Read the Official Description

1

A fodrászati ​​szekció Kensington and Chelsea College van egy híres barátságos és támogató környezetet, amelyben a diákok tanulmányi NVQ Level 1, 2 és 3, fodrászati ​​tanfolyamok.

Minden fodrász tanfolyamok zajlanak a jól felszerelt szalon, ahol meg lehet tanulni fodrászati ​​ismeretek és a kliens eljárások szakmai környezetben.

Van kiváló siker aránya és lenyűgöző foglalkoztatási rekordot múltunk diákok. Élvezzük szoros kapcsolatban áll a fodrászok, hogy nekünk sok lehetőséget a szakmai gyakorlatok. Átvételi rá is Továbbképzési fodrász tanfolyamok egyéni interjú, hogy mi lehet építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő, hogy tanulmányozza. Célunk, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni hallgatói igényeket.

A diákok is kap a lehetőséget, hogy a Digital Media diákok során a projektek, hogy mindkét képzés részesülnek a többiek sikerét.

Tanfolyam áttekintés

Egy NVQ Level 3 fodrászati ​​Tanulóidõ izgalmas lehetőség dolgozik, és keres egy igazi fizetést, miközben egyre a qualification.This van progresszió 2. szint fejlesztése és növelése a képességeit.

  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Mon 9:30-16:30
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
34 hetek
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019