Filmkészítés diploma

dBs Film Berlin

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Filmkészítés diploma

dBs Film Berlin

Fejleszteni kell a kreatív elképzelések és élesíteni a kézműves gyakorlat útján.

Ahhoz, hogy te egy igazi fej-start a filmkészítés karrier eljussunk, a filmkészítés Diploma köré a gondolat, hogy a tanulás során. Ez azt jelenti, hogy nem talál a "hagyományos" osztályokban ebben dB Film programot. Ehelyett, a résztvevők egy évet filmezni non-stop. Nem előadások, nincs házi feladat, nincs teszt: csak filmeket készített!

Egy év alatt akkor fog harminc produkciót! Majd kap utasítást, és támogatást mindegyik egy 3 részből álló kombinációja kerekasztal-beszélgetések, tanműhelyek és konzultációt. Minden projekt célja, hogy fen alaptételeit történetmesélés miközben ösztönzi, hogy kövesse, mi izgat, és érdekli. A filmek formájában fikciós rövidfilmet, dokumentumfilmek, reklámok, zenei videók ... amit akarsz. Műfaj és méret nem fontos; mondja a történet.

A diploma kurzusok

Által akkreditált dB Berlin, a Film Production Diploma úgy lett kialakítva, hogy olyan naprakész, mint lehetséges, hogy valóban a hallgatókat az ipar, mint most, és arra összpontosít, hogy a hallgatók a megfelelő tapasztalat, hogy tovább tanulmányaikat vagy karrier.

Munka a filmipar

A tanfolyamok célja egy megfelelő széles körű készségek felkészülni a munka a valós világban, segít áthidalni a szakadékot tanul egy osztályban, és a megélhetés a munkát. Ez azt jelenti, hogy az oktatók, akik továbbadják saját tapasztalataikat, a projektek megvalósítása válhat, hogy a névjegye, és felvette készségek területén általában nem érintettem más tanfolyamok.

A haladást sikerült a foglalkoztatás a mai filmipar tart a sok kemény munka, a fókusz, az elkötelezettség és a szenvedély. Arra is szükség van egy határozott illetékes készségek és a jól fejlett "kreatív izom". Célunk, hogy támogassa Önt a fejlődő mindezeken a területeken során az idejét a decibellel Film Berlinben!

  • A tanfolyam időtartama: 1 év
  • Kurzus kezdő időpontja: szeptember 2017
  • Időtartamra: szeptember 2017 - július 2018
  • Tandíjak: -tól 740 € havonta

Belépési követelmények

OKLEVÉL

Tanulmányi követelmények

Be kell 18 éves és idősebb, és megkapta a következők valamelyikét, vagy ezekkel egyenértékű - GCSE, iGCSE, GNVQ, iskolai végzettséget igazoló, Mittlere Reife.

Gyakorlati követelmények

Azt akarom, hogy megmutassa, hogy Ön szenvedélyes tanulási minden szempontból a filmkészítés folyamatát! A kurzus felépítése tervezték, oly módon, hogy akkor támaszkodott a fickó osztálytársai dolgozni részeként egy forgalmas legénység számos projekt és a különböző szerepek egész év folyamán.

Légy részese decibellel Berlin

Mi a dolgok másképp a decibellel Berlinben. Mi nem csak tanítani a készségek és folyamatok filmgyártás, igyekszünk csatlakozni fel az emberi tulajdonságokkal, amelyek az emberek sikeres az életben. Ez magában foglalja segít, hogy legyen egy jól lekerekített személy is kapcsolódnak jól másoknak, tudja, hogyan kell kommunikálni a személyes és szakmai szinten, és aki tud hozni a kreativitás és érzelmi érzékenység minden, amit csinál.

Csapatunk

Meg fogod tanulni a mi csapatunk a nemzetközi oktatók, szívja magába a kiterjedt ipari és tudományos tapasztalat. Csapatunk az Ön számára az ellátást, támogatást és stimuláció, hogy a legtöbbet hozza ki az idejét velünk.

diákjaink

Működj együtt, tervezz és játssz szenvedélyes, hasonló gondolkodású tanulók a világ minden tájáról. Nemzetközi helyét és kohorsz hozza gazdag kulturális és kreatív sokszínűség az élményt.

A terek

Székhelye a célra épített stúdiók és mozi az Funkhaus máris körülvett csodálatos helyszínek és a legújabb filmkészítés, szerkesztés és megtekintésére lehetőség!

természetesen információ

- Fókuszban a történet

A filmkészítés mesemondás. De egy nagy történet nem jó, ha soha nem lesz neki. Mi emberek természetes mesemondók, de gyakran, amikor építeni egy a semmiből, akkor cseng. A Diploma Természetesen akkor a vonat az alapkőzet alapjait spinning jó fonalat: dramatizálja az igazság, azt mutatja, nem mondja, leköti a közönség érzelmileg és pitching a történetet másoknak. Ezek a képességek fontosak-e még van egy ütőképes dokumentumfilm, a tér nyugati horror vagy szappan kereskedelmi.

- Létesítmények és Technológia

Tudjuk, hogy akkor már a saját DSLR kamerát, illetve egyéb film alkalmas eszközzel, így már lépett fel néhány fokkal. Az ötlet az, hogy kapsz hozzáférést a fajta technológiát, hogy nem valószínű, hogy általában már heverni. Ez azt jelenti, hozzáférés sugárzott szintű kamera szervek, gyors lencsék, és a top-of-the-line világítás, hang- és markolat szett.

Azt szeretnénk, ha a kezét, és tanulni, amennyire csak lehetséges, a képességeit és jellemzőit különböző berendezési és szoftver, így magabiztosan össze és működtetik a megfelelő készletet, hogy elérje a saját művészi elképzelés.

- Szerkesztés és audió utómunka

Lesz elmerül a pontosság és a hatalom utáni gyártás. Ön meg fogja vizsgálni a nyelv és technikák a szerkesztés mellett a projekt-alapú szerkesztési tandíjat egyes projektek létrehozása során.

Hang gyakran le 50% -a vizuális élményt és barátainkkal dB zene minden bizonnyal egyetért! Az audio utómunka eleme a projekt nincs hiány a diákok, hogy a hálózat segítséget sound design, zeneszerzés és stúdiófelvétel.

- Készségek a siker

A nagy része a sikeres karrier a filmkészítés ma, hogy felfedezhető. Azt akarjuk, hogy a diákok építeni a saját profiljuk és a figyelem felhívása a saját projekteket. Lesz kap oktatást közönség épületben kritikus visszajelzést a projekt iparági emberek, és akkor a fogadó premierek a filmeket! Ön is kap értékes, anekdotikus tanácsot valós mentorokkal, hogyan megy a munkakeresés, túlélő szabadúszóként és mit kell tenni (és mit ne!), Hogy kezdődik, és fenntartani a fenntartható karrier, mint egy filmes .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
7,450 EUR
740 € havonta
Locations
Németország - Berlin, Berlin
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Németország - Berlin, Berlin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt