Read the Official Description

Az Ön szervezete stratégiai pozíciója alapján jár el a globális üzleti lehetőség? Készítsünk fejlesztésére és bővítésére a nemzetközi üzleti élet a Globális stratégia és vezetés programot. Ez a két hetes intenzív Executive Education Program Seattle, Washington kínál vezetők és a felsővezetők nagy ötletek és hasznos eszközök a vezetés, a vállalati vállalkozói és a nemzetközi üzleti stratégia hangolt a valós mai globális gazdaságban.

Ez a dinamikus program egyesíti változatos csoport nemzetközi üzleti vezetők és tapasztalt oktatók az egyik vezető amerikai üzleti iskolák és a felső vezetők több multinacionális vállalatok.

Bővítse világnézetét az új üzleti ötleteket akkor lehet alkalmazni, azonnal

  • Elébe kell menni az új üzleti: vizsgálják fejlődő világ piacain
  • Készítsen tájékoztatta a globális stratégiák és taktikák és kockázat minimalizálása
  • Hálózat nemzetközi cég vezetőket, hogy dolgozzanak az üzleti ötletek
  • Helyezkedjen el, mint a világ egyik vezető a szervezetben
  • Ismerje meg a világszínvonalú oktatók és a multinacionális társaságok ny vezetők

Kulcs tanulás

Fedezze fel élvonalbeli fejlesztéseket, a globális üzleti dinamikus keveréke a kari előadások, bemutatók szakértői által a multinacionális cégek, szimulációk és a vállalat látogatást. Bővítse tudását a nemzetközi üzleti lehetőségeket, amíg szert az új ötleteket és betekintést kell alkalmazni a szervezet. Több, mint egy amerikai szempontjából a globális gazdasági, ez a program egy igazi nemzetközi cseréjét stratégiák és a valós élményt. A résztvevők számos lehetőséget a hálózat-és oszthatunk meg másokkal üzleti kilátások belül és kívül a teremben.

Globális stratégia
Kezelése kulcsfontosságú kapcsolatokat minden szinten az üzleti elengedhetetlen a hatékony globális stratégia. Ezek a találkozók bepillantást nyújtanak a kapcsolatok között, a vállalkozás és a befogadó országok kormányai, partner cégek, országok leányvállalatai, és az egyének a különböző kultúrák és országok között. Fontolja meg a döntéseket részt vesz annak a globális verseny stratégiákat, és hogyan hajtsák végre hatékonyan. A kihívások a kultúrákon átívelő szövetségek fogják tanulmányozni, valamint azt, hogyan különbségek értékek és normák befolyásolhatják az emberek hogyan működjenek együtt végrehajtandó stratégia.

Vezetés
Befolyásos vezetők ügyesen kiépítése csapatok és partnerségek fölé emelkedni a személyes érdekek és a kulturális különbségek a szervezeteken belül és országok között.

Stratégiai menedzsment Technológiai
Sessions hangsúlyozni, versenyképes stratégia számára az iparban a gyors technológiai változások és a nemzetközi termelés és elosztás.

Kooperatív stratégiák a növekedés és az innováció
A teremtés és a kereskedelmi hasznosítás technológia formájában az új termékek és szolgáltatások központi hosszú távú gazdasági teljesítmény a vállalatok mind helyben, mind nemzetközi szinten. Míg alapított cégek gyakran folytatja az innováció révén a belső kutatás és fejlesztés, egyre gyakrabban támaszkodva külső forrásból a tudás megújítására.

Global Economics (ÚJ)
Sessions hangsúlyozzák a hatását a globális közgazdasági stratégia kialakulását.

Branding (ÚJ)
Egyre több és több cég mindenféle jött a felismerés, hogy az egyik legértékesebb ezek a márkanév kapcsolódó termékeik és szolgáltatásaik.


Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by University of Washington Foster School of Business »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
2 hetek
Részidős oktatás
Price
4,800 USD
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline