Az Ön szervezete stratégiai pozíciója alapján jár el a globális üzleti lehetőség? Készítsünk fejlesztésére és bővítésére a nemzetközi üzleti élet a Globális stratégia és vezetés programot. Ez a két hetes intenzív Executive Education Program Seattle, Washington kínál vezetők és a felsővezetők nagy ötletek és hasznos eszközök a vezetés, a vállalati vállalkozói és a nemzetközi üzleti stratégia hangolt a valós mai globális gazdaságban.

Ez a dinamikus program egyesíti változatos csoport nemzetközi üzleti vezetők és tapasztalt oktatók az egyik vezető amerikai üzleti iskolák és a felső vezetők több multinacionális vállalatok.

Bővítse világnézetét az új üzleti ötleteket akkor lehet alkalmazni, azonnal

  • Elébe kell menni az új üzleti: vizsgálják fejlődő világ piacain
  • Készítsen tájékoztatta a globális stratégiák és taktikák és kockázat minimalizálása
  • Hálózat nemzetközi cég vezetőket, hogy dolgozzanak az üzleti ötletek
  • Helyezkedjen el, mint a világ egyik vezető a szervezetben
  • Ismerje meg a világszínvonalú oktatók és a multinacionális társaságok ny vezetők

Kulcs tanulás

Fedezze fel élvonalbeli fejlesztéseket, a globális üzleti dinamikus keveréke a kari előadások, bemutatók szakértői által a multinacionális cégek, szimulációk és a vállalat látogatást. Bővítse tudását a nemzetközi üzleti lehetőségeket, amíg szert az új ötleteket és betekintést kell alkalmazni a szervezet. Több, mint egy amerikai szempontjából a globális gazdasági, ez a program egy igazi nemzetközi cseréjét stratégiák és a valós élményt. A résztvevők számos lehetőséget a hálózat-és oszthatunk meg másokkal üzleti kilátások belül és kívül a teremben.

Globális stratégia
Kezelése kulcsfontosságú kapcsolatokat minden szinten az üzleti elengedhetetlen a hatékony globális stratégia. Ezek a találkozók bepillantást nyújtanak a kapcsolatok között, a vállalkozás és a befogadó országok kormányai, partner cégek, országok leányvállalatai, és az egyének a különböző kultúrák és országok között. Fontolja meg a döntéseket részt vesz annak a globális verseny stratégiákat, és hogyan hajtsák végre hatékonyan. A kihívások a kultúrákon átívelő szövetségek fogják tanulmányozni, valamint azt, hogyan különbségek értékek és normák befolyásolhatják az emberek hogyan működjenek együtt végrehajtandó stratégia.

Vezetés
Befolyásos vezetők ügyesen kiépítése csapatok és partnerségek fölé emelkedni a személyes érdekek és a kulturális különbségek a szervezeteken belül és országok között.

Stratégiai menedzsment Technológiai
Sessions hangsúlyozni, versenyképes stratégia számára az iparban a gyors technológiai változások és a nemzetközi termelés és elosztás.

Kooperatív stratégiák a növekedés és az innováció
A teremtés és a kereskedelmi hasznosítás technológia formájában az új termékek és szolgáltatások központi hosszú távú gazdasági teljesítmény a vállalatok mind helyben, mind nemzetközi szinten. Míg alapított cégek gyakran folytatja az innováció révén a belső kutatás és fejlesztés, egyre gyakrabban támaszkodva külső forrásból a tudás megújítására.

Global Economics (ÚJ)
Sessions hangsúlyozzák a hatását a globális közgazdasági stratégia kialakulását.

Branding (ÚJ)
Egyre több és több cég mindenféle jött a felismerés, hogy az egyik legértékesebb ezek a márkanév kapcsolódó termékeik és szolgáltatásaik.


Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus University of Washington Foster School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 hetek
Részidős oktatás
Price
4,800 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019