foci Program

Az American College Spanyolországban elérte együttműködési megállapodást Bobby Lennon, ahol jár, mint az igazgató a foci Program. 1993-ban, Lennon megalapította a Richmond Kickers, egy USL Professional Division 2 klub, ahol szolgált elnök és edző. A 1995 Kickers volt az első amerikai csapat nyerni "kettős", megnyerte mind a US Open Cup és PDL Országos Bajnokság.

1997-ben Bobby Lennon eladta a Richmond Kickers, és létrehozta a Virginia Kickers, az első lakossági főiskolai előkészítő program az Egyesült Államokban. A Virginia Kickers helyezkedtek Harrisonburg, Va., Ahol a tanuló-sportoló járt iskolába Blue Ridge Community College közben vezető bajnoki New York City és a Washington DC területén. Lennon költözött a program Palm Beach County, Florida 1999-ben nevezték át a Palm Beach Pumas.

Lennon-ben beválasztották az USL Hall of Fame, az osztály 2005. Alatt Lennon 12 évet töltött Dél-Floridában, ő volt az első edző a Johnson & Wales Egyetem, férfi és női foci Program North Miami.

Lennon megváltoztatta a Palm Beach Pumas nevét az amerikai Labdarúgó Akadémia. Miközben Bobby működtetett amerikai Labdarúgó Akadémia, ő is szolgált a technikai igazgató a Virginia Soccer Association. 2014-ben, Bobby Lennon megváltoztatta az amerikai Labdarúgó Akadémia nevet Marbella United FC. Végig Bobby Lennon programok, ő segített előzetesen 30 játékos a szakmai színvonal és 132 diák sportolók főiskolára foci programokat.

Hogyan jelentkezhetek, hogy regisztráljon a Marbella United Football Club?

Megtalálható az összes információt, a regisztrációs űrlapokat, és a szükséges dokumentumokat a MUFC honlapján, és a hivatalos Facebook oldalán MUFC.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus The American College in Spain »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date