Felsőoktatási diploma a teológiában, minisztérium és misszió

St John's College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Felsőoktatási diploma a teológiában, minisztérium és misszió

St John's College

Ez a hároméves részmunkaidős tanfolyam egy alapos elmélkedés a teológia, a minisztérium és a misszió által jóváhagyott Durham Egyetem részeként a közös díjat rendszer. Ez számos olyan modulon át vezet, amelyek akadémikusan ösztönöznek és relevánsak a keresztény életben. Ez szilárd alapot nyújt az aktív egyház szolgálatában, mindketten feküdni és elrendelni és kielégíteni azokat, akik tovább szeretnék folytatni teológiai tanulmányaikat.

Minden tananyag elérhető online, ezért bizonyos informatikai készségekre van szükség. A kijelölt személyi oktatóval együtt dolgozhat, és beszélgethet más hallgatókkal a Moodle-on keresztül, így lehetőség nyílik erre a kurzusra a világ bármely pontján egy olyan időben és ütemben, amely megfelel Önnek. A tanfolyam számától függően, este vagy hétvégén is részt vehetünk a résztvevők számára - ez nem követelmény, hanem lehetőség a tanulás fokozására.

A diploma befejezése után lehetőség van a BA (Hons) előmenetelére a kétéves felső tanfolyamon keresztül.

Diploma modulok

A három év alatt 12 modulon keresztül dolgozik. A tanulmányi kör széles, hogy széles körű megközelítést biztosítson a teológiára, amely közvetlenül kapcsolódik a tapasztalathoz. Kezdjük a Biblia, a Keresztény Tanok, az egyháztörténet és a minisztérium és a misszió összefüggéseinek alapjaival. A második évben a Biblia és a Keresztény Tanok relevanciáját tovább vizsgálja a mindennapi élethez, valamint a keresztény istentisztelet és a reflektív gyakorlat moduljait. A harmadik évben elmélyítené a bibliai kutatások kutatását, átgondolná a szentháromtiológia szerepét a minisztériumban, összekapcsolná a közösségi formációt és a tanítványt, és fejlesztené a misszió és apologetika a kortárs kultúrában.

A munkák értékelése tevékeny- ségek és gondolatok készítésével, gyakorlati használatra szánt források megteremtésével, prezentációk készítésével és portfóliók összeállításával történik. Az Ön személyes oktatója segít felkészülni ezeknek, és tanácsot ad arra, hogyan fejlesztheti tanulásodat. Mindegyik modulot meg kell jelölni, az általános diplomával együtt.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha további részleteket szeretne a modulokról vagy az értékelésről.

Hogyan kell alkalmazni

A kurzusra való jelentkezés bármikor elfogadható, de új hallgatókat minden év őszén beiratkozunk. Az eddigi szükséges képesítések magukban foglalják a 2 A szintet vagy annak megfelelőjét, vagy az Alapítványi díjat. Önnek egy oktató lesz, aki végigvezeti Önt tanulmányai során. Továbbá az online Moodle weboldalunkhoz hozzáférhetünk tanulmányi anyagokkal, fórumokkal, visszajelzési formákkal és az egyes modulok értékelésével kapcsolatos részletekről. Egyszerűen töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje el e-mailben a registry@stjohns-nottm.ac.uk címre.

A pályázati eljárás részeként a tengerentúli hallgatóknak bizonyítékot kell szolgáltatniuk arra vonatkozóan, hogy bármely korábbi tengerentúli tanulmány / képzés összehasonlítható az Egyesült Királyság képesítésével. Ez a NARIC segítségével érhető el: href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

A NARIC is bizonyítékot nyújthat az angol nyelvvizsga felmérésére, amely egy Durham Egyetem követelménye, bárkinek, akinek az első nyelve nem angol. Az egyetemi és posztgraduális programok követelményei href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

2018/19 díjak

Tiszteletben tartjuk díjainkat, mert annyit akarunk, amennyit csak tudunk, hogy hozzáférjenek minden tanfolyamunkhoz. 2018/19-ben az éves díj 2480 £. Ez magában foglalja a távoktatót, az osztályokat vagy csoportokat, az online anyagokat és az egyetemi validációt. Ez az éves díj évente kismértékű emelkedéssel járhat, és mivel a diploma három évig tart, a teljes díj körülbelül 7500 font.

5% kedvezményt nyújtunk mindazok számára, akik augusztus 31-ig igénylik és fizetik az éves díjat. Ez csökkenti az éves díjat 2480 és 2356 GBP között.

A szigorúbb költségvetésűek számára a modult modulok formájában kínáljuk, amelyeket a modul elindítása előtt kell kifizetni. Az első évben 620 fontot fizet modulonként. Az első kifizetés 620 £ augusztus 31-ig, a második november 30-ig, a harmadik január 31-ig és a végső március 31-ig (4 modul összesen = 2480 £).

Sajnos nem tudunk visszatérítést nyújtani, ha elhagyja a tanfolyamot az év során. Különleges körülmények között azonban lehetőség nyílik arra, hogy szünetet tartson a tanulmányaidból, feltéve, hogy 80 eurós halasztási díj vonatkozik, és visszatér a következő évre szóló oklevélbe.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 19, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Price
ár
2,480 GBP
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt