Read the Official Description

Úgy tervezték, hogy egyedülálló versenyelőnyt biztosítson a munkaerőpiacon, és értékes és magasan képzett csapattagként állítsa be magát. Miután mind a marketing

A Full-Stack Marketer Double Diploma célja a digitális marketing minden szakaszának irányítása: fantasztikusan megtervezett marketingkampányok létrehozása, felhasználói felületek bevonása és vezető emlékezetes márkaismeretek.

Ez a program két 12 hetes modulból áll: Felhasználói felület

Közös projektpartnerekkel való munka valós projektekben, gyakorlati gyakorlati tapasztalatokat szerez a webhely és a tartalomkezelés, a marketingstratégia, az online márkastratégia, a konverziós arány optimalizálása (CRO) és az A / B tesztelés, a keresőmotor-optimalizálás (SEO) és a keresés motor marketing (SEM), szociális média menedzsment és reklám.

Tanterv

Digitális marketing stratégia

Végre kell vinni a digitális marketing stratégiát, figyelembe véve a vevő útját és a vállalati célokat az általános üzleti célok elérése érdekében.

Tipográfia, szín

Készítsen koherens és kiegyensúlyozott terveket a szín, a tipográfia és egyéb vizuális elemek jó használatával.

A Google Analytics

Ismerje meg, hogyan valósíthatja meg a Google Analytics és a Google Címkekezelő alkalmazását olyan alapvető fogalmak, mint a teljesítménymérés, az összehasonlítás és az optimalizálás alkalmazására.

Kreatív tervező szoftver

Ismerje meg a Photoshopot, az Illustrator-t, a vázlatot, az InVision-t, az Elvételt, és ismerkedjen meg az InDesign programmal.

Keresőoptimalizálás (Seo)

Az oldalakon, az off-page és a technikai SEO gyakorlatok megértése és a stratégiák leghatékonyabb megvalósítása a különböző típusú webhelyek között.

Felhasználói felületek tervezése

Olyan piacképes és intuitív weboldalak és alkalmazások kattintható prototípusainak létrehozása, amelyek könnyedén lehetővé teszik a felhasználó számára a célok elérését.

Márkastratégia

Tervezzen és dolgozzon ki egy nagyszerű márkát: személyiség, értékek, meghatározás, ígéret, vizuális identitás és márkajelzés.

Emberközpontú tervezés

Hatékony interjúkat és felméréseket közvetítsen a valódi emberi szükségletek azonosításához, és kihasználja azokat a betekintést, amelyek a tervezés és a tesztelési folyamatok révén segítenek Önnek.

Tartalomkészítés

Tervezzen, fejleszthet és kezelhessen egy ügyfélstratégia stratégiáját, és megtanulhatja, hogyan követheti a stratégiáját az idő múlásával.

Google Adwords

Olyan hirdetési stratégiákat hozhat létre, amelyek vonzanak és generálnak ügyfeleinket a fiókoptimalizálás, ajánlattételi stratégiák és kényszerítő hirdetési másolás révén.

háló

Tervezzen érzékeny weboldalakat és alkalmazásokat, amelyek figyelembe veszik sajátos technológiáikat és platformjaikat.

E-mail marketing

Hozzon létre egy e-mail marketingstratégiát, és megtanulja, hogyan növelheti a nyitott díjakat és az elköteleződést az ügyfelek hatékony e-mail marketing kampányainak futtatásához

Social Media Management

Megtudhatja, hogyan kezelheti több közösségi médiaplatformot konkrét üzleti célok eléréséhez és a főbb társadalmi platformok hirdetésének alapjaihoz.

Mobil marketing

Tanulja meg, hogyan vonzhatja le a felhasználókat a mobilalkalmazás letöltésére és kapcsolatba lépésére. Hozzon létre egy alkalmazáspatront, amely többcélú tartalomként szolgálhat különböző csatornákon.

Tanuló utazás

Aktív tanulási módszertan

Az oktatók megkönnyítik azokat a leckéket, amelyeket úgy terveztek, hogy rendkívül interaktívak legyenek, és elkötelezzék magukat a megtartási arány optimalizálásával. Szenvedélyes vagyunk a tanulás szórakoztatásában.

Személyes

A technikai készségek és a tudás egy dolog, de a valóság az, hogy a puha készségek tényleg teszik, hogy kulcsfontosságú tagjai legyenek bármelyik csapatnak. A kreativitás, az empátia és az együttműködés azok a témák, amelyekre a PPD programunkban összpontosítunk.

A diákok tapasztalata RED-ben

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van. Iskolai tapasztalatunk minden aspektusa olyan tér létrehozását célozza, ahol a diákok, oktatók, öregdiákok és mentorok szakmai, támogató és barátságos módon együttműködhetnek egymással.

egyenrangú

A szakértői értékelés rendkívül hatékony módja annak, hogy ne csak a csapat tag munkájának minősítéséhez szükséges készségeket szerezzük meg, hanem megtanuljuk, hogyan fogadjuk és artikuláljuk a konstruktív visszajelzést rájuk.

Napról-napra

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van.

Hálózat

Lehetőséget kap arra, hogy látogassa meg a digitális szerepköröket bérlő ügynökségeket és vállalkozásokat, hogy jobban megértse a vállalati kultúrákat és környezeteket.

Projektalapú alkalmazott tanulás

Kapsz időben dolgozni a csapattal az ügyfélprojekteken. Ez alatt az idő alatt oktatók, mentorok és TA-k állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adjanak a munkájukról.

Ipari vendégfalak

Az ipar által tanított vezetőket gyakran hívják fel, hogy segítsenek a speciális témák átadásában, és megosszák inspiráló betekintésüket az iparág állapotáról.

Karrier eredmények

Az álláskeresési folyamat során támogatást kap. A Karrier Támogató Csoport a munkalehetőségekről tanúskodik, bemutatja a diákokat a RED bérleti hálózatba, és az interjú és a tárgyalási folyamat során tanácsokat nyújt. Ön is kap folyamatos támogatást az oktatók. Ez magában foglalja az iparági szakemberek összekapcsolását és hivatkozásokat a potenciális munkaadókra.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by RED Academy »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hetek
Nappali
Price
12,950 GBP
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019