Általános angol nyelvtanfolyamaink bárki számára alkalmasak, kezdőkről a haladó szintre. Ha szeretné javítani az angol nyelvét akadémiai, személyes vagy szakmai használatra, bármilyen okból is, akkor van egy tanfolyam az Ön számára.

Válassza ki az igényeinek megfelelően a tanulás intenzitását. Kínálunk egy standard kurzust, amely elsősorban a beszélgetés, az írás, az olvasás és a hallgatás négy készségének fejlesztésére irányul, és növeli tudatosságát az angol nyelv működéseként. Új szókincset is megtanulsz és újítasz, javítod a kiejtését és polírozod az angol nyelvtant!

Több intenzív tanfolyamot vehet igénybe, amelyek magukban foglalják a kommunikációs készségekre, például a beszédre és a hallgatásra koncentráló különleckéket.

Bármelyik kurzust is eldönti, követni fogja a CEFR-t (közös európai referenciakeret) a tanórákon keresztül, hogy nyomon kövesse a tanulásodat. A CEFR egy jó eszköz, amely lehetővé teszi, hogy elmagyarázza a nyelvi szintet a munkaadók, a barátok és az oktatási intézmények világszerte. Tudjon meg többet a CEFR-ről és arról, hogyan segíthet az angol nyelvtanulásban.

Az ETC tanárai mindent megtesznek annak érdekében, hogy olyan helyzeteket kínáljanak Önnek, ahol angol nyelvtudásukat gyakorolhatják, és képesek funkcionális képességeket és folyékonyságot kifejleszteni. Meg fogja találni, hogy támogató útmutatók a tanulási folyamatban. Tanáraink folyamatosan fejlődnek és új ötleteket vitatnak meg. Mindenki tanulási stílusa más. Tanáraink ezzel szemléltetik a leckék terveket, és az interaktív tevékenységekkel teli csomagosztályokat tanítanak a tanuláshoz.

Pályaépítés

Általános tanfolyam

(20 óra = heti 15 óra).

A reggeli órák az olvasásra, az írásra, a hallgatásra és a beszédre összpontosítanak. Azt is megtanulják és felülvizsgálják az új szókincset, nyelvtant és kiejtést.

Intenzív tanfolyam

(24 óra = heti 18 óra).

Ez a kurzus a Standard kurzusszerkezetet követi, és további 4 óra kommunikációs készség gyakorlattal hetente.

Ezeket az extra leckéket arra tervezték, hogy lehetőséget adhassanak a beszéd és a hallgatás iránti bizalmának fejlesztésére.

Szuperintenzív tanfolyam

(28 óra = heti 21 óra).

Ez a kurzus az Intenzív tanfolyamot követi, további 4 lecke mind a négy készség, valamint a kiejtés és lexikai kiterjesztés.

Teljes merülő kurzus

(40 óra = heti 30 óra).

Tegye a legtöbbet a tanulásból a Full Immersion tanfolyamon. Tanulmányozzuk általános angol tanfolyamaink minden elemét sokkal nagyobb intenzitással. Ez egy nagyszerű út, ha rövid idő alatt nagy célt érhet el.

1: 1 tanfolyam

(egy tanár egy diák számára).

Bármely heti 1: 1 óra leckét tanulhat, hacsak nem vízummal rendelkezik, ebben az esetben legalább heti 15 órát kell fizetnie (kombinálva) hetente.

Menetrend

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy mintavételi ütemezés, és változhat.

85142_Immagine.jpg

díjak

85143_Immagine1.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus ETC International College »

Utoljára frissítve March 14, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019