massagetherapy


(Hialeah, Miami, Homestead & South Beach campus)

Természetesen cél

Felkészíteni a hallgatókat a vizsgálat az állami Masszázsterápia Florida Tanács; és ezáltal a márka- masszázs terapeuta. Segíts a tanulóknak, hogy töltse ki a bizalom, és előkészíti őket a hangulat masszázs / Spa a valós világban.

Akadémiai óra: 750

Program leírás

Az Masszázsterápia program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy teljes mértékben hozzájáruljon az egészségügyi ágazat és jólétének biztosításához ügyfelek. A program egy átfogó tanterv, amely meghaladja az országos átlagot szükséges munkaórák az állam. Azt is előírja az alapvető ismereteket, eszközöket, az etika és a viselkedés, hogy a hallgató kell kielégítően végrehajtani pályafutását masszőr minden esetben, akár az egészségügyi vagy így kényelmes a beteg számára. Ha az álmod dolgozni egy orvosi rendelő, spa, edzőterem, körutazás vagy elindíthatja a magánpraxis masszázs; segítünk odaér. Nem számít, hogy az ország gazdasága, az emberek mindig keresnek Masszőr kezelni a stresszt, és enyhíti a fájdalmat, nem kétséges, ők olyan szolgáltatások, amelyek mindig a kereslet. Ha azt szeretnénk, a karrier, amely biztosítja a kielégítését segíti az embereket, képes megélni és környezet pozitív és izgalmas munka, a masszázs terapeuta programot, ez a helyes választás az Ön számára!

Program Vázlat

 • HIV / AIDS (3 óra)
 • MA101 BASIC MASSZÁZS ELMÉLET és történelem (100 óra)
 • MA102 KLINIKAI praktikum (125 óra)
 • ALLIED MA103 módozatai (100 óra)
 • MA104 SZAKMAI ETIKAI gyakorlók masszázs (21 óra)
 • MA105 orvosi hibák (4 óra)
 • MA106 FLORIDA TÖRVÉNYEK & SZABÁLYOK masszázs (25 óra)
 • MA107 üzleti megoldások (25 óra)
 • MA108 masszázzsal a gyógyfürdőben helyzetben (22 óra)
 • Hidroterápia MA109 (25 óra)
 • MA110 anatómiája / ÉLETTANI / kineziológia (260 óra)
 • PATHOLÓGIA MA111 (40 óra)

szükséges szolgáltatások

 • ALLIED módozatai - légzőgyakorlatok (5 Services)
 • ALLIED módozatai - nyak / BACK / váll (5 Services)
 • ALLIED módozatai - mozgástartomány (5 Services)
 • ALLIED módozatai - FESZESSÉG (5 Services)
 • Szék masszázs (50 Services)
 • Teljes testmasszázs (50 Services)
 • Hidroterápia - HOT TÖRÖLKÖZŐ KEZELÉS (5 Services)
 • HYDROPTHERAPY - HYDROCOLLATOR (5 Services)
 • Hidroterápia - MELEG KŐMASSZÁZS (5 Services)
 • Egészségügyi berendezések (150 Services)
 • FEJBŐR / ARC / talpmasszázs (5 Services)
 • KEZELÉSI TERV (10 Services)

Minden idők és szolgáltatásokra van szükség, a Department of Florida Health (DOH).

Megjegyzés: Minden program tanítják ciklusokban. A diákok kezdhetik bármely pontján a ciklus folytatódik, és hogy megfeleljen az összes program követelményeinek.

keresőtevékenységet

A felsőoktatási törvény 1965 kötelezi az iskolákat, hogy a szakképzés támogatható tanulmányi program, amely felkészíti a tanulókat a jövedelemszerző. Az alábbiakban információkat a munkaerő-piaci pozícióit masszázs terápia. Az internetes link nyújt információt a feladatok végrehajtásához, információtartalom, készségek, a munkavégzést, a munka keretében, munkaterületek, az oktatás, érdekek, stílusok munka, munka értéke, foglalkozások, a bérek, foglalkoztatási trendek, többek között további forrásokhoz. Ez magában foglalta az arány a "diplomás időben" tandíj, díjak, szállást és ellátást, könyvek és kellékek, álláskeresés, valamint az átlagos adósság hitelek készült.

könyvek

Milady elmélete és gyakorlata Gyógymasszázs tankönyv, Milady elmélete és gyakorlata Gyógymasszázs munkafüzet és Essentials izomrendszer anatómiája Képeskönyv.

Felszerelés / Anyagok

A diákok kapnak egy egységes, egy bőrönd és a számítógép és a masszázs szett mindazokat az eszközöket és anyagokat gyakorlásához szükséges a szükséges szolgáltatásokat.

graduacion

Miután a tanuló befejezi 750 óra, a szolgáltatások, a vizsgák, és megfelelnek a pénzügyi kötelezettségeit, hogy az iskola, a diploma kerül kiosztásra.

Befejezés ideje

Befejezés ideje függ az órák számát a tanuló heti. Ennek alapján a menetrend 25 óra hetente, a rendes befejezési idő lesz 7 hónapos.

fizetési mód

Tandíj és díjfizetés lehet helyezni a heti vagy havi rendszerességgel. Az első kifizetési kell teljesíteni az első nap az osztályban, és ugyanazon a napon hetente vagy havonta, hogy a nap előre. A szövetségi pénzügyi támogatás áll rendelkezésre azok számára, akik jogosultak.

keresőtevékenységet

A felsőoktatási törvény 1965 kötelezi az iskolákat, hogy a háztulajdonosok és a szakemberek egy támogatható képzési program hogy felkészítse a tanulókat a munkaviszonyt. Az alábbiakban talál információt kapcsolatos foglalkozások masszázs terápia. Az internetes link információt szolgáltat feladatok, ismeretek, készségek, képességek, tevékenységek, a munka, a munka keretében, a munkaterület, az oktatás, érdekek, munkastílus, munka értékei, foglalkozások, a bérek és a foglalkoztatási trendek, más forrásokból és kiegészítő információkat. Azt is tartalmazza az időt érettségi arány, tandíj, a díjak, a lakhatás, könyvek és kellékek, a munkaközvetítés aránya a medián tartozás keletkezett.

CIP kód: 51,3501
Leírás CIP: Masszázsterápia / Gyógymasszázs. A Masszázsterápia karrier tartalmazza foglalkozások, mint például masszázs terapeuta. SOC kód: 31-9011
SOC leírás: Masszőr
http://www.onetonline.org/link/summary/31-9011.00 költsége a teljes program asistenciapara

beiratkozás kvóták Könyvek és anyagok teljes
$ 9.144,12 $ 100,00 $ 339,83 $ 9.583,95
Szállás és Élelmiszer Total Szállás és Élelmiszer
$ 8.488,00 $ 18,071.95
Global Positioning aránya: 81,21%
Rate "diplomás időben": 81%

Megjegyzés: Az általános elhelyezési arányt képlet szerint kiszámított az akkreditációs ügynökség.A diákok igényelnek hitelt Masszázsterápia program teljes adóssága az átlagos kölcsön $ 6,534.00 a diploma megszerzése után. Havi kifizetések közvetlen hitel program kezdődik 50,00 $. Összegének kiszámítására a havi diákhitel kifizetés, akkor érheti el a következő internetes cím www.finaid.org/calculators.

Közepes Private Diákhitel tartozás érettségi után: N / A
Medián Loan intézményi hiteltartozás érettségi után: N / A

Program oktatási nyelve:
Angol

35 további kurzus Beauty Schools Of America »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
750 Óra
Nappali
Price
9,583 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő