A Full-Stack fejlesztői program egy átfogó, 24 órás, teljes idejû, magabiztos diploma program, amelyet a kezdőknek terveztek.

Ez a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy kifejlesszék a szükséges készségeket, hogy sikeresek legyenek, mint egy kisebb web és / vagy mobil alkalmazásfejlesztő.

A Full Stack Developer program célja, hogy segítse a hallgatókat a szükséges készségek elsajátításában az alapok a front-end webes fejlesztése kódolásával interaktív, ügyfél-oldali weboldalak és az alapvető egyoldalas alkalmazások (SPA) segítségével kombinációja HTML5, CSS3, JavaScript és PHP.

A program második felében mélyebbre merül a webcsomag hátterébe, és megtanulják a modern, teljes veremű JavaScript-alkalmazásokban használt gyakorlati készségeket, technikákat és legjobb gyakorlatokat igény szerinti könyvtárak használatával, keretek és platformok, köztük a React, az Express, a Meteor és a React Native.

Azt is megtanulják, hogyan kell együttműködni az UX- és UI-tervezőkkel, különböző típusú adatbázisokat telepíteni, karbantartható és tesztelhető kódot készíteni, ipari szabványos gyakorlatokat alkalmazni a csoportos együttmûködéshez és telepíteni az alkalmazásokat a felhõbe.

Tanterv

HTML5

Az internet jelölőnyelvének és a jól strukturált szemantikus HTML-nek a mestere.

CSS3

Fejleszteni kell a mobil első, érzékeny webes élményeket a felhasználók számára, és interaktivitást kell biztosítania a CSS3-hoz.

JavaScript

Építsd meg a JavaScript alapját az elsődleges fejlesztés programozási nyelvének elsajátításával.

JQuery

Hozd el a weboldalak életét a jQuery segítségével, és használd azt, hogy kölcsönhatásba lépjen a népszerű webes API-kkal az Ajax használatával.

KORTY

Ismerje meg, hogyan használhatja a JavaScript feladat futóit a telepítési munkafolyamat növelése és automatizálása érdekében.

SASS

Ismerje meg a CSS előfeldolgozók használatát, és foglalja bele a Sass legjobb gyakorlatait a fejlesztési munkafolyamatba.

PHP

Búvárkodj PHP-be és tanuld meg ennek a népszerű szerveroldali nyelvnek az alapjait, beleértve az objektum-orientált programozás gyengéd bevezetését.

WordPress

Építsen WordPress témákat és plug-ineket, és megtanuljon más WordPress esszenciákat, például az egyéni poszttípusokat, mezőket és taxonómákat, valamint az új REST API-t.

Git és GitHub

A Master verzióvezérlés a Git és a nyílt forráskódú kód segítségével a GitHub.Git és a GitHub segítségével

REAGÁL

Építsen egyoldalas alkalmazásokat a React használatával a front-end UI összetevők fejlesztéséhez és irányításához.

REDUX

Hatékonyan kezelheti az alkalmazásállapotot a népszerű könyvtár segítségével.

node.js

Merüljön el a back-end fejlesztéshez a Node.js segítségével, és skálázható webalkalmazásokat készítsen a JavaScript használatával.

Expressz

Az Express használata könnyű alkalmazási keretként az alkalmazások architektálására a Node.js.

POSTGRESQL és MONGODB

Ismerje meg a relációs és a "NoSQL" adatbázisokat, és válassza ki a legjobbat az alkalmazásához.

Meteor

Ismerje meg, hogyan használja ezt a nyílt forrású, teljes veremű JavaScript-platformot a webes alkalmazások gyors fejlesztéséhez.

React natív

Vegye át a React készségeket a következő szintre, ha valóban natív mobilalkalmazásokat készít iOS és Android számára.

Felhőalapú telepítés

Nyomja meg a kódot az élő alkalmazások leállása nélkül, az iparág legjobb gyakorlatait a kódok telepítéséhez és integrálásához.

Tanuló utazás

Napról-napra

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van.

Aktív tanulási módszertan

Az oktatók megkönnyítik azokat a leckéket, amelyeket úgy terveztek, hogy rendkívül interaktívak legyenek, és elkötelezzék magukat a megtartási arány optimalizálásával. Szenvedélyes vagyunk a tanulás szórakoztatásában.

Ipari vendégfalak

Az ipar által tanított vezetőket gyakran hívják fel, hogy segítsenek a speciális témák átadásában, és megosszák inspiráló betekintésüket az iparág állapotáról.

Projektalapú alkalmazott tanulás

Kapsz időben dolgozni a csapattal az ügyfélprojekteken. Ez alatt az idő alatt oktatók, mentorok és TA-k állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adjanak a munkájukról.

Személyes

A technikai készségek és a tudás egy dolog, de a valóság az, hogy a puha készségek tényleg teszik, hogy kulcsfontosságú tagjai legyenek bármelyik csapatnak. A kreativitás, az empátia és az együttműködés azok a témák, amelyekre a PPD programunkban összpontosítunk.

egyenrangú

A szakértői értékelés rendkívül hatékony módja annak, hogy ne csak a csapat tag munkájának minősítéséhez szükséges készségeket szerezzük meg, hanem megtanuljuk, hogyan fogadjuk és artikuláljuk a konstruktív visszajelzést rájuk.

Hálózat

Lehetőséget kap arra, hogy látogassa meg a digitális szerepköröket bérlő ügynökségeket és vállalkozásokat, hogy jobban megértse a vállalati kultúrákat és környezeteket.

Indítsa el a karrierjét

Az álláskeresési folyamat során támogatást kap. A Karrier Támogató Csoport tanácsadást nyújt a munkalehetőségekről, bemutatja a diákokat a RED bérleti hálózathoz, és az interjú és a tárgyalási folyamat során segítséget nyújt. Ön is kap folyamatos támogatást az oktatók. Ez magában foglalja az iparági szakemberek összekapcsolását és hivatkozásokat a potenciális munkaadókra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogatjuk a diplomásokat, amíg az állásajánlat a tisztelt tanulmányi területeken belül történik.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus RED Academy »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hetek
Nappali
Price
12,950 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date