Grand diplôme - sütés-főzés
Le Cordon Bleu Mexico
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Buenavista, Mexikó
Nyelvek
Angol, Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Grand Diplôme®
A Grand Diplôme® a legátfogóbb programja kulináris képzés és a felismerés, hogy létezik ma. Ez áll a Diploma Konyha (Basic Certificate, középhaladó és haladó), és a diploma péksütemények (Certified Basic, Intermediate és Superior)
Módszertan
Az elméleti és gyakorlati oktatását Le Cordon Bleu a legteljesebb, mert egyesíti a tüntetéseket szakácsok gyakorlati ülés.
Bemutató órákon a speciálisan kialakított szobák ferde tükrök, monitorok rendszerbe kötött videokamerák és minden szükséges betartani részletesen a munka és a használt technikák professzor séf csapata.
A diákok kapnak az összetevők listáját a szükséges mennyiséget, hogy előkészítse a receptet. A bemutató során jegyzeteket a magyarázata a szakács és a saját észrevételeit.
Végén a show, amely időtartama 3 óra, egy kóstoló, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy megtanulják felismerni a különböző textúrák és ízek készül; elengedhetetlen része a képzésnek.
A gyakorlati foglalkozások hogy a diákok alkalmazzák a technikákat tanult a bemutató a séf. Minden tanuló saját szakmai munkaterület és a School biztosít az összetevők elkészítéséhez szükséges vényköteles egyedileg az elejétől a végéig felügyelete mellett a séf.
A hallgatók munkájának kiértékelése a végén minden edzésen.
Naptár és ütemezés
A Grand Diplôme® tart 30 hét (900 óra összes), és elkezdheted tanulmányozni kell semmilyen éves hívások január, április, július és augusztus.
Azt tanítják a napi 6 órában hétfőtől péntekig, és a hallgató megértette osztály egy időben slot 8:30-14:00 vagy 19:00-22:00.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Olasz süteményprogram
- Parma, Olaszország
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada