Hivatalos Leírás

Úgy tervezték, hogy a diplomások számára alapos ismerete legyen az alapvető készségek, eszközök és technológiák sikerének az UX / UI tervezői karrierben.

Az interfész és a tapasztalat megtervezése elemeket határoz meg arról, hogy a végfelhasználó miként fogja fel a terméket vagy szolgáltatást. A tapasztalatok megtervezése túlmutat a termék megjelenésén: az emberi szükségletek azonosításával kezdődik, és a képpont-tökéletes felületek létrehozásával fejeződik be. A mai növekvő fogyasztói elvárásoknak köszönhetően a hibátlan, magas színvonalú tapasztalatoknak köszönhetően a tervezés kaliberje lehet az, ami megnehezíti vagy megszakítja az üzlet sikerét.

A nagy digitális tervező UX-vel rendelkezik

A 24 hetes Full-Stack Designer programban részt vesz a kreatív folyamatban, és megtanulja, hogyan alkalmazza az emberi centrikus tervezési elveket, hogy az alkalmazásokhoz és webhelyekhez vonzó felhasználói felületet hozzon létre. Meg fogja tanulni az UX és az UI Design technikai szempontjait, miközben egyidejűleg megteremti az ügynökségi, induló vagy szabadúszó környezet multidiszciplináris csapataival kapcsolatos készségeket.

A kurzus beiratkozásával megtanulhatja a legjobb iparági szakemberektől való tanulást, valódi világi projekteket folytathat a közösségi partnerekkel, csatlakozhat a többi RED Academy programhoz tartozó hálózathoz tartozó hallgatókhoz, hálózatot hozhat létre, és kapcsolatokat építhet fel partnerekkel és szakemberekkel a tervezés, a technológia és az indítás érdekében és építsen egy robusztus portfóliót kézzel fogható eredményekkel, hogy karrierjüket UX / UI Designer-ként kezdjék el.

Tanterv

Emberközpontú tervezés

Hatékony interjúkat és felméréseket közvetítsen a valódi emberi szükségletek azonosításához, és kihasználja azokat a betekintést, amelyek a tervezés és a tesztelési folyamatok révén segítenek Önnek.

Felhasználói kutatás

Tanuljon meg egy sor ipari kutatási módszert és megközelítést a felhasználók elvárásainak megértéséhez és dekonstrukciójához.

Információs architektúra

Ismerje meg a megosztott információs környezetek kialakításának folyamatát a felhasználói viselkedéssel kapcsolatban.

Munkafolyamat és ügyfélkezelés

Megtudhatja, hogyan kell dolgozni az ügyfelekkel, kezelni az elvárásokat és létrehoznia azokat a munkafolyamatokat, amelyek az ügyfelek által keresett eredményeket szolgáltatják.

Használhatósági tesztelés

Fedezze fel a különböző felhasználói tesztelési módszereket, hogy segítsen tájékoztatást nyújtani az Ön tervei optimalizálására, hogy hatékonyabb élményeket hozzon létre.

Tervező gondolkodás

Olyan gondolkodási folyamattal dolgozhat, amely lehetővé teszi a felhasználóknak és az üzleti követelményeknek a leghatásosabb tervezést.

háló

Tervezzen érzékeny weboldalakat és alkalmazásokat, amelyek figyelembe veszik sajátos technológiáikat és platformjaikat.

Mobil tervezés

Mester, hogyan tervezzen reaktív elrendezéseket, érintse meg a kölcsönhatásokat és a beviteli technikákat.

Tipográfia, szín

Készítsen koherens és kiegyensúlyozott terveket a szín, a tipográfia és egyéb vizuális elemek jó használatával.

Kreatív gondolkodás

Vezető brainstorming ülések, amelyek megkönnyítik a fogalmi gondolkodást és stratégiai és emberközpontú megközelítést alkalmaznak a problémamegoldásra.

Prototípus

Olyan prototípusokat hozhat létre, amelyek alacsony higgadtságúak a ceruza és a papír használatával, a közepes és nagy hűségű, kikutatható élettartamra, amelyet tesztelésre lehet használni.

Kreatív tervező szoftver

Ismerje meg a Photoshopot, az Illustrator-t, a vázlatot, az InVision-t, az Elvételt, és ismerkedjen meg az InDesign programmal.

Branding

Koncepcionális kampányok létrehozása és a nagy vizuális identitás és stílus-útmutató elemeinek megtervezése: logó, vállalati színek, tipográfiai szabályok stb.

Ikonográfia

Ismerje meg, hogyan képes hatékonyan kommunikálni az ikonográfián keresztül, és az illusztrátor segítségével illusztrálja a pixel tökéletes ikonjait.

Tanuló utazás

Napról-napra

Elkötelezettségünk a teljesen elkötelezett tanulási folyamathoz egy olyan energiatakarékos környezet megteremtésébe fektet, amelyen a munka és a játék ideje van.

Aktív tanulási módszertan

Az oktatók megkönnyítik azokat a leckéket, amelyeket úgy terveztek, hogy rendkívül interaktívak legyenek, és elkötelezzék magukat a megtartási arány optimalizálásával. Szenvedélyes vagyunk a tanulás szórakoztatásában.

Ipari vendégfalak

Az ipar által tanított vezetőket gyakran hívják fel, hogy segítsenek a speciális témák átadásában, és megosszák inspiráló betekintésüket az iparág állapotáról.

Projektalapú alkalmazott tanulás

Kapsz időben dolgozni a csapattal az ügyfélprojekteken. Ez alatt az idő alatt oktatók, mentorok és TA-k állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adjanak a munkájukról.

Személyes

A technikai készségek és a tudás egy dolog, de a valóság az, hogy a puha készségek tényleg teszik, hogy kulcsfontosságú tagjai legyenek bármelyik csapatnak. A kreativitás, az empátia és az együttműködés azok a témák, amelyekre a PPD programunkban összpontosítunk.

egyenrangú

A szakértői értékelés rendkívül hatékony módja annak, hogy ne csak a csapat tag munkájának minősítéséhez szükséges készségeket szerezzük meg, hanem megtanuljuk, hogyan fogadjuk és artikuláljuk a konstruktív visszajelzést rájuk.

Hálózat

Lehetőséget kap arra, hogy látogassa meg a digitális szerepköröket bérlő ügynökségeket és vállalkozásokat, hogy jobban megértse a vállalati kultúrákat és környezeteket.

Közösségi épület

Iskolai tapasztalatunk minden aspektusa olyan tér létrehozását célozza, ahol a diákok, oktatók, öregdiákok és mentorok szakmai, támogató és barátságos módon együttműködhetnek egymással.

Karrier eredmények

Az álláskeresési folyamat során támogatást kap. Karrier-támogató csapatunk a munkalehetőségekről tanúskodik, bemutatja a diákokat a RED bérleti hálózathoz, és az interjú és a tárgyalási folyamat során segítséget nyújt. Ön is kap folyamatos támogatást az oktatók. Ez magában foglalja az iparági szakemberek összekapcsolását és hivatkozásokat a potenciális munkaadókra.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus RED Academy »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hetek
Nappali
Price
12,950 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date