Funkcionális matematika

Kensington and Chelsea College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Funkcionális matematika

Kensington and Chelsea College

1

Kensington and Chelsea College sikeres története nyújt Továbbképzési tanfolyamok felnőtteknek. Kínálunk széles körű nappali és részidős képzéssel szívében London.

Gyakran számos oka a tanuláshoz visszatérő később az életben, akkor egyszerűen szeretné folytatni az új kamat vagy hobbi, vagy vegye fel, ahol abbahagyta az iskolában. Bármi is az oka, kínálunk legkülönbözőbb tanfolyamok alkalmas felnőttkori tanulás és támogatja keresztül programot a tapasztalt és támogató személyzet.

Tanfolyam áttekintés

Kínálunk matematika funkcionális készségek tanfolyamok felnőtteknek fejleszteni a gyakorlati készségek, hogy meg kell élni, tanulni és dolgozni. Most megtudhatod, hogy használja a matematika valós élethelyzetekben, amelyek segítségével minden nap. A tanfolyamokon a nálunk Kensington központ Wornington Road.

A tanfolyamokon a Level 1 vagy 2, hogy támogassa Önt, hogy lépni a GCSE angol, matematika. Azt várjuk, hogy jöjjön be a Kensington Központ hétfőn között 1-3pm tanácsot és útmutatást és hogy egy teszt, hogy meghatározza a szintet. Meg fognak törekedni Edexcel funkcionális készségek képesítést.

Belépési követelmények

Nincsenek formai felvételi követelményeket, de mielőtt beiratkozik akkor lesz egy rövid teszt az egyik a tutorok, hogy segítsen nekünk eldönteni, hogy mi a legjobb szintet az Ön számára.

Ha már eltelt egy funkcionális ügyességi pályán, és azt szeretnék, hogy tanulmányozza a következő szintre, kérjük, hogy a tanúsítványokat, hogy mikor jönnek a teszt.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Sze Various
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
15 hetek
Részidős
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt