Hivatalos Leírás

Úgy tervezték, hogy egyedülálló versenyelőnyt biztosítson a munkaerőpiacon, és értékes és magasan képzett csapattagként állítsa be magát. Miután mind a marketing

A Full-Stack Marketer Double Diploma célja a digitális marketing minden szakaszának irányítása: fantasztikusan megtervezett marketingkampányok létrehozása, felhasználói felületek bevonása és vezető emlékezetes márkaismeretek.

Ez a program két 12 hetes modulból áll: Felhasználói felület

Közös projektpartnerekkel való munka valós projektekben, gyakorlati gyakorlati tapasztalatokat szerez a webhely és a tartalomkezelés, a marketingstratégia, az online márkastratégia, a konverziós arány optimalizálása (CRO) és az A / B tesztelés, a keresőmotor-optimalizálás (SEO) és a keresés motor marketing (SEM), szociális média menedzsment és reklám.

Tanterv

Digitális marketing stratégia

Végre kell vinni a digitális marketing stratégiát, figyelembe véve a vevő útját és a vállalati célokat az általános üzleti célok elérése érdekében.

Tipográfia, szín

Készítsen koherens és kiegyensúlyozott terveket a szín, a tipográfia és egyéb vizuális elemek jó használatával.

A Google Analytics

Ismerje meg, hogyan valósíthatja meg a Google Analytics és a Google Címkekezelő alkalmazását olyan alapvető fogalmak, mint a teljesítménymérés, az összehasonlítás és az optimalizálás alkalmazására.

Kreatív tervező szoftver

Ismerje meg a Photoshopot, az Illustrator-t, a vázlatot, az InVision-t, az Elvételt, és ismerkedjen meg az InDesign programmal.

Keresőoptimalizálás (Seo)

Az oldalakon, az off-page és a technikai SEO gyakorlatok megértése és a stratégiák leghatékonyabb megvalósítása a különböző típusú webhelyek között.

Felhasználói felületek tervezése

Olyan piacképes és intuitív weboldalak és alkalmazások kattintható prototípusainak létrehozása, amelyek könnyedén lehetővé teszik a felhasználó számára a célok elérését.

Márkastratégia

Tervezzen és dolgozzon ki egy nagyszerű márkát: személyiség, értékek, meghatározás, ígéret, vizuális identitás és márkajelzés.

Emberközpontú tervezés

Hatékony interjúkat és felméréseket közvetítsen a valódi emberi szükségletek azonosításához, és kihasználja azokat a betekintést, amelyek a tervezés és a tesztelési folyamatok révén segítenek Önnek.

Tartalomkészítés

Tervezzen, fejleszthet és kezelhessen egy ügyfélstratégia stratégiáját, és megtanulhatja, hogyan követheti a stratégiáját az idő múlásával.

Google Adwords

Olyan hirdetési stratégiákat hozhat létre, amelyek vonzanak és generálnak ügyfeleinket a fiókoptimalizálás, ajánlattételi stratégiák és kényszerítő hirdetési másolás révén.

háló

Tervezzen érzékeny weboldalakat és alkalmazásokat, amelyek figyelembe veszik sajátos technológiáikat és platformjaikat.

E-mail marketing

Hozzon létre egy e-mail marketingstratégiát, és megtanulja, hogyan növelheti a nyitott díjakat és az elköteleződést az ügyfelek hatékony e-mail marketing kampányainak futtatásához

Social Media Management

Megtudhatja, hogyan kezelheti több közösségi médiaplatformot konkrét üzleti célok eléréséhez és a főbb társadalmi platformok hirdetésének alapjaihoz.

Mobil marketing

Tanulja meg, hogyan vonzhatja le a felhasználókat a mobilalkalmazás letöltésére és kapcsolatba lépésére. Hozzon létre egy alkalmazáspatront, amely többcélú tartalomként szolgálhat különböző csatornákon.

Tanuló utazás

Aktív tanulási módszertan

Az oktatók megkönnyítik azokat a leckéket, amelyeket úgy terveztek, hogy rendkívül interaktívak legyenek, és elkötelezzék magukat a megtartási arány optimalizálásával. Szenvedélyes vagyunk a tanulás szórakoztatásában.

Személyes

A technikai készségek és a tudás egy dolog, de a valóság az, hogy a puha készségek tényleg teszik, hogy kulcsfontosságú tagjai legyenek bármelyik csapatnak. A kreativitás, az empátia és az együttműködés azok a témák, amelyekre a PPD programunkban összpontosítunk.

A diákok tapasztalata RED-ben

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van. Iskolai tapasztalatunk minden aspektusa olyan tér létrehozását célozza, ahol a diákok, oktatók, öregdiákok és mentorok szakmai, támogató és barátságos módon együttműködhetnek egymással.

egyenrangú

A szakértői értékelés rendkívül hatékony módja annak, hogy ne csak a csapat tag munkájának minősítéséhez szükséges készségeket szerezzük meg, hanem megtanuljuk, hogyan fogadjuk és artikuláljuk a konstruktív visszajelzést rájuk.

Napról-napra

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van.

Hálózat

Lehetőséget kap arra, hogy látogassa meg a digitális szerepköröket bérlő ügynökségeket és vállalkozásokat, hogy jobban megértse a vállalati kultúrákat és környezeteket.

Projektalapú alkalmazott tanulás

Kapsz időben dolgozni a csapattal az ügyfélprojekteken. Ez alatt az idő alatt oktatók, mentorok és TA-k állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adjanak a munkájukról.

Ipari vendégfalak

Az ipar által tanított vezetőket gyakran hívják fel, hogy segítsenek a speciális témák átadásában, és megosszák inspiráló betekintésüket az iparág állapotáról.

Karrier eredmények

Az álláskeresési folyamat során támogatást kap. A Karrier Támogató Csoport a munkalehetőségekről tanúskodik, bemutatja a diákokat a RED bérleti hálózatba, és az interjú és a tárgyalási folyamat során tanácsokat nyújt. Ön is kap folyamatos támogatást az oktatók. Ez magában foglalja az iparági szakemberek összekapcsolását és hivatkozásokat a potenciális munkaadókra.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus RED Academy »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hetek
Nappali
Price
12,950 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date