Read the Official Description

A Full-Stack fejlesztői program egy átfogó, 24 órás, teljes idejû, magabiztos diploma program, amelyet a kezdőknek terveztek.

Ez a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy kifejlesszék a szükséges készségeket, hogy sikeresek legyenek, mint egy kisebb web és / vagy mobil alkalmazásfejlesztő.

A Full Stack Developer program célja, hogy segítse a hallgatókat a szükséges készségek elsajátításában az alapok a front-end webes fejlesztése kódolásával interaktív, ügyfél-oldali weboldalak és az alapvető egyoldalas alkalmazások (SPA) segítségével kombinációja HTML5, CSS3, JavaScript és PHP.

A program második felében mélyebbre merül a webcsomag hátterébe, és megtanulják a modern, teljes veremű JavaScript-alkalmazásokban használt gyakorlati készségeket, technikákat és legjobb gyakorlatokat igény szerinti könyvtárak használatával, keretek és platformok, köztük a React, az Express, a Meteor és a React Native.

Azt is megtanulják, hogyan kell együttműködni az UX- és UI-tervezőkkel, különböző típusú adatbázisokat telepíteni, karbantartható és tesztelhető kódot készíteni, ipari szabványos gyakorlatokat alkalmazni a csoportos együttmûködéshez és telepíteni az alkalmazásokat a felhõbe.

Tanterv

HTML5

Az internet jelölőnyelvének és a jól strukturált szemantikus HTML-nek a mestere.

CSS3

Fejleszteni kell a mobil első, érzékeny webes élményeket a felhasználók számára, és interaktivitást kell biztosítania a CSS3-hoz.

JavaScript

Építsd meg a JavaScript alapját az elsődleges fejlesztés programozási nyelvének elsajátításával.

JQuery

Hozd el a weboldalak életét a jQuery segítségével, és használd azt, hogy kölcsönhatásba lépjen a népszerű webes API-kkal az Ajax használatával.

KORTY

Ismerje meg, hogyan használhatja a JavaScript feladat futóit a telepítési munkafolyamat növelése és automatizálása érdekében.

SASS

Ismerje meg a CSS előfeldolgozók használatát, és foglalja bele a Sass legjobb gyakorlatait a fejlesztési munkafolyamatba.

PHP

Búvárkodj PHP-be és tanuld meg ennek a népszerű szerveroldali nyelvnek az alapjait, beleértve az objektum-orientált programozás gyengéd bevezetését.

WordPress

Építsen WordPress témákat és plug-ineket, és megtanuljon más WordPress esszenciákat, például az egyéni poszttípusokat, mezőket és taxonómákat, valamint az új REST API-t.

Git és GitHub

A Master verzióvezérlés a Git és a nyílt forráskódú kód segítségével a GitHub.Git és a GitHub segítségével

REAGÁL

Építsen egyoldalas alkalmazásokat a React használatával a front-end UI összetevők fejlesztéséhez és irányításához.

REDUX

Hatékonyan kezelheti az alkalmazásállapotot a népszerű könyvtár segítségével.

node.js

Merüljön el a back-end fejlesztéshez a Node.js segítségével, és skálázható webalkalmazásokat készítsen a JavaScript használatával.

Expressz

Az Express használata könnyű alkalmazási keretként az alkalmazások architektálására a Node.js.

POSTGRESQL és MONGODB

Ismerje meg a relációs és a "NoSQL" adatbázisokat, és válassza ki a legjobbat az alkalmazásához.

Meteor

Ismerje meg, hogyan használja ezt a nyílt forrású, teljes veremű JavaScript-platformot a webes alkalmazások gyors fejlesztéséhez.

React natív

Vegye át a React készségeket a következő szintre, ha valóban natív mobilalkalmazásokat készít iOS és Android számára.

Felhőalapú telepítés

Nyomja meg a kódot az élő alkalmazások leállása nélkül, az iparág legjobb gyakorlatait a kódok telepítéséhez és integrálásához.

Tanuló utazás

Napról-napra

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van.

Aktív tanulási módszertan

Az oktatók megkönnyítik azokat a leckéket, amelyeket úgy terveztek, hogy rendkívül interaktívak legyenek, és elkötelezzék magukat a megtartási arány optimalizálásával. Szenvedélyes vagyunk a tanulás szórakoztatásában.

Ipari vendégfalak

Az ipar által tanított vezetőket gyakran hívják fel, hogy segítsenek a speciális témák átadásában, és megosszák inspiráló betekintésüket az iparág állapotáról.

Projektalapú alkalmazott tanulás

Kapsz időben dolgozni a csapattal az ügyfélprojekteken. Ez alatt az idő alatt oktatók, mentorok és TA-k állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adjanak a munkájukról.

Személyes

A technikai készségek és a tudás egy dolog, de a valóság az, hogy a puha készségek tényleg teszik, hogy kulcsfontosságú tagjai legyenek bármelyik csapatnak. A kreativitás, az empátia és az együttműködés azok a témák, amelyekre a PPD programunkban összpontosítunk.

egyenrangú

A szakértői értékelés rendkívül hatékony módja annak, hogy ne csak a csapat tag munkájának minősítéséhez szükséges készségeket szerezzük meg, hanem megtanuljuk, hogyan fogadjuk és artikuláljuk a konstruktív visszajelzést rájuk.

Hálózat

Lehetőséget kap arra, hogy látogassa meg a digitális szerepköröket bérlő ügynökségeket és vállalkozásokat, hogy jobban megértse a vállalati kultúrákat és környezeteket.

Indítsa el a karrierjét

Az álláskeresési folyamat során támogatást kap. A Karrier Támogató Csoport tanácsadást nyújt a munkalehetőségekről, bemutatja a diákokat a RED bérleti hálózathoz, és az interjú és a tárgyalási folyamat során segítséget nyújt. Ön is kap folyamatos támogatást az oktatók. Ez magában foglalja az iparági szakemberek összekapcsolását és hivatkozásokat a potenciális munkaadókra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogatjuk a diplomásokat, amíg az állásajánlat a tisztelt tanulmányi területeken belül történik.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by RED Academy »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hetek
Nappali
Price
12,950 GBP
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019