Grafikai tanfolyam - Melbourne

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanuljon grafikai tervezést és kezdje el kreatív karrierjét

Függetlenül attól, hogy a karrier megváltoztatása, a szakképzettség megteremtése, a független grafikai üzleti vállalkozás elindítása vagy egy multinacionális vállalatnál dolgozik - a Shillington a tökéletes hely a kreatív karrier alapjának megteremtéséhez! A formatervezési oktatás innovatív megközelítése azt jelenti, hogy a hallgatók rövid idő alatt elképesztő eredményeket érnek el. Úgy tervezték, hogy több időt töltsön azzal, amit szereti az új készségekkel. Más iskolákkal ellentétben nem kell interjút készítenie vagy benyújtania portfólióját. Csak a tervezés iránti szenvedélyt és a kurzus 100% -os elkötelezettségét kívánjuk.

Shillington inspiráló tanulási környezetet teremt, ahol a tervező hallgatók valódi és releváns készségeket tanulnak - ideértve a tervezési elméletet, tipográfiát, csomagolást, mobilalkalmazások tervezését és felhasználói élményt (UX) - a gyakorló tervezőktől.

Tanuljon grafikai tervezést 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben New York-ban, Londonban, Manchesterben, Sydney-ben, Melbourne-ben vagy Brisbane-ben, és végezzen diplomát egy csiszolt grafikai portfólióval, amely bemutatja a legjobb munkáját, készen áll az álmai munkájának elhelyezésére.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

Shillington hallgatók által készített grafikai tervezési projektek

Szeretné megtekinteni néhány Shillington-hallgató által készített munkát? Görgessen a hallgatói kirakatban több száz nyomtatott, digitális, márkanevű, csomagolóprojekt és még sok más között. Munka mind a hat campusból: New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne, Brisbane. Nézze meg, mit tudna létrehozni csak 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben.

A Shillington-i hallgatókat felveszik a legfontosabb dizájnstúdiókba, fő márkákhoz dolgoznak, és saját vállalkozást indítanak. Ipari kapcsolatainknak és erőforrásainknak köszönhetően magabiztosan folytatja a munkakeresést. Olvassa el a véleményeket, történeteket és tippeket közvetlenül a diplomáját végző diplomátoktól, hogy többet megtudjon a Shillingtonban folytatott tanulmányokról.

Más országban él? Tervezési tanulmányok külföldön, Melbourne-ben

Melbourne fantasztikus választás azoknak a hallgatóknak, akik szeretik a művészetet, a kultúrát, a zenét és a változatos konyhákat. Egy hatalmas és élénk kreatív közösséggel büszkélkedő Melbourne könnyedén csípős és lelkesedten multikulturális, liberális, bohém és progresszív. Tudjon meg többet a Melbourne City Guide felfedezésével.

A Melbourne-ben a Shillingtonban tanulmányozható vízumok a Visitor Visa (600. alosztály), az eVisitor (651. alosztály), a Working Holiday vízum (417. alosztály), a Work and Holiday vízum (462. alosztály), az Electronic Travel Authority (a 601. alosztály) vízum birtokosai és Új-zélandi állampolgárok.

GYIK

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Shillington is a global design school created by today’s professionals to help students upskill and change careers. With campuses in New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne and Brisbane — the ... Tovább

Shillington is a global design school created by today’s professionals to help students upskill and change careers. With campuses in New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne and Brisbane — the fast-paced, intensive course teaches the skills required to succeed as a designer. The innovative curriculum encourages experimentation, creative thinking and problem solving — all linked to real-world design briefs. Shillington treats students as designers from day one, covering design principles, color theory and typography basics. Shillington students graduate with a professional design portfolio and industry-relevant skills, going on to work for top creative studios, big brands or launching their own businesses—all within 3 months full-time or 9 months part-time (in-person or online). Kevesebb
New York , London , Manchester , Sydney , Melbourne , Brisbane , Los Angeles + 6 Több Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára