Francia pékség művészeti alapjai
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Kulcs információ
Campus helye
Yssingeaux, Franciaország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 9 130 / per course *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* nettó árak
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ebben az intenzív, gyakorlati programban a francia pékség területén működő legjobb szakácsoktól tanulhat és vehet együtt dolgokat.
Készít közös, hagyományos és speciális kenyereket, miközben lehetősége van kovászos vagy puffas borkészítésre is.
Az alkalmazott elmélet az egész programban elterjedt, valamint a vállalati látogatások és a tervezésre és a fotózásra szentelt ülések is lehetővé teszik a sütés és pékségek ismereteit, amelyek tökéletes alapot teremtenek jövőbeli karrierjéhez.
Munka és karrier lehetőségek:
- Vállalkozó
- Pék
- Pékség kialakítása
- Pékség gyártás
- Élelmező
Programszerkezet:
- Francia pékség és művészi pékség - 3 hét
- Francia Viennoiserie - 3 hét
- Pékség snack - 1 hét
- Sütőipari technikák pékségben - 1 hét
Időtartam: 2 hónap
Felvételi követelmények:
Nincs szükség korábbi diplomára vagy tapasztalatra
Legalább 18 év
Francia A2
Következő bevitel - 2021. május 25
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada