Read the Official Description

GED Program - General Educational Development

A GED (General Educational Development) egy High School nyelvvizsgát, amely értékeli az 5. területeken a diákok tudását: Social Studies, Science, írása és olvasása, Gimnázium, és a matematika. Ez egy sor 5 vizsgálatokat, hogy egyszer át bizonyítja, hogy a hallgató megfelel a szükséges követelményeit a magas iskolai végzettséggel a Amerikai egyesült államok. Ha kész, a tanuló kap egy GED oklevelet.

A GED egy érdekes és erősen ajánlott választás azok számára, diákok, akik nem fejezték be középfokú tanulmányait, és hozzá akar egy amerikai egyetemen annak érdekében, hogy a Egyetemi diploma.

Az American College Spanyolországban kínál tanfolyamokat, amelyek célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja át a GED vizsgát.

Diákok számára, hogy alkalmazni kell a GED természetesenKell bemutatni az alábbi dokumentumokat: 1. Jelentkezési lap 2. Szintfelmérés előtt kell hozni. 3. Útlevél fénymásolata. Ha spanyol állampolgára vagy lakosa, nemzeti azonosító okmány (DNI / nie) 4. 150 € kezelési költséget beiratkozott hallgatók Marbella United Football Club vegye fel a kapcsolatot nyilvántartási hivatal információt kapni az általunk szerződéses megállapodás.

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by The American College in Spain »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
16 hetek
Nappali
Price
6,600 EUR
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date