett.
 • Az osztályok minden szinten elérhetők a következő ütemezésekben:
 • Történelmi Heredia Campus: reggel (8: 30-12: 30), vagy délután (13: 30-17: 30) a spanyol szinttől függően. ALTERNATE WEEKLY.
 • Sámara Beachfront Campus: reggelenként (8: 00-12: 00) és délután (13: 00-17: 00). AZ ALTERNÁLIS NAPI OSZTÁLYOK. Intenzív csoport privát 25/30
  • Mo - Fr: 20 óra standard csoportos spanyol nyelvórák (mint fent) AND
  • Május - Fr: heti 5 vagy 10 privát óra

Magán / félig magán

Egynapos órák lehetségesek!

1-12
 • Szerezzen extra gyakorlatot az Ön igényeinek és témáinak megfelelően.
 • Fókuszáljon a spanyol szakterületre és a szakterületének terminológiájára és más érdekes témákra.
 • Vegyünk csak egyéni leckéket, reggel vagy délután (spanyol csoportos óráink heti ütemezésétől függően), vagy vegyük fel őket csoportos órákra.
 • Rövid az idő? Egyetlen magán lecke akár 4 órára is választhat egy napot!

Évenkénti osztálytervezés

MEGJEGYZÉS: A magánórák általában rugalmas ütemterv alapján hozhatók létre. Az Intercultura főszezonban (január-március és május / június-augusztus) a magánórák általában nem garantáltak vagy megerősítést kapnak az érkezés előtt egy héttel. Éppen ezért javasoljuk, hogy csoportos osztályokhoz jelentkezzen be, amíg meg nem erősíti a privátokat. Kérjük, érdeklődjön a pontos elérhetőségről.

Tanítási módszertan

A tanfolyamok mindkét egyetemen ugyanazt a programot követték, hangsúlyt fektetve a társalgási készségekre és a dinamikus tanulási tevékenységekre. Minden pénteken a Sámara campusban, a rendszeres osztály és a rövid heti kvíz mellett, workshopokat kínálnak politikai, társadalmi és kulturális témákban. A hallgatók a preferencia és a spanyol szint szerint járnak el.


További spanyol program részletei és GYIK

Kisebb szintű különbségek ugyanabban az osztályban

Spanyol rendszerünk a közös európai nyelvi referenciakeret által létrehozott, nemzetközileg elismert tudományos szabványokat követi. A CEFR keretrendszer 6 szintre osztja a spanyol nyelvet, a teljes kezdőtől a közel-natív hangszóróig. Az Intercultura azonban gyakorlatilag megnövelte a felajánlott szintek számát 12-re (legmagasabb szezonban 18-ra), hogy figyelembe vegye az egyes diákok beszéd-, hallgató-, írás- és megértési képességeinek széles skáláját. Ennek ellenére lehetetlen, mint minden tanulási intézmény esetében, hogy minden tanuló minden osztályban ugyanolyan szintű ismeretekkel rendelkezzen a nyelvtanulás mind a négy területén, és hogy ne mindegyik ugyanabban a tempóban tanuljon. A tanulóknak ezért bizonyos szintkülönbségeket és képességeket kell várniuk, megértve, hogy az osztályteremben a sokféleség a tanulási folyamat értelmes része, és az életkor, a társadalmi-gazdasági hátterek, a nemek, a vallás, a nemi orientáció, az etnicitás különbségeihez kapcsolódik. más beszélt nyelvek és az általános élettapasztalatok, amelyek együttesen fokozzák a tanulási tapasztalatot, és nem csökkentik azt, mindaddig, amíg a diákok toleránsak, befogadóak és tisztelik az osztálytársaikat.

Diák testegységünk

Iskolánk minden korosztályú és nemzetiségű diákot fogad el, egyedülálló lehetőséget kínálva a sokszínű és dinamikus emberek csoportjának megismerésére és megismerésére. A nyári hónapokban a főiskolai hallgatók és a családok gyakrabban fordulnak elő (bár 18 éven aluli gyerekek mindig külön osztályokban vannak), míg a szakemberek és az 50 plusz diákok inkább az őszi / téli és tavaszi időszakokat részesítik előnyben . Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha az utazás dátumait az adott korcsoportok vagy nemzetiségek jelenlététől függően kívánja megtervezni.

Már Costa Ricában vagyok, regisztrálhatok egy utolsó percet egy spanyol kurzusra, egyetemen, Herédián vagy Sámarán?

Igen, mivel regisztrálnia kell az online foglalási űrlapon keresztül, az osztályokat bármikor és bármikor fenntarthatja. Javasoljuk azonban, hogy legkésőbb szerdán jelentkezzen be, ha a következő héten érdeklődik a spanyol csoportok elindítására (a csoportosztályok mindig hétfőn kezdődnek). A nagyon magas szezon hónapjainkban (január-március, június és július) a késői értesítéskor regisztrált Samara Beach Campus-on nem lehet. Tehát kérjük, forduljon először velünk, vagy készítsen egy korábbi időpontot. Mindig igyekszünk mindent megtenni, hogy minden lehetséges legyen.

Hány spanyol egységet kínál az Intercultura?

14 hétegységet kínálunk mindegyiknek, kezdve a teljes kezdőktől kezdve a nagy előrehaladástól (A1-től C1-ig), a közös európai referenciakeret alapján.

Hogyan mozoghatok a következő szintre?

A hallgatókat hetente értékelik, és a szinteken haladnak, ahogyan a nyelvüket is javítják.

Milyen előrelépést várhatok teljes spanyol kezdőnek?

Egy standard spanyol csoportos tanulónk, aki nem kezdett spanyol tapasztalattal, négy-öt hét után várhatóan magas kezdőszintet ér el; nagy köztitermék nyolc-tíz hét után; 12 és 15 hét után nagy előrehaladás. Az is gyakori (és ajánlott), hogy az adott szinten maradjon mindaddig, amíg a szóbeli szakértelem el nem érik.

Hogyan néz ki a fejlett diákok osztálya?

Miután elkészült az alapprogram, további felsőfokú (C1 / C2) kurzusokat kínálunk, amelyek a következő témákat foglalják magukban: Latin-Amerika

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Intercultura Costa Rica »

Utoljára frissítve January 28, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 16 hetek
Nappali
Price
275 USD
STANDARD CSOPORT 20 Heredia Campus: 275 $ / hét (1-3 hét), Samara Campus: 315 $ / hét (1-3 hét)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date