Ez a magasabb diploma program biztosít a formális oktatás és képzés üzleti tudományok hallgatókat a nem üzleti alapon. Birtokosai a képesítés általában elvárható, hogy munkát, erős üzleti tanulmányok hátterét, amely kiegészíti a korlátozás (ok) a már megszerzett. A tanfolyam hangsúlyozza a gyakorlati / projektmunka minden modul.

A tanfolyam az Ön számára a fogalmi keretet, tudást és készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsék a bonyolult és változó üzleti környezetben. Azt is kapsz, hogy értik a mindenkori fontosságát és kölcsönhatására a különböző tudományágak és funkciók képviselteti magát a modern üzleti, amelynek középpontjában a vállalati fejlesztési és projekt menedzsment. Akkor kapnak egy jobb megértése, a pénzügyi funkció és ennek fontosságát a modern üzleti környezetben; és a marketing és szerepét hatékonyan támogatja üzletfejlesztési. A modulok kezelése és szervezeti magatartás épít a korábbi végzettség (ek), és elsősorban üzleti beállításokat.

Minimális Belépési követelmények

A Bachelor (7. szint) vagy főiskolai diploma (kitüntetéssel, 8-as szint) bármely nem üzleti fegyelem szükséges.

Modulok

Menedzsment, stratégia és a változás, gazdaság és az üzleti környezetet, pénzügyi kimutatás elemzése, marketing menedzsment. Az emberi erőforrás menedzsment, Vállalkozásfejlesztési és projekt menedzsment, gazdasági jog, üzleti alkalmazások.

Haladás

A végzős e szint 8 programot, akkor jogosult arra, hogy a Master of Business egyéves, teljes munkaidőben program AIT. Alternatívaként, akkor dönthet úgy, hogy folytassa posztgraduális tanulmányok másik intézmény. Részletes információ a posztgraduális lehetőségek AIT tartalmazza a posztgraduális tájékoztatóban.

Állásajánlatok

A végzős ennek a programnak, akkor széles körű ismeretek és lesz is alkalmas arra, hogy munkához jussanak széles körű ipari építve az eredeti minősítés (ek), de már nagyobb, ez az üzleti képesítést.

további információ

A tanév 2014/2015, a díjak 3500 € az uniós diákok. Ezek a díjak évenkénti felülvizsgálata.

Online alkalmazás közvetlen felvételi ezt a programot szeptember 2015 Most nyitva van.

További információért vagy lekérdezések kapcsolattartó: Siobhán Kelly, Felvételi Iroda, AIT Tel 090 646 8131

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,500
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date