Gluténmentes Főzőtanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Gluténmentes Főzőtanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Gluténmentes Főzőtanfolyam

Tanfolyam szakemberek és amatőrök számára, hogy megközelítsék a gluténmentes világot

A Costigliole d 'Asti várának kellemes és hangulatos hangulatával körülvett akadémikusok és szakképzett séfek irányítják a résztvevőket egy olyan tantárgy ismeretének oktatási útján, amelyet nap mint nap találkozunk a modern társadalomban. A gluténmentes sütés tanulásának módja az élelmiszer-intolerancia és az azoktól szenvedők megközelítése. A cél az, hogy segítsenek azoknak, akik ezzel a feltétellel élnek, és akiknek követniük kell egy bizonyos étrendet, amely néha demoralizálódik és étvágytalanságot eredményez.

Az étkezés az élet öröme: ismerkedjen meg többet a gluténmentes termékekkel annak érdekében, hogy az élelem örömeit és a gluténmentes táplálék szélesítésével kielégítse a szájpadat.

tartam

A tanfolyam teljes időtartama 1 hét (hétfőtől péntekig összesen 40 óra).

Azok, akik beiratkozhatnak:

  • Olasz és külföldi szakemberek az élelmiszer- és borágazatban
  • vendéglősök
  • Olasz és külföldi élelmiszer-szerelmeseinek és rajongóinak

A kurzus programja

vasárnap

  • A résztvevők érkezése és szállás az ICIF vendégházban

hétfő

Reggel (9: 30-12: 30): Elméleti bevezetés FOGADÓ DEMONSTRÁCIÓSÉG

  • A lisztérzékenység meghatározása, annak észlelése és hatásai
  • A gluténmentes ételekről szóló kézikönyv az olasz szövetség által a lisztérzékenység miatt
  • Gyakorlati tanácsok a gluténmentes termékek megtalálásához
  • Személyi élmények a lisztérzékenység miatt

Ebédszünet (12: 30-13: 30)

  • Ebéd az ICIF iskolában

Délután (13: 30-17: 00) Konzulensek éttermeihez

  • Intézkedések egy étteremben, amely gluténmentes szolgáltatást kínál
  • A szennyeződés kockázata
  • Hogyan szervezzük a konyhát és az étkezőt
  • Éttermi szolgáltatás: a lisztérzékelő pszichológiája, gluténmentes tanfolyamok, gluténmentes koktélok és italok

Vacsora (18:30)

  • Vacsora az ICIF

kedd

  • Különböző formák bemutatása HOME-MADE FRESH PASTA különböző olaszországi régióinak gluténmentes liszt felhasználásával kombinálva hagyományos mártásokkal
  • Tippek a különböző készítmények sikeréhez

Ebédszünet (12: 30-13: 30)

  • Ebéd az ICIF

Délután (13: 30-17: 00) GYAKORLATI TANULMÁNYOK

  • Különböző formák készítése HOME-MADE FRESH PASTA különböző olaszországi régióiban gluténmentes liszt felhasználásával kombinálva hagyományos mártásokkal

Vacsora (18:30)

  • Vacsora az ICIF

szerda

Reggel (9: 00-12: 00): PASTRY CLASSROOM

  • Olasz hagyományos DESSERTS gluténmentes liszt és egyszerű és gyors desszertek felhasználásával, liszt felhasználása nélkül történő előkészítésre, különös tekintettel az egyes élelmiszer-alapanyagok

Ebédszünet (12: 30-13: 30)

  • Ebéd az ICIF

Délután (13: 30-17: 00): PASTRY CLASSROOM

  • BISCUITS és kisméretű tésztafélék különböző olaszországi régiókból gluténmentes liszt felhasználásával

Vacsora (18:30)

  • Vacsora az ICIF

csütörtök

Reggel (9: 00-10: 00): Elméleti lecke - FOGADÓ DEMONSTRÁCIÓSÉG

  • A HÚS ÉS a HAL FŐ FOGALMAI SIDE DISHES
  • Óvintézkedések szószok, alapmassza barna szószok vagy sűrítőanyagok használatára

Reggel (10: 00-12: 30): Hands-on Cooking lecke - Az iskola FŐ KITCHEN

  • A résztvevők és a Chef Instructor egyidejűleg két menüt, egy glutént és egy gluténtől mentes menüt (gyakorlati gyakorlatot a szennyeződés veszélyéről)

Ebédszünet (12: 30-13: 30)

  • Ebéd az ICIF iskolában (reggel készült menü)

Délután (13: 30-17: 00): PASTRY CLASSROOM

  • KÜLÖNLEGES BREAD és BREAD STICKS gluténmentes liszt felhasználásával

Vacsora (20:00)

  • Vacsora egy étteremben, lehetőség nyílik a gluténmentes menü kiválasztására

péntek

Reggel (9: 00-12: 30): PASTRY CLASSROOM

  • Különböző típusú PIZZA és FOCACCIA gluténmentes liszt felhasználásával
  • Tippek és trükkök a kovászhoz

Ebédszünet (12: 30-13: 30)

  • Ebéd az ICIF

Délután (13: 30-17: 00)

  • GLUTEN FREE MENU elkészítése (4 tanfolyam)

Vacsora (19:30)

  • Végső vacsora a RÉSZVÉTELI BIZONYÍTVÁNYOK bemutatásával

díjak

A Gluténmentes főzési tanfolyam díja személyenként 1,400 euró. A kurzus díja magában foglalja:

  • 5 nap tanfolyam az ICIF központjában Costigliole d'Asti várában
  • Recept könyv az összes recepthez, amelyet az osztályban fognak végezni
  • A séf zakója az ICIF logóval
  • Étkezés az intézetben és szállás a Cascina Salerio-nál, az ICIF vendégházban
  • Részvételi igazolás

A fentiek mindegyikét nem tartalmazza.

A KIADÁS DÍJÁBAN NEM TARTALMAZÓ KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK:

  • 50 euró az egészségbiztosításra, amely az alapellátási költségekre, valamint a kórházi költségekre vagy a kórháznak csak a munkaidő alatt bekövetkezett balesetekre terjed ki a tanfolyam teljes időtartamára (csak akkor, ha a hallgató nem rendelkezik egészségügyi ellátással ország).
  • 50 € azok számára, akik a csapatbusz-transzfert csak Olaszországba való érkezéskor kívánják kihasználni, amelyet az ICIF Intézet a kurzus kezdete előtt vasárnap szervezett a milánói Malpensa repülőtérről. Az 50 euró befizetése a kurzus egyenlegében banki átutalással, készpénzben vagy hitelkártyával az ICIF Direction irodájában, a tanfolyam első napján ICIF .

Az érdeklődők számára lehetőség van egyéni órák megvásárlására is, a következő költségekkel:

  • egy napos lecke (ebéd, vacsora és szállás 1 éjszakára) 280 euró / fő
  • egy napos lecke (beleértve az ebédet és a vacsorát), 230 euró személyenként
  • fél napos lecke (reggeli ebéd vagy délutáni vacsora) 130 euró / fő

A leckéket az olasz nyelvű tanárok fogják tartani, egy tolmács mellett, aki egyidejűleg angolul fordít.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz


Utoljára frissítve March 27, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
dec. 17, 2018
Július 2019
Duration
Időtartam
1 hét
Nappali
Price
ár
1,400 EUR
Locations
Olaszország - Turin, Piedmont
Kezdet : dec. 17, 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 21, 2018
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
dec. 17, 2018
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 21, 2018
Július 2019
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt