Hivatalos Leírás

Golf Program

MICHAEL CAMPBELL

2005 US Open bajnoka

Michael Campbell egy nagy bajnok, és életre tagja a European Tour. 7 éves korában kezdte golfozás a Patea golfpálya Új-Zéland, 1988, Campbell képviseli Új-Zéland a különböző nemzetközi amatőr versenyeken, többek között a csapat győzelem a 1992 Eisenhower Trophy. Ő is megnyerte a New South Wales Amatőr és az ausztrál amatőr mielőtt profi 1993. 1995-ben megnyerte a Alfred Dunhill Masters, és a Johnnie Walker Classic 1999.

2000-ben a negyedik helyen végzett az európai Tour Érdemrend, és megnyerte a PGA Tour Ausztrália által Érdemrend győzelem a New Zealand Open, az Ericsson mesterek és a Heineken Classic. Ő védte Heineken Classic trófeát 2001-ben, és újra elkészült az első tíz a European Tour Érdemrend 2002-ben nyer a Smurfit European Open és a Nissan Irish Open.

2005-ben Michael megnyerte a US Open Pinehurst No.2, megszüntetné Tiger Woods le a szakaszon. Még ebben az évben, ő is megnyerte a HSBC World Matchplay Bajnokságban.

Most már fordult a figyelmét, hogy segítsen másoknak levezetéséhez öröm golf, hogy ő az akadémia. Michael elképzelés az, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és minőséget használati keresztül a gondosan kiválasztott helyszínek és magasan képzett edzők.

Mert beiratkozott hallgatók Michael Campbell Golf Academy vegye fel a kapcsolatot nyilvántartási hivatal információt kapni az általunk szerződéses megállapodás.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus The American College in Spain »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date