Felsőfokú oklevél a klasszikus nyugati konyhában
International Culinary Institute
Kulcs információ
Campus helye
Hong Kong, Hongkong
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
HKD 59 000 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* évente. A 2021/22-es tanév tandíját jelenleg felülvizsgálják
Bevezetés
Kép a Szakképzési Tanács jóvoltából
A program céljai
- Felkészíti és felkészíti a hallgatókat a vendéglátó-ipari tevékenységre, és fejleszti szellemi és szakmai kompetenciáikat, hogy megfeleljenek az ipar szakmai munka iránti igényének, valamint a klasszikus nyugati konyha és a finom étkezésre összpontosító technikák iránti igényének;
- Lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elsajátítsák a klasszikus francia kulináris technikákat, és világszerte adaptálják őket a szállodai, éttermi és vendéglátóipar karrierfejlesztésének elismert elismeréseként;
- Egyedi tanulási élményt nyújt, amelynek célja a technikai készségek fejlesztése és a kreativitás ösztönzése, különös tekintettel a gyakorlati tanulásra.
Karrier kilátások
A diplomások szakmailag készen állnak arra, hogy számos vendéglátóhelyen - például éttermekben, szállodákban, üdülőhelyekben, vidámparkokban és klubházakban - rendelkezésre álló operatív pozíciókat töltsenek be. A szakmai tapasztalat felhalmozódása után rendkívül képes jelöltekké válnak felügyeleti és vezetői posztokra.
Szakmai elismerés
Azok a hallgatók, akik az ételkészítési és vendéglátóipari programokat tanulmányozzák, kötelesek részt venni az élelmiszer-higiénia és biztonság modulban. A sikeres pályázók elnyerik az "Alapvető élelmiszer-higiéniai tanúsítványt a higiéniai felügyelők számára" elnevezést, amelyet a hongkongi Élelmiszer- és Környezetvédelmi Higiéniai Osztály elismert.
A klasszikus nyugati konyha felsőfokú diplomájával rendelkező diplomások, akik legalább egyéves képesítés utáni szakmai tapasztalattal rendelkeznek és legalább 22 évesek, részt vehetnek a német kereskedelmi teszt képesítési rendszerben. A sikeres pályázókat a „Certified Cook in Western Cuisine” díjjal jutalmazzák, amelyet a International Culinary Institute és a Vendéglátóipar Üzleti és Menedzsment Oktatási Központja ajánl, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Általános belépési követelmények
Középiskolai végzettség, bizonyított angol nyelvtudással, pl. IELTS 5,0 vagy azzal egyenértékű.
A pályázatokat az érintett részleg külön-külön értékeli.
Tanterv
Szakmai Elismerés
Az ételkészítési és étkeztetési szakot tanuló hallgatóknak az Élelmiszer-higiénia és -biztonság modult kell elvégezniük. A sikeres pályázók megkapják az "Alapvető élelmiszer-higiéniai bizonyítványt a higiéniai felügyelők számára", amelyet a hongkongi Élelmiszer- és Környezethigiéniai Osztály ismer el.
Klasszikus nyugati konyha felsőfokú diplomával rendelkezők, akik legalább egy éves, a képesítés utáni munkatapasztalattal és legalább 22 évesek, részt vehetnek a német kereskedelmi vizsgarendszerben. A sikeres pályázók „Certified Cook in Western Cuisine” oklevelet kapnak, amelyet a International Culinary Institute és a Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV, Vendéglátóipari Üzleti és Menedzsment Oktatási Központ kínál.
Belépők
Képtár
Karrierlehetőségek
A végzettek szakmailag készen állnak arra, hogy számos vendéglátó-ipari egységben – például éttermekben, szállodákban, üdülőhelyeken, vidámparkokban és klubházakban – elérhető operatív pozíciókat töltsenek be. Szakmai tapasztalat megszerzése után kiválóan alkalmas jelöltek lesznek felügyelői és vezetői pozíciókra.